Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Music Slam '2004". Kokie įspūdžiai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Saulute
2004 m. rugsėjo 26 d. 10:05:06
mhh niu kaip cia pasakius tame koncerte buvau blaiva,man visiskai nepatiko kazkoks sh. bet paskui kai isejau dasibaigiau...dasibaigiau

2004 m. rugsėjo 25 d. 21:56:17
faworite rašė:
pusiukas>> jo, man irgi tas pats buwo su sawijauta.. bet be abejones wertejo!

tikrai vertejo...

Atsakyti
futboliuke
2004 m. rugsėjo 25 d. 21:43:01
jo ..visai nieko ir man buvo ....tik kad publika nekokia

Atsakyti
faworite
2004 m. rugsėjo 25 d. 21:40:12
pusiukas>> jo, man irgi tas pats buwo su sawijauta.. bet be abejones wertejo!

Atsakyti
Pusiukas
2004 m. rugsėjo 25 d. 21:26:34
sorry norejau parasyti spranda ir kojas...

Atsakyti
Pusiukas
2004 m. rugsėjo 25 d. 21:23:30
labai fainas konsertas...

Reamon labai fainai pasirode buvo gaila kai viskas baigiasi...

grizau visai slapei permirkusei inkariukais ir kelnemis ...
bet uz tat pilna daug ispudziu...
nors ryt i sule reikejo...

bet uztat visa saviaite skaudejo spranda ir kakla...

Reamon rulez...

Atsakyti
Kvakva
2004 m. rugsėjo 25 d. 21:18:53
Siaip buvau..Paciam prieky..Buvo idomu,nors keletas nelabaj mielu zmogeliu is nugaros bakste su savo adatom kazkokiom (cia tajp sakaw nes nezinaw kas ten buvo,bet siajp bade puse koncerto) salia musu komapanija,svelniai tariant,buvo nekokia,tai siek tiek pagadino visa reikala..bet siajp visaj linksma buvo,man visos grupes patiko (ir apie bmc's pasikeite nuomone)...Tik siaip gan ilgai ten pertvarkymus dare po kievienu pasirodymo...niuz bet lieka,laikui begant,tik geri prisiminimai

Atsakyti
faworite
2004 m. rugsėjo 25 d. 21:13:41
rocky>>> na, mano ispudzhiai tai patys geriausi!

Atsakyti
rocky
2004 m. rugsėjo 25 d. 18:10:30
tej kad nebuvau... o vertejo?

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
shadyjolka
2004 m. rugsėjo 25 d. 17:15:12
na shejp koncas wisaj fajnas buwo mus su drawge bomfunk'ai mineraliniu apipyle taj ishwis lajmingos buwom na che buwo wln, bet kawne ne kas buwo - subade ten zhmones, o tarp ju ir wiena mano pazhystama..

Atsakyti
faworite
2004 m. rugsėjo 25 d. 15:09:06
shakes, kaip ten buwo fainai!!! dar iki dabar ispudzhiai ishliko nuostabus kaip ir <<>> daugiausia ten ejau del Liquido, ir dar patekau i antra eile, tai ish wiso pasiseke.. zodzhiu tarantinos tai 'uzhwezhe', shiaip kadangi man patinka quentino tarantino filmu muzika, tad ir grupe wisai patiko, po to buwo liquido.. ojoj kaip faina.. kaip ir wisi shokinejau ir pan, tik gaila, kad negalejau ant scenos uzhlipti, kai kwiete- buwau tolokai nuo to shono, pro kuri buwo galima uzhlipti, o nueiti nebuchiau suspejus.. bet nieko, po ju nuostabaus pasirodymo ish karto palikusi drauges antroj eilej, wariau prie tu 'tworu' pro kurias tikejausi busiant galimybei su liquido kiek nors pabendraut.. ten jau ir daugiau Liquido gerbeju buwo, bet wis wien atsistojau prie pat tworos ir pamachiusi isheinant wolfgang'a ish palapines ish karto pradejau klykti ir pan.. jis aishku ishgirdo ir priejo prie tworos prie gerbeju.. zhiuriu, wisos traukiasi knygutes, kad gautu autografa.. ai, galwoju ir ash pasiimsiu knygute. ish karto pasakiau sawo warda, kad parashytu 'to milda', taip ir padare, ir aishku nuo to buwau be galo laiminga.. daugiau ne nebeatsimenu, ka jam sakiau, bet po to dar ir kitu Liquido autografus gawau, kuriuose buwo parashyta 'to milda', bet shiaip daugiausia dzhiaugiuosi ne del autografu, o del to, kad kazhkiek su jais pabendrawau ir pan.. kai jie jau nuejo, ash dar susitikau pazhistamu ir su jais nuejom mazhdaug i kokia keliolikta eile.. nu ir ka, shokam, shokam, ir ash apsisuku zhiuriu uzh manes wolfgang'as stowi ir su wiena lietuwe shnekasi, tai jau man buwo laimes wirshune.. turejau galimybe paklausti kaip jam patinka lt, lt alus, kelinta karta jis chia ir pan..
zdzh, music slam 04, man paliko neitiketina ispudi.. tiksliau ne tiek tas renginys kiek Liquido!..

Atsakyti
_atlantida_
2004 m. rugsėjo 25 d. 14:28:24
nu as ir nebuvau uztat buvau nuejus i Reamonn konca Siauliuose ir buvo labai faina

Atsakyti
Suckmykiss
2004 m. rugsėjo 25 d. 14:04:22
į šį koncertą ėjau vien dėl LIQUIDO, nes bomfunk MC nepernešu, Tarantinos nepaliko didelio įspūdžio, o beto ankščiau buvau apie juos girdėjus, Reamonn kiekvienais metais lankosi Lietuvoje ir mane jau užkniso.

jau 3 metus klausausi LIQUIDO ir live koncertas man įsiminė ilgam. NEpalyginsi jų įrašų su LIVE. THEY ROCK!!! Jie varė puikiai. gaila kad buvo ne paskutiniai ir pagrojo tik kelias žinomesnes dainas. Jų visos dainos yra puikios. Tikiuosi jie kitamet grįš į LT arba gros per Christmas Slam. ;]]] Aš juos myliu. Vien dėl jų koncertas buvo PUIKUS!!!!

;]] What you keep inside..I know....What you keep inside I want to know...ohoohohoho..

2004 m. rugsėjo 25 d. 12:33:09
Reamon'ai istrauke visa koncerta!

SD#13
Atsakyti
Tik_Ieva
2004 m. rugsėjo 25 d. 10:45:39
as ir nebuvau

2004 m. rugsėjo 25 d. 00:10:05
Draugishka rašė:
niu man wisai patiko...=] tik kai Reamonn baige savo repertuara ir iseidinejo is scenos kai kazkas i galva man pataike [atrodo su buteliu] wa tuo momentu nuotaika siek tiek sugedo...bet siaip visia nieko...=]
Uzuojauta del traumos... Kuriame mieste buwai koncerte?

2004 m. rugsėjo 24 d. 23:55:03
niu man wisai patiko...=] tik kai Reamonn baige savo repertuara ir iseidinejo is scenos kai kazkas i galva man pataike [atrodo su buteliu] wa tuo momentu nuotaika siek tiek sugedo...bet siaip visia nieko...=]

2004 m. rugsėjo 24 d. 22:34:42
seip sakoma yra jei linxma koncerte tai tik del puikios xebros;]

2004 m. rugsėjo 24 d. 22:22:52
Daug kartu kartojau, pakartosiuy dar: "Liquido - Narcotic" waldo!!!"...buwo labai smagu...

2004 m. rugsėjo 24 d. 20:22:21
niuj kaip praleidau?wisai gerai...

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Yes Ariadne
 Yes

Very_crazy_enough Sportas Aš užmušiu tave
 Sportas
 Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti
Sahja 69 Danguje 16 metų
 69 Danguje

Šiuo metu vertiname

Brian Johnson Brian Johnson
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

05:55 - Very_crazy_enough
Ura! 3:1 Reamas, Reamanas zaide uz Jav.
05:23 - Very_crazy_enough
Geicas gali sau leist, fifos gali sau leist. Jei neatsikelsiu - tai ir neziuresiu
05:14 - Very_crazy_enough
Praita cempionata leido kartojama nemokamai tv ziuret. Nesamone kazkokia 11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
17:50 - Gulbe225
Sveiki Kolegos, Noriu daryti remix Rolando Kindaravičiaus dainos Kaip gi taip. bet niekur nerandu pilnos versijos dainos. Gal kas turite?
07:15 - Very_crazy_enough
Oh no! Yes prepares 24th studio album AURORA
00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3382
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 185878