Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Diskusijos apie gyvenimą

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Iron_Meal
2005 m. birželio 27 d. 18:35:49
Gyvenimas yra sudas...

2005 m. birželio 27 d. 18:17:08
ir nutiko man dalykas, toks baisus
kaip saule ryta. tai nutiko ne tik man,
kaulu ciulpu reikia man.
sudo vertas butu jis, jei pranyktu noras sis.
pauksteli pauksteli, ko lauki berneli?
parodyk takeli, y platu laukeli..
parodyt uztektu, bet tai ne sudelis,
o tavo galelis.

2005 m. birželio 27 d. 18:00:19
Gyvenimas-tai yra kazkas panasaus i kelia su pakilimais ir leidimusi zemyn, su vingiais i kaire ir desne...ir tai tikrai nera relybe tai yra iliuzija kuria mes tik susikuriam kaip ir siena aplink save nuo blogio... o pragaras ar rojus kiekvienas tai turime spresti patys man pragaras kitam tas pats rojus ir apskritai kas tas gyvenimas? gal tai net negyvenimas, o kas nors kita?

2005 m. birželio 27 d. 17:45:41
pagyvensit ir suprasit. kas yra arba kas tai buvo, jei pasiseks

2005 m. birželio 27 d. 16:00:34
man buvo taip isaiskinta kad gyvenimas yra tam tikras laiko tarpsnis per kuri mes turime suprasti kas yra gerai ir siekti geresnio gyvenimo.gyvenimo i roju.as ir tuo tikiu

2005 m. birželio 27 d. 11:49:21
Aš taip par reinkarnacija tikiu ir, mano manymu, būtent tas persikūnijimas yra savotiškas Pragaras ir Dangus. Kur pakliūsi, žinoma, priklausys nuo to, kaip gyvenai praeitam gyvenime.
Na, bet jau čia Off Topic ir galima ginčytis labai įvairiai, o tiesos vistiek nerasim.

Atsakyti
desperation
2005 m. birželio 27 d. 05:24:46
Manau kad gyvenimas ne iliuzija. Tiesiog jame labai daug skausmo, nelaimiu, liudesio ir t.t. Net daugiau negu geru dalyku! Dar galvoju kad toks dalykas kaip pomirtinis gyvenimas neegzistuoja(galvokim logiskai; jei visi mire zmones keliautu i roju arba pragara ten jaun truktu vietos). As pati tikiu, kad mirusio zmogaus siela persikunija i kita kuna. Kokius polinkius gyvendamas issiugdo i toki gyvuna persikelia po mirties kad galetu dziaugtis atitinkamais malonumais. Jeigu gyvena gerai, tobulina siela ir t.t. kitame gyvenime bus zmogus. Arba dar geriau jei issivers is to rato. (nupyliau tiesiai is bhagavadgitos ).
Gyvenimas yra kancia kurios tikslas issiaiskinti ko zmogus vertas ir ar kitame gyvenime tures teise vadintis zmogumi ar tik gyvunu...

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
sandra
2005 m. birželio 26 d. 23:21:59
Man gyvenimas yra kelionė, kurioje noriu kuo daugiau patirti ir daug sužinoti. Noriu palikti kažkokią žymę po savęs vaikaičiams, kad nenueikčiau į tą amžinybę amžiams, o pasilikčiau ilgiau bent prisiminimuose žmonių, kuriuos mylėjau ir rūpinausi. Gyvenimas tik vienas duotas, todėl reikia iš jo semti kuo daugiau. Apie gyvenimą galima šnekėt daug ir plačiai, bet geriau ne šnekėt apie jį, o gyventi ir mokytis visko, ko ir plačiausios kalbos neišmokys. Gyvename - keliaujame, kiekvienas pakelės medis yra gražus, o kiekvienas didžiausias kelio akmuo tik duoda mums naują gyvenimo patirtį. Viskas gyvenime yra gerai, nes kiekviena gyvenimo smulkmena galiausiai tampa priežastimi tapti geresniu ir gyventi geriau.

