war for peace is like fuck for virginity - puikiausiai apibūdina visą reikalą ir ne vien šitame "taikiame" konflikte. Tokie dalykai palieka didelį pėdsaką visur, kad ir dabar, kur gyvenu, pasakai, kad esi Lietuvis - tai klausia ar Rusas ir ar moki rusiškai šnekėti. P*sau ant tokių dalykų, pabosta aiškint, kaip nekenti, nenori ir nekalbi svetimtaučių kalba, kurią grūdo per prievartą. Nepernešu tokių dalykų.
Jesus, what's wrong with you people? Common, pamąstykit bent apie tai, kad palaikydami nesvarbu kurią pusę, palaikote karo pradėjimą. Kad ir kaip jis prasidės, tai vis tiek anksčiau ar vėliau palies ir Lietuvą, o kai kentės Jūsų pačių subinės, bus per vėlu ką nors palaikyti.
Netikiu, kad rusai va taip šiaip sau nusprendė kištis į tas teritorijas (pasakų apie taikdarišką savų piliečių gynimą irgi nereikia).
Nepriklausomybei reikės referendumo(-ų). 2006m. PO nepriklausomybės niekas nepripažino. Bet, tarkim, Gruzija priimama į NATO ir ES, Abchazija ir PO gauna nepriklausomybes. Ir ta proga rusai labai sėkmingai jose emm.. pasilieka saugumui užtikrinti. Pernelyg strategiškai svarbi teritorija tam, kad paliktų ramybėj.
teko man ir Gruzijoje būti (žinoma, ramesniu laikotarpiu)...taip, viskas ten labai krūta ir gruzinų nacija labai nuoširdi bei draugiška, bet šiuo atveju patys prisižaidė su P. Osetija ir savo pretenzijomis jos atžvilgiu. mol patys gruzinai nežudė taikių Osetijos gyventojų?? vienžo, abi pusės vienodai "geros".
Mano labai geri draugai Gruzijoj gyvena, tai nezmoniskai issigandom, bet viskas jiems gerai, rode per zinias, stovi oro uoste, verkia apsikabine... ziauru, kai pagalvoji...
Tas „pabaigimas“ pas juos nelabai aiškus. Kad karinius veiksmus nutraukia - pranešė prieš 2-3d., realiai buvo kitaip. Dabar gal jau tikrai. Civilių šitoj situacijoj visgi gaila labiausiai. Bet problemų šituo klausimu tai bus dar labai daug.
Bet lyg ir viskas gerai baigėsi jau, ale rusai išves iš gruzijos viską, galėtų gruzinai atsisakyt osetijos ir abchazijos, įstot į NATO ir būtų geriau manau jiem patiem, bet nepanašu, kad sakašvilis atsisakys pretenzijų ten.
Pažiūrėkit į veiksmų datą kada prasidėjo ir viskas bus aišku, dideliu galvosūkiu nereikia, Rusija dar vis tebenaudoja savo seną ir patvirtiną filosofiją, kuri vis dar puikiai veikia. Lietuviai tuo galėjo įsitikinti ir patys, tik bijau sumeluoti kada. Berods, kai buvo užgrobtas Paryžius ;> dabar olimpinės šiek tiek "nuskandino" visą šitą reikalą, ypač per atidarymą. Jokio humaniškumo.
Aš sutinku, kad Lietuvos televizijose pilna anti-rusiškumo, bet dar reikia gerai pagalvoti ar tai yra blogai? Kitas dalykas, mus mokykloj išmokė anglų kalbos, taigi tikrai laisvos informacijos galim gauti iš vakarų
Ruskiai Latvijoj žodis į žodį kartoją tai ką rodo per Rusijos TV. Rusijos televizijos (kupinos propagandos) skirtos tik rusams ir sovietinio mentaliteto žmonėms post-sovietinėj erdvėj.
