| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Beat It 2008Michael Jackson |
||||
| Sahja | Meilė ir lietusRondo |
||||
| malia | Life Is A RollercoasterRonan Keating |
||||
| 4Blackberry | SAULĖSUŽTEMIMASba. |
, Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2008 m. rugsėjo 7 d. 20:31:33
2008 m. rugsėjo 7 d. 18:53:54
darosi idomu, kas sekantis
idomu ko cia Baltarusai uzmigo
2008 m. rugsėjo 7 d. 12:50:50
Jesus, what's wrong with you people? Common, pamąstykit bent apie tai, kad palaikydami nesvarbu kurią pusę, palaikote karo pradėjimą. Kad ir kaip jis prasidės, tai vis tiek anksčiau ar vėliau palies ir Lietuvą, o kai kentės Jūsų pačių subinės, bus per vėlu ką nors palaikyti.
2008 m. rugpjūčio 15 d. 00:53:13
Netikiu, kad rusai va taip šiaip sau nusprendė kištis į tas teritorijas (pasakų apie taikdarišką savų piliečių gynimą irgi nereikia).
Nepriklausomybei reikės referendumo(-ų). 2006m. PO nepriklausomybės niekas nepripažino. Bet, tarkim, Gruzija priimama į NATO ir ES, Abchazija ir PO gauna nepriklausomybes. Ir ta proga rusai labai sėkmingai jose emm.. pasilieka saugumui užtikrinti. Pernelyg strategiškai svarbi teritorija tam, kad paliktų ramybėj.
2008 m. rugpjūčio 15 d. 00:23:14
saunu rusai laimejo!
dabar tikiosiu Abchazija ir P. Osetija gaus nepriklausomybe. laiko klausimas.
2008 m. rugpjūčio 14 d. 18:29:30
2008 m. rugpjūčio 14 d. 16:23:11
2008 m. rugpjūčio 14 d. 13:40:23
2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:59:29
2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:29:10
Ir dar - NATO Kaukaze..?
2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:20:21
2008 m. rugpjūčio 14 d. 01:31:49
2008 m. rugpjūčio 13 d. 23:05:35
2008 m. rugpjūčio 13 d. 22:44:34
2008 m. rugpjūčio 13 d. 21:41:27
2008 m. rugpjūčio 13 d. 21:37:38
Ruskiai Latvijoj
2008 m. rugpjūčio 13 d. 20:34:32
nors ir negaliu pasigirt kad viska perskaitau sioj diskusijoj, bet visgi tavo nuomone jau suvirskinau
pakartosiu, taip vis dar manau
2008 m. rugpjūčio 13 d. 20:22:41
ep, tau ir nederėtų čia reikštis, nes tavo nuomonė šiuo klausimu bet kokiu atveju yra subjektyvi. Važiuok į Rusiją, ten daugiau bendraminčių rasi, ir nereiks kankintis rašant lietuviškai.
O dėl to karo ir XXI amžiaus tai tam tikros tautos gyvena nuosavame amžiuje.
xdm, žinoma, kad tarp rusų yra protingų, išsilavinusių ir talentingų žmonių. Turint tokią populiaciją būtų daugiau nei keista, jei jų nebūtų.
2008 m. rugpjūčio 13 d. 19:45:20
Čia ne temon, bet gal reikia paminėti, kad prieš rusus, kaip tautą, neturiu nieko prieš. Nepatinka jų vykdoma politika. Jei ką.
„Vienos pusės matymas“ irgi dalykas keistas. Tai, kad nepalaikau vienų, nereiškia, kad visom keturiom esu už kitą pusę.
Pastaruoju metu man įdomiau žinoti ne kas vyksta, o kodėl. Rusija šiuo klausimu surinko daugiau minusų visgi.
Ah, pamiršau. Juk ne rusai gruzinus šaudė, o „pribaltai“ pastaraisiais apsimetę. Nebjauru? O kiek yra tokia informacija tikinčių?
2008 m. rugpjūčio 13 d. 19:41:00
Bet aš vistiek nesuprantu kam tas karas su ginklais? ŽŪSTA NEKALTI ŽMONĖS! atrodo nerealu, dabar vis dėl to XXIa. Galima daug ką išspręsti taikiai.
Lietuva įsikišo į tai, bet tai tik dar parako prideda. Ne mažytėms Baltijos šalims tokius konfliktus spręsti, o didžiosios, galingosios valstybės tyli uodega pabrukusios, apsimeta, kad nieko nevyksta. Joms tik kelių žodžių reikia ir Rusija keičia taktika, bet ne... Didžioji "GALINGOJI" Amerika tyli.
O gal Rusija tik išbando savo spėjimus, kad niekas nieko nedarytų jei jie bandytų okupuoti kokia šalį? Kažkoks siaubas...
Rusija jaučiasi galinga, stipri valstybė ir ji išnaudoja mažesnes už ją, politiškai silpnesnes valstybes tokias kaip Gruzija. Gal būtent šie puolimai prasidėjo vien dėl to, kad dar Gruzija nesuspėjo įstoti į ES? Sunku pasakyti.
P.S. Tai tik mano nuomonė.
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius