NicksBabe rašė: nuostabus klipas!gal ir kiek sexualus bet gerasaisq jis atskleidzia siek tiek britney gyvenimo...
taip iseitu,kad jinai buvo kekse ir prostitute ir tuokesi su kazkuo tik is reikalo ir pan.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Kazkoks nesamoningas, o ta daina girdejau 2 kartus ir man kazkaip atrodo, kad ji nukopijuota, as ja girdejau (bent jau melodija tikrai ta pati) gal pries metus Ji ne pati ta daina sukure blin.......arba as kazka sumaisiau
nemanau kad ji ten bando keksyte,kaip kai kas sake vaidinti...taigi ten ji niekam nieko nesiule uz bapkes...
klipas galiu pasakyt labai geras mano nuomone
I gave you
Heart and soul,yeah
Tell me baby,please
Klipas sakyciau gan neblogas. Ypac (kaip ir daugumai) kai ta masina ilekia i ta baseina. O uztad daina tai silpnoka sakyciau. iaip realiai, sis klipas labai panasus i jos ankstesniji klipa "Boys (Remix)" kur ten su Ostinu Powersu tipo strakaliojo... Nes is pradziu, kai pamaciau pirmak arta ta klipa, tai ir galvojau, kog cia jos dainos "Boys (Remix)" rodo.. nu va..
Šią dainą anksčiau sudainavo buvęs B3 narys. Ir čia, kaip man atrodo, buvo jo pirmas solinis darbas. Iš kur žinau? Anksčiau, kai rodydavo per viva, su seserim iš jo šaipydavomis, nes per daug maivėsi. Tikriausiai dėl to B3 jo ir atsikratė.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 4 d. 12:32:47
nuostabus klipas!gal ir kiek sexualus bet geras
taip iseitu,kad jinai buvo kekse ir prostitute ir tuokesi su kazkuo tik is reikalo ir pan.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 30 d. 22:58:59
2004 m. lapkričio 30 d. 22:45:46
2004 m. lapkričio 30 d. 22:25:27
2004 m. lapkričio 30 d. 22:21:47
2004 m. lapkričio 28 d. 10:56:31
2004 m. lapkričio 28 d. 10:53:36
2004 m. lapkričio 28 d. 10:47:21
2004 m. lapkričio 27 d. 17:34:34
2004 m. lapkričio 25 d. 10:23:50
2004 m. lapkričio 25 d. 10:20:52
2004 m. lapkričio 22 d. 11:15:04
2004 m. lapkričio 18 d. 20:45:24