Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
viva-ice
2005 m. gegužės 10 d. 10:38:41
oi pries simta metu eidavau pas drauge ir klausydavom abi..ji turbut visus albumus turejo....

2005 m. gegužės 10 d. 10:11:44
ai balsas man jo tai ne ytin geras bet dainos tai super

2005 m. gegužės 9 d. 19:41:17
Manau jis visiskai pelnytai gavo geriausio visu laiku vokalisto titula, aplenkdamas tokius balso grandus kaip Bonn Scott, bei Robert Plant.

2005 m. gegužės 9 d. 19:27:43
kaip geriausia vokalista vertinu

2005 m. gegužės 4 d. 17:23:57
Merkurio balsas man tiesiog nerealus.Nzn neiseina nei dienos be Kvynu O man tai dzin,kad jis narkomanas biseksualas buvo....

2005 m. balandžio 27 d. 17:58:19
Kaip matau dauguma grupes Queen pradejo klausyt nuo mazu dienu,nezinau kam del to reiktu dekoti,manau cia jau musu tevu kalte ("kalte" geraja prasme).Tai turbut buvo viena is pirmuju grupiu kurios pradejau klausyti,ir manau nulemusi tolesni muzikini stiliu.Kaip visada mazi vaikai yra labai smalsus,todel daznai kai tetis klausydavo sios grupes,vis klausdavau kas nutiko siam atlikejui,del ko jis mire,suzinojes visa istorija pradejau nepaprastai gerbti si zmogu,jis yra nepaprastas,tiek jo artistiskumas,tiek dainavimas,jo balsas ir mintys apdainuotos dainose.Megstu daznai isijungti show must go on klipa,tai manau graziausia ju daina,bent jau man.Ziurint si klipa ir tarpais ten parodomus is lektuvo filmuotus kadrus kuriuose i koncerta susirinke tukstanciai zmoniu,uzvaldo nepaprastas jausmas ir kartu liudesys,kad tokio atlikejo jau nebera...
Tiek zmoniu pritraukti gali tik nepaprastas zmogus,toks pat nepaprastas kaip ir grupe Queen!

2005 m. balandžio 22 d. 19:51:49
Nuostabus balsas, pažįstamas nuo vaikystės! Pirmoji mėgstamiausia muzika buvo Queen'ų. I still love them!

2005 m. balandžio 22 d. 19:41:54
Taip... ir aš turbūt neatsiliksiu nuo visų jūsų išsakytų komentarų. Kai buvau mažas, buvau labai nusistatęs prieš muziką. Kažko aš jos nemėgau... nzn, dar ir dabar pamenu kaip tėvas kažkada pasakė: "Ką? tu nemėgsti muzikos?Kodėl?"... bet ką tuomet atsakiau tai nepamenu, bet ir nerekia... ir kažkur tuo metu manyje užgimė noras ją išgirsti... viena pirmųjų grupių, kurią aš žinojau iš tėvų pasakojimų ir aplamai suformavusi man kažką neišdildomo savo asmenybėje, buvo Queen ir žinoma F.Mercury priešakyje... po ilgų metų, vėl pradėjau atrasti tikėjimą, vėl atrasti Queen, nes viską į antrą palną bandė nustumti kiti dalykai... nors specializuojuosi daugiau į Hip-hop, bet maldose už mirusius aš dabar visada paminiu ir Mercury vardą... galima žmogų smergti už tai kad buvo nesuprastas, o gal dėl kitų dalykų... Taip jis narkomanas, gėjus, biseksualus... taip pat labai meniškas žmogus, kaip reta... į muziką jis atėjo turėdamas tam pašaukimą... retai šiais laikais taip benutinka. Viską padaro prodiuseriai ir viskas - nauja žvaigždė ir nesvarbu kad nemoka dainuot. Freddie netik dainuoti bet ir rašyti eiles, bei tapyti mokėjo. Nebijojo išlikti savimi, prisipažino koks yra iš tikrųjų ir todėl daugumos širdyse jis išlieka kaip žmogus, o ne pinigų darymo mašina... Tegu dvasios liepsna visada telydi tavo kelią, kad ir kur bebūtum...

Atsakyti
Nadija
2005 m. balandžio 22 d. 19:23:08
charizmatine asmenybe. talentas.

2005 m. balandžio 17 d. 23:46:11
labai teatrališkas: ką tik žiūrėjau Show must go on ir I want to break free vaizdo klipus, vos galėjau susigaudyti jo mimikų ir "persikūnijimų" gausybėj.

2005 m. balandžio 17 d. 22:02:26
Biseksualus vyrukas - jam visi geri: ir vaikinai, ir merginos blin!!!!

Atsakyti
DefLeppard
2005 m. sausio 3 d. 22:34:55
Manau apie shi zhmogu tik ish gerosios puses Freddie Dievas Queen'ai taip vaikyste primena Mazhytei vietoj lopshines buvo O pats Freddie man atrodo tikras artistas, visom prasmem... Gal del to Queen'u muzika tokia dvasinga ir artima

2004 m. gruodžio 2 d. 12:49:49
cia tipo kad mire?

Atsakyti
Bakuzhis
2004 m. lapkričio 26 d. 22:53:12
jis cool

Atsakyti
RIT
2004 m. lapkričio 26 d. 17:27:12
gerai vertinu

Atsakyti
crush
2004 m. lapkričio 25 d. 17:31:55
Apie mirusius tik gerai arba nieko...

2004 m. lapkričio 23 d. 16:48:28
zmogus turejo gera balsa.....

2004 m. lapkričio 19 d. 18:39:27
nesenai radau ju kasete stalciui ir uzsidejau, atsisukau bohemian rapsody, o ten...mani juokas ant virsaus uzrasytas...gerai kad mentai nesuzinojo tai i kalejma pasodintu, na bent jau nepilnameciu kolonija, rimtas nusikaltimas, aj bet gal ir gerai kad nepagavo ir taip jau sazine vidaus organus bajgia sugrauzt

2004 m. lapkričio 18 d. 23:36:41
dunc_lover rašė:
mercuris?hmz ka as zinau,manes neweza
narkomanas

nu ir kas kad narkomanas? uztat nerealu muzona vare. kad visi narkomanai taip varytu...

2004 m. lapkričio 18 d. 21:36:23
Kai buvau maza dar man jis ziauriai patiko net dainas mama buo ismokius dainuot bet va taip jau atsitinka kad mirtis ateina

Atsakyti
Puslapiai: 12345678
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Lars Ulrich Lars Ulrich
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3207
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 38956