Hm...
Prie vokalo reikia priprasti. Sutinku, kad ne kiekvienam jis patinka ir yra priimtinas. Bet ir ne kiekvienas sugeba taip kriokti.
Ir neaiškink, kad muzika be ryšio. Jau geriau pasakyk, kad nepatinka, nei demonstruok pigų skystumą, nereiškianti jokios nuomonės.
2008 m. spalio 6 d. 18:33:02
tai kad black metalo vokalas kaip vidurius paleidusio zmogaus, muzika irgi be rysio, kip sakiau rotting christ ir gorgoroth vieninteles normalesnes grupes
Teisingai čia kažkas sakė - blacką reikia suprasti ir pajausti.
kiekvieno skonis skirtingas.
Asmeniškai aš niekada per daug nesižavėjau black metal, bet šis stilius yra tikrai savotiškai žavus - vien dėl stebuklingų būgnų partijų ir žvėriško vokalo.
Neblogas straipsnis apie black metal: https://www.hell-music.lt/straipsniai/sti liai/77/
Iš LT scenos rekomenduočiau:
Nahash, Dissimulation, Luctus, Argharus, Obtest.
Daugiau nieks makaulėn neeina.
Rupūžėle švenčiausioji... Black'as yra muzika į kurią reikia įsigilinti, ją reikia suprasti ir pamilti, iš vieno gabalo spręsti apie šitą muziką negalima. O dėl vokalo tai reikia priprasti, ilgiau paklausius jau ir gražu darosi.
Nu nezinau nejauciu ten jokio grozio yra pats paprasciausias rekimas ir nesuprantami zodziai, mano nuomone,
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2008 m. spalio 20 d. 22:34:36
2008 m. spalio 20 d. 18:49:10
2008 m. spalio 20 d. 18:45:59
Geriau nežinok.
2008 m. spalio 20 d. 18:40:39
Extreme metal
Extreme metal apima visus sunkiausius metalo žanrus kiek aš žinau
2008 m. spalio 20 d. 18:38:26
Extreme metal
aha, aišku
2008 m. spalio 20 d. 15:42:40
2008 m. spalio 20 d. 15:22:17
Dimmu Borgier jau seniai ne black metal, ypač, kai vokalistas pamėgo ant scenos su moterišku sijonu taškytis.
o tai koks tada metal?
2008 m. spalio 19 d. 18:26:40
2008 m. spalio 19 d. 16:05:30
2008 m. spalio 19 d. 15:00:35
2008 m. spalio 8 d. 21:12:59
2008 m. spalio 6 d. 18:42:40
2008 m. spalio 6 d. 18:35:58
tai kad black metalo vokalas kaip vidurius paleidusio zmogaus, muzika irgi be rysio
Prie vokalo reikia priprasti. Sutinku, kad ne kiekvienam jis patinka ir yra priimtinas. Bet ir ne kiekvienas sugeba taip kriokti.
Ir neaiškink, kad muzika be ryšio. Jau geriau pasakyk, kad nepatinka, nei demonstruok pigų skystumą, nereiškianti jokios nuomonės.
2008 m. spalio 6 d. 18:33:02
2008 m. spalio 6 d. 18:27:51
rotting christ ir gorgoroth vieninteles normalios blacko grupes, kitos slamstas
Veltui lauki, vistiek iš šios personos jo nesulauksi.
2008 m. spalio 6 d. 18:13:16
rotting christ ir gorgoroth vieninteles normalios blacko grupes, kitos slamstas
2008 m. spalio 6 d. 14:42:25
2008 m. spalio 5 d. 21:17:35
kiekvieno skonis skirtingas.
Asmeniškai aš niekada per daug nesižavėjau black metal, bet šis stilius yra tikrai savotiškai žavus - vien dėl stebuklingų būgnų partijų ir žvėriško vokalo.
Neblogas straipsnis apie black metal:
https://www.hell-music.lt/straipsniai/sti liai/77/
Iš LT scenos rekomenduočiau:
Nahash, Dissimulation, Luctus, Argharus, Obtest.
Daugiau nieks makaulėn neeina.
2008 m. rugsėjo 19 d. 15:56:39
sakau paziuresiu kas cia per muzika, na kol nepradejo "dainuoti" dar buvo galima pakesti ;]
Burzum - Key To The Gate
https://www.youtube.com/watch?v=g...featu re=related
Rupūžėle švenčiausioji... Black'as yra muzika į kurią reikia įsigilinti, ją reikia suprasti ir pamilti, iš vieno gabalo spręsti apie šitą muziką negalima. O dėl vokalo tai reikia priprasti, ilgiau paklausius jau ir gražu darosi.
Nu nezinau nejauciu ten jokio grozio yra pats paprasciausias rekimas ir nesuprantami zodziai, mano nuomone,
2008 m. rugsėjo 19 d. 15:54:50