O, tai kad eqliux jau pati viską čia taip išsamiai papasakojote, kad aš nebeturiu ką pasakyti čia
Nors iš tiesų nelabai ką ir galėčiau apie jį konkretaus papasakot. Keistuolis, freak'as toks, kurio muzika kartais labai skaniai susiklauso. Reiškinys jis, kaip iš kitos planetos.
Pati dar jo diskografijos neišnagrinėjus esu, bet iš konkrečių dainų smagiausiai man sueina Salty Candy, Choke On A Cock (jau vien dėl to, kad ten Johnny Depp'as apdainuotas), Hard To Be A Girl, Carolina, Baby's Gonna Die Tonight.
turiu jo du albumus: Friends Of Mine ir Gemstones. na, vaikinas atrodo visiškas stasys, bet tesktai vietomis žiauroki. for example, "i don't go out for cunts" arba "there's no wrong way to fuck a girl with no legs" ir panašūs perlai. šiaip įdomus jis. tuo pačiu keistas, tuo pačiu lyriškas ir sentimentalus: ) kažkur skaičiau, kad jį priskiria prie indie, kas, mano ausimis, yra totali nesąmonė. beje, neprastas jis songwriteris. p.s. ir Pravka kažkuriame numeryje Greeną išgyrė: ) gero klausymo.
Neteko tik klausyt jo grupės - The Moldy Peaches - kuriamos muzikos, todėl negaliu palygint.
O ir mano susipažinimas su šitu emm..veikėju apsiriboja šiųmečiu jo albumu Sixes and Sevens (iš viso išleisti penki jo soliniai albumai) Turiu pasakyt, kad albumas išties neblogas, be to, puikiai klausosi automobilyje. Ryškiausios dainos - Cannot Get Sicker ir Leaky Flask. Tiesą sakant, nuo jų ir pradėjau, kaimynui parekomendavus :}
O šiaip, manau, kurdama temą, galėtum ir šį bei tą papasakot paprastiems mirtingiesiems aš pati, karts nuo karto vieną kitą gabalą prasukdama, kažkokios info apie jį neturiu ir visai tikėčiausi iš tavęs ką nors smagaus sužinoti ( ), o kas sudomins visai neklausiusius?
Taigi, šitas Adamas Green'as gyvena sau JAV, rašo dainas ir jas atlieka pritardamas sau gitaryte. Sakyčiau, singers-songwriters pamažu populiarėja, tad kodėl neatkreipti dėmesio ir į šitą dainorėlį
Nėra jo balsas kažkoks super įspūdingas, tačiau šiltas, dainos smagios, jaukios, ironiškos ir turi kažkokio draivo, dėl to tikrai puikiai tinka, kai reikia kur toli važiuoti, kelias bėga priešais, nai nararai ir taip toliau
Iš stilistikos kažkuo jis man primena Reginą Spektor, nesuvokiu kodėl, ana moteriškė GI.
Dar jo muzika (kaip ir pačios Reginos, kuri čia ne prie ko, bet norėjau paminėt ir ką jūs man) priskiriama man pačiai mistiškam ANTIFOLK žanrui, kurio esmės nesupratau, nors ir kiek stengiaus skaityt apie jį wikipedijoj Žodžiu, krūvelė freakų, smagiai (ir labai neblogai) sau dainuojančių su gitarytėm ir nebijančių eksperimentuot su savo muzika;]
2008 m. liepos 30 d. 21:30:23
Choke On A Cock
šitas jo darbas labai nuskambėjo tiek dėl savo pavadinimo ("Pasprink peniu"), tiek dėl teksto.
2008 m. liepos 30 d. 21:00:34
Nors iš tiesų nelabai ką ir galėčiau apie jį konkretaus papasakot. Keistuolis, freak'as toks, kurio muzika kartais labai skaniai susiklauso. Reiškinys jis, kaip iš kitos planetos.
Pati dar jo diskografijos neišnagrinėjus esu, bet iš konkrečių dainų smagiausiai man sueina Salty Candy, Choke On A Cock (jau vien dėl to, kad ten Johnny Depp'as apdainuotas
2008 m. liepos 30 d. 20:14:22
2008 m. liepos 30 d. 20:06:40
2008 m. liepos 30 d. 18:32:05
Neteko tik klausyt jo grupės - The Moldy Peaches - kuriamos muzikos, todėl negaliu palygint.
O ir mano susipažinimas su šitu emm..veikėju apsiriboja šiųmečiu jo albumu Sixes and Sevens (iš viso išleisti penki jo soliniai albumai)
O šiaip, manau, kurdama temą, galėtum ir šį bei tą papasakot paprastiems mirtingiesiems
Taigi, šitas Adamas Green'as gyvena sau JAV, rašo dainas ir jas atlieka pritardamas sau gitaryte. Sakyčiau, singers-songwriters pamažu populiarėja, tad kodėl neatkreipti dėmesio ir į šitą dainorėlį
Nėra jo balsas kažkoks super įspūdingas, tačiau šiltas, dainos smagios, jaukios, ironiškos ir turi kažkokio draivo, dėl to tikrai puikiai tinka, kai reikia kur toli važiuoti, kelias bėga priešais, nai nararai ir taip toliau
Iš stilistikos kažkuo jis man primena Reginą Spektor, nesuvokiu kodėl, ana moteriškė GI.
Dar jo muzika (kaip ir pačios Reginos, kuri čia ne prie ko, bet norėjau paminėt ir ką jūs man) priskiriama man pačiai mistiškam ANTIFOLK žanrui, kurio esmės nesupratau, nors ir kiek stengiaus skaityt apie jį wikipedijoj
2008 m. liepos 30 d. 17:31:44