nu nzn cia gi popso salis. bet wiena aisq, kad ju klauso mazwaikiai su suskystejusiom smegenim. siaip0 as nepastebejau kad butu parasyta jog ejo kas nors dar prasyt ju autografu. jei klystu pataisykit. feefof kazkokios jos man ir tikrai nelekciau kaip tuxas prasyt pasirasyt.
gyvenimas - tai teatras,o zmogus -lele,tampoma likimo siulais...visi mes aktoriai,tik su skirtingais scenarijais bei honorarais...visi gyvenam vienoj scenoj ir visi anskciau ar veliau iseisim i uzkulisius...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 10 d. 17:13:46
2004 m. lapkričio 10 d. 17:08:03
2004 m. lapkričio 10 d. 16:55:49
2004 m. lapkričio 10 d. 16:48:40
2004 m. lapkričio 10 d. 16:28:59
2004 m. lapkričio 10 d. 16:27:02
gyvenimas - tai teatras,o zmogus -lele,tampoma likimo siulais...visi mes aktoriai,tik su skirtingais scenarijais bei honorarais...visi gyvenam vienoj scenoj ir visi anskciau ar veliau iseisim i uzkulisius...
2004 m. lapkričio 10 d. 16:21:58
tegul pasvajoja
2004 m. lapkričio 10 d. 16:20:37