Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
k_b
2008 m. rugsėjo 7 d. 20:31:33
war for peace is like fuck for virginity - puikiausiai apibūdina visą reikalą ir ne vien šitame "taikiame" konflikte. Tokie dalykai palieka didelį pėdsaką visur, kad ir dabar, kur gyvenu, pasakai, kad esi Lietuvis - tai klausia ar Rusas ir ar moki rusiškai šnekėti. P*sau ant tokių dalykų, pabosta aiškint, kaip nekenti, nenori ir nekalbi svetimtaučių kalba, kurią grūdo per prievartą. Nepernešu tokių dalykų.

2008 m. rugsėjo 7 d. 18:53:54
wau Nikaragva pripazino P.Osetijos ir Abchazijos nepriklausomybe
darosi idomu, kas sekantis
idomu ko cia Baltarusai uzmigo

2008 m. rugsėjo 7 d. 12:50:50
Kas čia dabar per peticijos? Dar nebuvo nei vienos, kuri ką nors pakeistų. O šita aplamai be ryšio.
Jesus, what's wrong with you people? Common, pamąstykit bent apie tai, kad palaikydami nesvarbu kurią pusę, palaikote karo pradėjimą. Kad ir kaip jis prasidės, tai vis tiek anksčiau ar vėliau palies ir Lietuvą, o kai kentės Jūsų pačių subinės, bus per vėlu ką nors palaikyti.

Atsakyti
Dilgele
2008 m. rugpjūčio 15 d. 00:53:13
Apie šaunų rusų laimėjimą aš turbūt patylėsiu.

Netikiu, kad rusai va taip šiaip sau nusprendė kištis į tas teritorijas (pasakų apie taikdarišką savų piliečių gynimą irgi nereikia).
Nepriklausomybei reikės referendumo(-ų). 2006m. PO nepriklausomybės niekas nepripažino. Bet, tarkim, Gruzija priimama į NATO ir ES, Abchazija ir PO gauna nepriklausomybes. Ir ta proga rusai labai sėkmingai jose emm.. pasilieka saugumui užtikrinti. Pernelyg strategiškai svarbi teritorija tam, kad paliktų ramybėj.

Atsakyti
ep
2008 m. rugpjūčio 15 d. 00:23:14
prikolas neatrodo labai jau prikolno...
https://ipicture.ru/uploads/080815/3402/lKp271i5HV.jpg

saunu rusai laimejo!
dabar tikiosiu Abchazija ir P. Osetija gaus nepriklausomybe. laiko klausimas.

2008 m. rugpjūčio 14 d. 18:29:30
teko man ir Gruzijoje būti (žinoma, ramesniu laikotarpiu)...taip, viskas ten labai krūta ir gruzinų nacija labai nuoširdi bei draugiška, bet šiuo atveju patys prisižaidė su P. Osetija ir savo pretenzijomis jos atžvilgiu. mol patys gruzinai nežudė taikių Osetijos gyventojų?? vienžo, abi pusės vienodai "geros".

2008 m. rugpjūčio 14 d. 16:23:11
Mano labai geri draugai Gruzijoj gyvena, tai nezmoniskai issigandom, bet viskas jiems gerai, rode per zinias, stovi oro uoste, verkia apsikabine... ziauru, kai pagalvoji...

2008 m. rugpjūčio 14 d. 13:40:23
rusai melagiai, nieko nepadarysi, nori, kad viskas jiems priklausytų

2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:59:29
Dilgele
2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:29:10
Tas „pabaigimas“ pas juos nelabai aiškus. Kad karinius veiksmus nutraukia - pranešė prieš 2-3d., realiai buvo kitaip. Dabar gal jau tikrai. Civilių šitoj situacijoj visgi gaila labiausiai. Bet problemų šituo klausimu tai bus dar labai daug.

Ir dar - NATO Kaukaze..?

Atsakyti
xdm
2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:20:21
O jūs norėtumėt Vilniaus kraštą atiduot lenkam?

Atsakyti
_nevermind_
2008 m. rugpjūčio 14 d. 01:31:49
Bet lyg ir viskas gerai baigėsi jau, ale rusai išves iš gruzijos viską, galėtų gruzinai atsisakyt osetijos ir abchazijos, įstot į NATO ir būtų geriau manau jiem patiem, bet nepanašu, kad sakašvilis atsisakys pretenzijų ten.

2008 m. rugpjūčio 13 d. 23:05:35
Pažiūrėkit į veiksmų datą kada prasidėjo ir viskas bus aišku, dideliu galvosūkiu nereikia, Rusija dar vis tebenaudoja savo seną ir patvirtiną filosofiją, kuri vis dar puikiai veikia. Lietuviai tuo galėjo įsitikinti ir patys, tik bijau sumeluoti kada. Berods, kai buvo užgrobtas Paryžius ;> dabar olimpinės šiek tiek "nuskandino" visą šitą reikalą, ypač per atidarymą. Jokio humaniškumo.