Dilgele, as taves ir ne puolu jeigu ka (na ir apskritai nieko atrodo nepuolu, 'nemeile' rusams. lyg tai ir skirtumo didelio nera ka jus mylit, ko ne, kvaila tai ir tiek) viskas kas buvo parasita po abzaco nera konkreciai tau skirta
nors ir negaliu pasigirt kad viska perskaitau sioj diskusijoj, bet visgi tavo nuomone jau suvirskinau ok viska supratau, klausimu neturiu, jei ka.
pakartosiu, taip vis dar manau na jau tikrai kad ji negina gruzijos interesu
Gabux, iš kur toks naivumas? Bereikia vieno nedidelio pretekstėlio, kad turėtų kuo pasiteisint, kaip atsitiko ir šį kartą Gruzijoje, ir kai jie jį sugalvos - kariuomenė bus įvesta ir nežinia ar mums pagelbės tai, kad esame NATO nariai, žiūrint ar Amerika ir Europa iš to turės naudos. Kaip stebi visi ramiai kaip traiškomi civiliai Gruzijoje dabar ir niekaip nesugeba to nutraukti, taip visi tylėtų ir mums patekus į bėdą. Atsigręžk į praeitį kaip antro pasaulinio metais laukėmė ir nesulaukėme "gelbėtojų" amerikonų, kaip per sausio 13-ą "patys puolėmė".
ep, tau ir nederėtų čia reikštis, nes tavo nuomonė šiuo klausimu bet kokiu atveju yra subjektyvi. Važiuok į Rusiją, ten daugiau bendraminčių rasi, ir nereiks kankintis rašant lietuviškai.
O dėl to karo ir XXI amžiaus tai tam tikros tautos gyvena nuosavame amžiuje.
xdm, žinoma, kad tarp rusų yra protingų, išsilavinusių ir talentingų žmonių. Turint tokią populiaciją būtų daugiau nei keista, jei jų nebūtų.
„Vienos pusės matymas“ irgi dalykas keistas. Tai, kad nepalaikau vienų, nereiškia, kad visom keturiom esu už kitą pusę.
Pastaruoju metu man įdomiau žinoti ne kas vyksta, o kodėl. Rusija šiuo klausimu surinko daugiau minusų visgi.
Ah, pamiršau. Juk ne rusai gruzinus šaudė, o „pribaltai“ pastaraisiais apsimetę. Nebjauru? O kiek yra tokia informacija tikinčių?
Perskaičiau viska. Ir aišku kaip visada yra ko ginčytis.
Bet aš vistiek nesuprantu kam tas karas su ginklais? ŽŪSTA NEKALTI ŽMONĖS! atrodo nerealu, dabar vis dėl to XXIa. Galima daug ką išspręsti taikiai.
Lietuva įsikišo į tai, bet tai tik dar parako prideda. Ne mažytėms Baltijos šalims tokius konfliktus spręsti, o didžiosios, galingosios valstybės tyli uodega pabrukusios, apsimeta, kad nieko nevyksta. Joms tik kelių žodžių reikia ir Rusija keičia taktika, bet ne... Didžioji "GALINGOJI" Amerika tyli.
O gal Rusija tik išbando savo spėjimus, kad niekas nieko nedarytų jei jie bandytų okupuoti kokia šalį? Kažkoks siaubas...
Rusija jaučiasi galinga, stipri valstybė ir ji išnaudoja mažesnes už ją, politiškai silpnesnes valstybes tokias kaip Gruzija. Gal būtent šie puolimai prasidėjo vien dėl to, kad dar Gruzija nesuspėjo įstoti į ES? Sunku pasakyti.
P.S. Tai tik mano nuomonė.
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugsėjo 7 d. 20:31:33
2008 m. rugsėjo 7 d. 18:53:54
darosi idomu, kas sekantis
idomu ko cia Baltarusai uzmigo
2008 m. rugsėjo 7 d. 12:50:50
Jesus, what's wrong with you people? Common, pamąstykit bent apie tai, kad palaikydami nesvarbu kurią pusę, palaikote karo pradėjimą. Kad ir kaip jis prasidės, tai vis tiek anksčiau ar vėliau palies ir Lietuvą, o kai kentės Jūsų pačių subinės, bus per vėlu ką nors palaikyti.
2008 m. rugpjūčio 15 d. 00:53:13
Netikiu, kad rusai va taip šiaip sau nusprendė kištis į tas teritorijas (pasakų apie taikdarišką savų piliečių gynimą irgi nereikia).
Nepriklausomybei reikės referendumo(-ų). 2006m. PO nepriklausomybės niekas nepripažino. Bet, tarkim, Gruzija priimama į NATO ir ES, Abchazija ir PO gauna nepriklausomybes. Ir ta proga rusai labai sėkmingai jose emm.. pasilieka saugumui užtikrinti. Pernelyg strategiškai svarbi teritorija tam, kad paliktų ramybėj.
2008 m. rugpjūčio 15 d. 00:23:14
saunu rusai laimejo!
dabar tikiosiu Abchazija ir P. Osetija gaus nepriklausomybe. laiko klausimas.
2008 m. rugpjūčio 14 d. 18:29:30
2008 m. rugpjūčio 14 d. 16:23:11
2008 m. rugpjūčio 14 d. 13:40:23
2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:59:29
2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:29:10
Ir dar - NATO Kaukaze..?
2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:20:21
2008 m. rugpjūčio 14 d. 01:31:49
2008 m. rugpjūčio 13 d. 23:05:35
2008 m. rugpjūčio 13 d. 22:44:34
2008 m. rugpjūčio 13 d. 21:41:27
2008 m. rugpjūčio 13 d. 21:37:38
Ruskiai Latvijoj
2008 m. rugpjūčio 13 d. 20:34:32
nors ir negaliu pasigirt kad viska perskaitau sioj diskusijoj, bet visgi tavo nuomone jau suvirskinau
pakartosiu, taip vis dar manau
2008 m. rugpjūčio 13 d. 20:22:41
ep, tau ir nederėtų čia reikštis, nes tavo nuomonė šiuo klausimu bet kokiu atveju yra subjektyvi. Važiuok į Rusiją, ten daugiau bendraminčių rasi, ir nereiks kankintis rašant lietuviškai.
O dėl to karo ir XXI amžiaus tai tam tikros tautos gyvena nuosavame amžiuje.
xdm, žinoma, kad tarp rusų yra protingų, išsilavinusių ir talentingų žmonių. Turint tokią populiaciją būtų daugiau nei keista, jei jų nebūtų.
2008 m. rugpjūčio 13 d. 19:45:20
Čia ne temon, bet gal reikia paminėti, kad prieš rusus, kaip tautą, neturiu nieko prieš. Nepatinka jų vykdoma politika. Jei ką.
„Vienos pusės matymas“ irgi dalykas keistas. Tai, kad nepalaikau vienų, nereiškia, kad visom keturiom esu už kitą pusę.
Pastaruoju metu man įdomiau žinoti ne kas vyksta, o kodėl. Rusija šiuo klausimu surinko daugiau minusų visgi.
Ah, pamiršau. Juk ne rusai gruzinus šaudė, o „pribaltai“ pastaraisiais apsimetę. Nebjauru? O kiek yra tokia informacija tikinčių?
2008 m. rugpjūčio 13 d. 19:41:00
Bet aš vistiek nesuprantu kam tas karas su ginklais? ŽŪSTA NEKALTI ŽMONĖS! atrodo nerealu, dabar vis dėl to XXIa. Galima daug ką išspręsti taikiai.
Lietuva įsikišo į tai, bet tai tik dar parako prideda. Ne mažytėms Baltijos šalims tokius konfliktus spręsti, o didžiosios, galingosios valstybės tyli uodega pabrukusios, apsimeta, kad nieko nevyksta. Joms tik kelių žodžių reikia ir Rusija keičia taktika, bet ne... Didžioji "GALINGOJI" Amerika tyli.
O gal Rusija tik išbando savo spėjimus, kad niekas nieko nedarytų jei jie bandytų okupuoti kokia šalį? Kažkoks siaubas...
Rusija jaučiasi galinga, stipri valstybė ir ji išnaudoja mažesnes už ją, politiškai silpnesnes valstybes tokias kaip Gruzija. Gal būtent šie puolimai prasidėjo vien dėl to, kad dar Gruzija nesuspėjo įstoti į ES? Sunku pasakyti.
P.S. Tai tik mano nuomonė.
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius