Atsimenu soviet armijos laikrasti buvo parasyta,kaip kareiviai daugiau zavejosi stasu naminu,nei Freddie mercury dainavimo pratymais,atsieit dainos.....tai,kur cia issilavinimas.....visiskas absurdas.
Laconacoil ,parasyk i koki amerikonu saita,kad country Yra slamstas.jie palaikys tai izeidimu......ir aplamai,kaip galima vertinti to ko nesupranti ......juo labiau,kad lt visai country muzikos cultures niera
Prisiminiau kai kazkada genius gerulaitis pavadino Strauss. Ir bitlu muzika slamstu.tada zakarauskas hi pavadino dailide.....bl,kaip zvengem,mirsiu neuzmirsiu
Visiškai sutinku su intelektualiai apribota muzika. Bravo, pats nebūčiau sugalvojęs tokio taiklaus apibūdinimo Atsimenu man pateiktą aiškinimą, kad šiuolaikinės muzikos, ypač visokios dpoezijos tekstai ir muzika yra netinkami, nes melodijos turi būt kuo paprastesnės, o tekstai konkretų, tarsi, "neuinu į mišką, priskaldau malkų, ir dega židinys mano name prie misisipės" .
Kol kas šiuo klausimu pabūsiu neutralus, nors kai kurių atlikėjų esu klausęs tikrai nemažai... Įdomu būtų sužinoti ką laikai išimtimis?
Dabar jau neprisimenu ką tuo metu turėjau omenyje tai sakydamas.Tačiau šia proga,prisiminiau vieną anekdotą: ,,Duokite kiaulei gitarą ir priverskite groti country - manote nesugros?''
Kol kas šiuo klausimu pabūsiu neutralus, nors kai kurių atlikėjų esu klausęs tikrai nemažai... Įdomu būtų sužinoti ką laikai išimtimis?
Kas diena neklausau, bet tikrai yra gero countrio. Pamenu dar per San Andreas buvo country radijo stotis (Rose berods ), kuria as nuolat klausydavau. iR tikrai patiko. Labai tikdavo vaziuojant is vieno miesto i kita..
lietusryte rašė: Yra to country neblogo...Žinoma,beveik jo neklausau,bet būna išimčių - tik jei tai nėra nuvalkiotas,surogatinis [dažniausiai tokie atlikėjai,kaip Stakėnas].Patiko Snoop Dogo ir J.Casho ''sukerkta'' daina.[Nors tai ir nėra grynas country].
ten snoop doggas ir everlast, johny casho garbei... nesu kantri fanas, bet nieko pries neturiu....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. vasario 5 d. 02:16:43
2011 m. vasario 5 d. 02:07:29
2011 m. vasario 5 d. 01:33:22
2011 m. vasario 5 d. 01:25:22
2011 m. vasario 5 d. 01:11:37
2011 m. vasario 5 d. 01:00:41
2011 m. vasario 5 d. 00:35:07
2011 m. vasario 5 d. 00:34:57
Intelektualiai apribota muzika.Apart keliom išimtim...
Dabar jau neprisimenu ką tuo metu turėjau omenyje tai sakydamas.Tačiau šia proga,prisiminiau vieną anekdotą: ,,Duokite kiaulei gitarą ir priverskite groti country - manote nesugros?''
2011 m. vasario 5 d. 00:27:11
2011 m. sausio 23 d. 10:35:36
2011 m. sausio 22 d. 20:19:20
2010 m. lapkričio 15 d. 19:06:38
2010 m. lapkričio 15 d. 18:56:30
Intelektualiai apribota muzika.Apart keliom išimtim...
2010 m. lapkričio 15 d. 18:22:42
2010 m. lapkričio 15 d. 16:43:05
2010 m. balandžio 8 d. 21:07:09
2010 m. balandžio 8 d. 20:13:02
2008 m. spalio 4 d. 20:42:05
2008 m. rugsėjo 26 d. 17:37:14
Yra to country neblogo...Žinoma,beveik jo neklausau,bet būna išimčių - tik jei tai nėra nuvalkiotas,surogatinis [dažniausiai tokie atlikėjai,kaip Stakėnas].Patiko Snoop Dogo ir J.Casho ''sukerkta'' daina.[Nors tai ir nėra grynas country].
ten snoop doggas ir everlast, johny casho garbei... nesu kantri fanas, bet nieko pries neturiu....
2008 m. rugsėjo 26 d. 17:35:19