Ir nėra gyvenimas jokia iliuzija, nebent gyvename savo pasąmonės susikurtame mažame pasaulyje ir nenorime iš jo ištrūkti, juo tikime ir norime tikėti. Iliuzija yra savotiška apsauga nuo realios tikrovės.

(Mano nuomonė tokia.)

Atsakyti
violin
2005 m. vasario 12 d. 19:52:44
Va,kaip pasake DefLeppard<<

Atsakyti
ewana_
2005 m. vasario 12 d. 19:46:44
gyvenimas - graziausia ir brangiausia ka mes turime. gal kai kuriems jis atrodo per sunkus, bet jis yra toks koks yra. reikia pereiti ugni ir vandeni, kad ji pazinti. tai sunku. bet niekas ir nesake, kad bus lengva...

2005 m. vasario 11 d. 23:58:51
Na nezhinau man atrodo, kad gyvenimas yra didzhiule iliuzija, kazhko laukimas. Zhavingiausia gyvenime yra tai, kad gyvename shia akimirka ir tik ji dabar yra svarbi. Shia akimirka priimam sprendimus, kalbam, o gal kita minute nuomone jau bus pasiekeitus. Dabar manau, kad gyvenimas yra didele meshlo kruva, bet zhinau, kad jau ryt galvosiu kitaip. Akimirkos zhavesys... Man gyvenimas yra tiesiog kazhko laukimas. Mes nesistengiam visko ish gyvenimo pasisemti, mastom apie ateiti, kad dar visko bus, dar bus galima visko ishragauti. Tachiau tai - didele liuzija. Visko niekada nepatirsi. Reiketu stengtis gyvent shia akimrka, laikyta ja nuostabia ir nepakartojama. Tachiau negaliu, vis laukiu kada taies tas laikas kai bus dar geriau, dar dar... Matyt esu didele maksimaliste. Ir amne zhudo tas laukimas. Dabar laukiu, kada ateis rytojus, paskui lauksiu valentino dienos, paskui lauksiu laisvadienio trechiadieni, paskui savaitgalio, ir viskas kartosis ir kartosis. Paskui lauksiu velyku atostogu, vasaros atostogu, lauksiu mokslo baigimo, lauksiu kada pradesiu dirbti. Ir tada booom. Juk nebebus ko laukti. Liks vienintelis noras grishti i tai kas yra dabar, kai buvo galima kazhko laukti. Nemanau, kad gyvenimas yra rojus ar pragaras. Tai kazhkas kito. Kazhkas nenusakomo. Pavadinchiau tai sunkiu malonumu. Mintys apie gyvenimas yra vienos tu labiausia gniuzhdanchiu ir zhudanchiu. Kaip ir ta pati ateistis. Nesuprantu ko bijoti tos ateisties, kad busi niekas, kad busi mehslo kruva, jei tai nera taip jau blogai. Gyvenu viltim, kvailiausiu, bukiausiu ir banaliausiu jausmu. Svajoju, viliuosi, tikiuosi ir nuo to man dar blogiau. Shlykshtus jausmas. Jau geriau netikechiau gyvenimo geriu... Matyt esu dar per mazhai patyrusi negero, kad netikechiau rozhine ateitim ir geru gyvenimu. O gal sakau kaiptik tie kurie daugiausia blogo patiria, labiausiai ir megaujasi tuo gyvenimu, ji myli, vertina ir vadina ji grazhiu ir vertingu. Labai viliuosi kad ateis toks laikas kai nebekamuos shitos zhudanchios mintys, kai busiu suaugus ir tipo man bus labai gerai, pasibaigs paauglyste, visi tie filosofavimai, ish visko tik pasijuoksiu, bus viskas jega ir bent suprasiu ka chia pati parashiau. Ir ishvis kai man tokia nuotaika patiriu malonuma rashydama, vedzhiodama mintis, nors ir zhinau, kad nieks ju neskaito, tai tik tam kad man butu geriau, nors akimirkai geriau. O apie mirti ishvis nemastau. Neturiu nuomones apie tai. Tai man - tushchia tema.

2005 m. vasario 11 d. 15:25:15
gaida rašė:
gyvenimas - tai zmogaus valios pastangos meginant "plaukti pries srove"... Ir tai kartais taip uzknisa...

na na... galima kartais juk atsipalaiduoti ir papluduriuoti palei srove

2005 m. vasario 10 d. 21:12:42
Visai neseniai man gyvenimas atrode nuobodus, beprasmiškas ir banalus. Bet vieną dieną supratau kad mes gyvename nuolat apsupti GROŽIO, kurio nepastebime. Viskas yra grazu, ir patys banaliausi dalykai, ir gamta, ir žmonės, net mirtis(!) gali būti graži, jei mes sugebame visame tame įžiūrėti grožį. Ir žinot kada aš tai supratau? Pažiūrėjęs filmą Amerikos Grožybės. Šio filmo mintis iš pirmo žvilgsnio paprasta ir banali - Gyvenimas yra gražus, bet ji perteikiama taip genialiai, kad pasibaigus filmui jautiesi kaip gavęs stiprų smūgį į veidą ir norisi vien su apatiniais išbėgti į stingdantį šaltį lauke ir garsiai sušukti : "Aš gyvenu!"

2005 m. vasario 10 d. 16:52:28
gyvenimas - tai zmogaus valios pastangos meginant "plaukti pries srove"... Ir tai kartais taip uzknisa...

Atsakyti
Genius_loci
2005 m. vasario 10 d. 16:48:52
Gyvenimas yra Viskas ir Niekas.

2005 m. vasario 10 d. 16:19:45
Gwen rašė:
Man atrodo kad nei wienas zmogus negaletu atsakyti i klausima kas yra gywenimas..

wa-paprastai,regis,banaliai, bet po velniais-teisingai!!!
juk tam is esmes ir gyveni zmogus-kad atsakytum i amzina klausima-"kas gi tas gyvenimas?".

Atsakyti
Zimbabwe
2005 m. vasario 10 d. 16:16:20
kiekwienas gywenimas -tai pastangos ir kova uz teise buti paciu sawimi . . .

2005 m. vasario 10 d. 14:35:05
gyvenimas nenuspejamas dalykas. niekada nezinai kas bus rytoj, poryt ir dar poryt... ir tai daro ji idomu

2005 m. vasario 9 d. 23:12:46
jis toks kokio nusipelniau. nes jo tobulybe neleis taves nepelnytai skriausti. tokia mociute, sedi, mezga ir risa ji su kitais, tas mezginys turbut panasus y pirstine, apgaubiancia tavo ranka, kur kiekvienas pirstas turi savo vieta, saugo nuo salcio. ji neklystanti mezgeja. o jos virbalai - tai nekas kita, kaip likimas su teisingumu. kai pirstine pradeda irti. labai sunku ja sulopyti ir atitaisyti. tiesa, purvo demes pasilieka ilgam. taciau naujieji 'atleidimo' milteliai pades jums atsikratyti ikyriu 'neapykantos' dulkiu. kartais siulai pradeda galvoti jog virbalai yra dievai ir meldziasi jiems. tada mociute issiverda arbatos ir klausosi zmoniu maldu, ja veza sita rekianti minia ir ji sugalvojo numegsti spalvota kumstuota pirstine, ir prasidejo..

2005 m. sausio 10 d. 13:41:11
gyvenimas- akimirka amzinybeje. tai nera neteisybe. nebent ishbandymus mes laikome neteisybe.
ishties gyvenimas zavus tuo, kad tu niekada nezinai, kia jis tau ruoshia rytojui.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Ennio Morricone Ennio Morricone
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3513
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 34686