ir siaip nors jis yra pasakes "I'm simply dripping in money, darling. It's vulgar, but it's wonderful. All I want from life is to make lots of money and spend it" taciau ash nemanau kad tai atsispindi jo kuryboje ir yra gryna tiesa...
kaip vertinat shi zmogu ir jo kuryba? ash ji galiu vertinti tik teigiamai: nors nebuvo scenos grazuolis (del ko Queen'u nepamego paauglikes besivaikancios graziu berniuku, galbut ne tik del to...) taciau muzikai jis atidave visa sirdi ir siela, o scenoje negailedavo saves. dainu textai - kazkas labai ypatingo. didziulis respect'as siam Zmogui.
o ka manot jus?
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2004 m. lapkričio 11 d. 00:19:05
2004 m. lapkričio 10 d. 23:31:35
2004 m. lapkričio 10 d. 23:28:01
2004 m. lapkričio 10 d. 23:25:01
2004 m. lapkričio 10 d. 23:17:22
o ka manot jus?