tai Zmogus, kuri myliu.
ir mylesiu 4ever.
myleti Ji - tai vienas nuostabiausiu dalyku mano gyvenime.
ilsekis ramybeje... :*
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
neisiwajzduoju kajp tokio zhmogaus galima negerbt. tajp, tebunie jis buwo narkomanas, bet wisi kiti jo pliusaj tikraj uzhgozhia minusus. nerealiu dajnu autorius, nuostabus muzikantas bei [bent jau man] vieno ish nerealiausiu balsu sawininkas. be jo queen nebutu tapus legendine grupe. nju ash nesakau, kad kiti muzikantaj nieko nesugebejo, jie tajp pat profesionalaj, bet mercury'is buwo butent tas, kuris traukdawo zhmones sawo muzika, dajnawimu, elgesiu ar ishwajzda scenoje. jis turejo kazhka tokio kas trauke milijonus zhmoniu. beja netgi ir po mirties tarukia. koncertaj ju taj mazhu mazhiausiaj nerealus! kajp jis sugebedawo waldyti publika! kito tokio tikraj nebuwo. ir namanau, kad artimiausiu metu atsiras. kam kitam gali pawykt dar gywam bunant sulaukt tokio pripazhinimo? jauchiu jam pachia didziausia ir nuoshirdzhiausia pagarba.
O ka galima pasakyti apie zmogu, kuris dar budamas gyvas, tapo muzikos legenda? Is tikruju, kaip ten bebutu ir koks jis bebutu: narkomanas, alkoholikas, gejus, mires nuo AIDS - na ir kas? Jei jis jau toks blogas, tai kodel dauguma klausosi jo sukurtos muzikos iki siol, praejus tiek laikui po jo mirties? Ir tegul jo nebera, bet amzinybes jausmas neisnyksta. Daininkas, dainu ir muzikos kurejas - geniali asmenybe, dar daugiau - charizmatiska asmenybe.
Sakyciau, jei Merkuri, tokios grupes, kaip Queen daugelis neatsimintu, nes jis buvo pagrindinis variklis.
Iki siol turiu pora grupes Queen irasus - uzpuolus nuostalgijai paklausau pries ji tikrai zemai lenkiu galva.
ReivaZ_RZ rašė: Taip jis narkomanas, gėjus, biseksualus... taip pat labai meniškas žmogus, kaip reta... į muziką jis atėjo turėdamas tam pašaukimą... retai šiais laikais taip benutinka. Viską padaro prodiuseriai ir viskas - nauja žvaigždė ir nesvarbu kad nemoka dainuot. Freddie netik dainuoti bet ir rašyti eiles, bei tapyti mokėjo. Nebijojo išlikti savimi, prisipažino koks yra iš tikrųjų ir todėl daugumos širdyse jis išlieka kaip žmogus, o ne pinigų darymo mašina... Tegu dvasios liepsna visada telydi tavo kelią, kad ir kur bebūtum...
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. gegužės 29 d. 12:51:13
2006 m. gegužės 28 d. 13:39:13
2006 m. gegužės 16 d. 17:30:07
2006 m. gegužės 7 d. 12:52:33
ir mylesiu 4ever.
myleti Ji - tai vienas nuostabiausiu dalyku mano gyvenime.
ilsekis ramybeje... :*
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2006 m. gegužės 7 d. 11:42:40
2006 m. gegužės 7 d. 11:26:08
2006 m. gegužės 1 d. 14:18:16
2006 m. sausio 20 d. 16:14:44
Geras, orginalus atlikejas...
Mano mama dar iki siol ji isimylejusi...
2005 m. gruodžio 31 d. 14:55:55
2005 m. gruodžio 31 d. 14:52:28
2005 m. gruodžio 27 d. 22:10:10
2005 m. lapkričio 22 d. 18:38:51
2005 m. lapkričio 22 d. 18:31:18
2005 m. lapkričio 22 d. 17:52:20
2005 m. lapkričio 22 d. 14:49:12
2005 m. lapkričio 22 d. 14:18:10
2005 m. lapkričio 22 d. 14:06:43
2005 m. lapkričio 22 d. 12:36:07
Sakyciau, jei Merkuri, tokios grupes, kaip Queen daugelis neatsimintu, nes jis buvo pagrindinis variklis.
Iki siol turiu pora grupes Queen irasus - uzpuolus nuostalgijai paklausau
2005 m. lapkričio 22 d. 10:43:42
Taip jis narkomanas, gėjus, biseksualus... taip pat labai meniškas žmogus, kaip reta... į muziką jis atėjo turėdamas tam pašaukimą... retai šiais laikais taip benutinka. Viską padaro prodiuseriai ir viskas - nauja žvaigždė ir nesvarbu kad nemoka dainuot. Freddie netik dainuoti bet ir rašyti eiles, bei tapyti mokėjo. Nebijojo išlikti savimi, prisipažino koks yra iš tikrųjų ir todėl daugumos širdyse jis išlieka kaip žmogus, o ne pinigų darymo mašina... Tegu dvasios liepsna visada telydi tavo kelią, kad ir kur bebūtum...
Amen. Visiškai neturiu ko pridurti.
2005 m. gegužės 10 d. 16:05:20
nerealus balsas, teatraliskumas. . . o kaip jis mokejo uzvaldyti publika. ..
tokiu pasitaiko labai retai ..