2008 m. rugpjūčio 13 d. 22:44:34
xdm
2008 m. rugpjūčio 13 d. 21:41:27
Aš sutinku, kad Lietuvos televizijose pilna anti-rusiškumo, bet dar reikia gerai pagalvoti ar tai yra blogai? Kitas dalykas, mus mokykloj išmokė anglų kalbos, taigi tikrai laisvos informacijos galim gauti iš vakarų

Atsakyti
xdm
2008 m. rugpjūčio 13 d. 21:37:38
https://foto.delfi.lv/picture/252287/

Ruskiai Latvijoj žodis į žodį kartoją tai ką rodo per Rusijos TV. Rusijos televizijos (kupinos propagandos) skirtos tik rusams ir sovietinio mentaliteto žmonėms post-sovietinėj erdvėj.

Atsakyti
ep
2008 m. rugpjūčio 13 d. 20:34:32
Dilgele, as taves ir ne puolu jeigu ka (na ir apskritai nieko atrodo nepuolu, 'nemeile' rusams. lyg tai ir skirtumo didelio nera ka jus mylit, ko ne, kvaila tai ir tiek) viskas kas buvo parasita po abzaco nera konkreciai tau skirta
nors ir negaliu pasigirt kad viska perskaitau sioj diskusijoj, bet visgi tavo nuomone jau suvirskinau ok viska supratau, klausimu neturiu, jei ka.
pakartosiu, taip vis dar manau na jau tikrai kad ji negina gruzijos interesu

2008 m. rugpjūčio 13 d. 20:22:41
Gabux, iš kur toks naivumas? Bereikia vieno nedidelio pretekstėlio, kad turėtų kuo pasiteisint, kaip atsitiko ir šį kartą Gruzijoje, ir kai jie jį sugalvos - kariuomenė bus įvesta ir nežinia ar mums pagelbės tai, kad esame NATO nariai, žiūrint ar Amerika ir Europa iš to turės naudos. Kaip stebi visi ramiai kaip traiškomi civiliai Gruzijoje dabar ir niekaip nesugeba to nutraukti, taip visi tylėtų ir mums patekus į bėdą. Atsigręžk į praeitį kaip antro pasaulinio metais laukėmė ir nesulaukėme "gelbėtojų" amerikonų, kaip per sausio 13-ą "patys puolėmė".

ep, tau ir nederėtų čia reikštis, nes tavo nuomonė šiuo klausimu bet kokiu atveju yra subjektyvi. Važiuok į Rusiją, ten daugiau bendraminčių rasi, ir nereiks kankintis rašant lietuviškai.

O dėl to karo ir XXI amžiaus tai tam tikros tautos gyvena nuosavame amžiuje.

xdm, žinoma, kad tarp rusų yra protingų, išsilavinusių ir talentingų žmonių. Turint tokią populiaciją būtų daugiau nei keista, jei jų nebūtų.

2008 m. rugpjūčio 13 d. 19:45:20
Ep, niekas neverčia diskutuot. Jei nelabai supratai, apie ką aš - galiu plačiau: klausiau, ar ir dabar manai, kad Rusijos veiksmai šiuo metu vis dar yra „savo interesų gynimas“?
Čia ne temon, bet gal reikia paminėti, kad prieš rusus, kaip tautą, neturiu nieko prieš. Nepatinka jų vykdoma politika. Jei ką.
„Vienos pusės matymas“ irgi dalykas keistas. Tai, kad nepalaikau vienų, nereiškia, kad visom keturiom esu už kitą pusę.
Pastaruoju metu man įdomiau žinoti ne kas vyksta, o kodėl. Rusija šiuo klausimu surinko daugiau minusų visgi.
Ah, pamiršau. Juk ne rusai gruzinus šaudė, o „pribaltai“ pastaraisiais apsimetę. Nebjauru? O kiek yra tokia informacija tikinčių?

Atsakyti
justea123
2008 m. rugpjūčio 13 d. 19:41:00
Perskaičiau viska. Ir aišku kaip visada yra ko ginčytis.
Bet aš vistiek nesuprantu kam tas karas su ginklais? ŽŪSTA NEKALTI ŽMONĖS! atrodo nerealu, dabar vis dėl to XXIa. Galima daug ką išspręsti taikiai.
Lietuva įsikišo į tai, bet tai tik dar parako prideda. Ne mažytėms Baltijos šalims tokius konfliktus spręsti, o didžiosios, galingosios valstybės tyli uodega pabrukusios, apsimeta, kad nieko nevyksta. Joms tik kelių žodžių reikia ir Rusija keičia taktika, bet ne... Didžioji "GALINGOJI" Amerika tyli.
O gal Rusija tik išbando savo spėjimus, kad niekas nieko nedarytų jei jie bandytų okupuoti kokia šalį? Kažkoks siaubas...
Rusija jaučiasi galinga, stipri valstybė ir ji išnaudoja mažesnes už ją, politiškai silpnesnes valstybes tokias kaip Gruzija. Gal būtent šie puolimai prasidėjo vien dėl to, kad dar Gruzija nesuspėjo įstoti į ES? Sunku pasakyti.
P.S. Tai tik mano nuomonė.

„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rolandas77 Sex Pistols My Way
 Sex Pistols
 gruodžio pabaigoj į koncą :D
Sahja ATB Gold (su JanSoon)
 ATB

Very_crazy_enough Tangerine Dream The Courage To Lose
 Tangerine Dream

Konditerijus Tame Impala Posthumous Forgiveness
 Tame Impala

Šiuo metu vertiname

Counting Crows Counting Crows
6,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1096
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 126056