Uzhsipulti uzh bandyma merginti buvusia drauge yra visishkas idiotishkumas. O wat, kad mama kazhkas izheide, tai jau zhiauru. Uzh tai tikrai reikia kershyti.
Bring an extra pair of socks because i guarantee at least the first pair will be rocked off! - Amy Lee
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v408/etterf/avarts/0e361e73.gif[/IMG]
they say we all lose 21grams at the exact moment of our death...
Oj,tas DiCaprio...Pasiputelis,kaip diena..Niu bet vistik pritariu - koks idomumas sedet per koncerta ir dar lozheje....? Beja,tokiu atveju manau,kad turetu buti sunumeruotos vietos,pasakyta kam kur sedet ir vsio - savo vietose...Na siaip ar taip negraziai pasielge Leonardo,negraziai...
pasistumdė, tai pasistumdė. tik klausimas- koks įdomumas eiti į koncertą ir sėdėti??? ložėje- ne ložėje, bet vis tiek- sėdėti???... et, nebūtų DiCaprio.. ;]
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2004 m. lapkričio 9 d. 20:35:24
2004 m. lapkričio 9 d. 20:33:37
2004 m. lapkričio 9 d. 20:09:53
2004 m. lapkričio 9 d. 20:06:28
Bring an extra pair of socks because i guarantee at least the first pair will be rocked off! - Amy Lee [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v408/etterf/avarts/0e361e73.gif[/IMG] they say we all lose 21grams at the exact moment of our death...
2004 m. lapkričio 9 d. 20:02:11
2004 m. lapkričio 9 d. 19:59:21
2004 m. lapkričio 9 d. 19:54:01
2004 m. lapkričio 9 d. 19:39:36
2004 m. lapkričio 9 d. 19:31:11
2004 m. lapkričio 9 d. 19:28:18
2004 m. lapkričio 9 d. 19:27:34
2004 m. lapkričio 9 d. 19:14:54
2004 m. lapkričio 9 d. 19:11:34
2004 m. lapkričio 9 d. 19:04:45
2004 m. lapkričio 9 d. 19:00:37