LowLife rašė: Dauguma naujausių filmų,yra šūdo verti.Labiausiai pasigendu gerų komedijų,o ne pigių surogatinių šūdų.Užsczpiza šiuolaikiniai filmai [maždaug nuo 2000 metų].
Paieškojus galima rasti ir visai neblogų filmų. Bet taip - kas dėl komedijų tai reikalas liūdnas. Ir šiaip pritariu dėl šiuolaikinių filmų nuo 2000 metų. Ankstesnieji, bent jau man, visa galva aukščiau.
Ir aš dar be galo pasigendu tikrai gerų siaubo filmų. Šiuolaikiniai turi visus spec. efektus ir galimybes, bet jokio gilesnės minties ir idėjos. Vien mėsinėjimas nesukeliantis absoliučiai jokių emocijų.O štai senieji turi tikrai puikias idėjas tik tas jų įgyvendinimas nekoks, vėlgi minusas.
2008 m. gruodžio 16 d. 20:28:53
Dauguma naujausių filmų,yra šūdo verti.Labiausiai pasigendu gerų komedijų,o ne pigių surogatinių šūdų.Užsczpiza šiuolaikiniai filmai [maždaug nuo 2000 metų].
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
coachella rašė: T[SPOILerr!]
kada ji, išlindusi iš closet'o nušovė , Keistas filmas...
neatsimenu sito epizodo, apie ka tu? (atsimenu tik dvi mirtis filme, B.Pito ir to instruktoriaus-virsininko. tai jau tikrai keistas, skirtas zmonems su keistu humoro jausmu
Taip, Pitt'ą, kai tas spintoje slėpėsi gi. na ne pats faktas,kad nušovė, but KAIP tai padarė..jo paskutinė veido išraiška Suvaidinta tai tikrai gerai.
coachella rašė: T[SPOILerr!]
kada ji, išlindusi iš closet'o nušovė , Keistas filmas...
neatsimenu sito epizodo, apie ka tu? (atsimenu tik dvi mirtis filme, B.Pito ir to instruktoriaus-virsininko. tai jau tikrai keistas, skirtas zmonems su keistu humoro jausmu
LoseControl rašė: Čarlio Angelai, žinoma. Prisikviečia žvaigždžių ir tikisi kad bus geras filmas. Nėėė velnio. Tik saundtrakas šiek tiek patiko, apart ot nieko gero, nicht gut
Sutinku. Įsijungiau šį filma pakankamai optimistiškai nusiteikusi, bet ištvėriau tik iki pirmos reklamos
Čarlio Angelai, žinoma. Prisikviečia žvaigždžių ir tikisi kad bus geras filmas. Nėėė velnio. Tik saundtrakas šiek tiek patiko, apart ot nieko gero, nicht gut
The Day the Earth Stood Still - nekoks pasirodė, na gal tik kaip pamokanis sci-fi + Keanu, kaip bonusas sueis
Burn After Reading - not so good [SPOILerr!]
isteriškai žvengiau, kada ji, išlindusi iš closet'o nušovė , nepamiršiu tos akimirkos dar ilgai..ir po to idiotiškai kikenau iki filmo pabaigos. Keistas filmas...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. gruodžio 16 d. 21:34:06
Tos išvardytos komedijos nieko vertos ir sunkiai išspaudžia šypseną
2008 m. gruodžio 16 d. 21:32:24
2008 m. gruodžio 16 d. 21:29:19
2008 m. gruodžio 16 d. 21:23:54
The Day That Earth Stood Still, tikrai neverta? Kaip Keanu vaidina?
2008 m. gruodžio 16 d. 21:23:14
2008 m. gruodžio 16 d. 20:58:50
Net nešvaistykit laiko. Nieko naujo nepamatysit.
2008 m. gruodžio 16 d. 20:34:34
Dauguma naujausių filmų,yra šūdo verti.Labiausiai pasigendu gerų komedijų,o ne pigių surogatinių šūdų.Užsczpiza šiuolaikiniai filmai [maždaug nuo 2000 metų].
Paieškojus galima rasti ir visai neblogų filmų. Bet taip - kas dėl komedijų tai reikalas liūdnas. Ir šiaip pritariu dėl šiuolaikinių filmų nuo 2000 metų. Ankstesnieji, bent jau man, visa galva aukščiau.
Ir aš dar be galo pasigendu tikrai gerų siaubo filmų. Šiuolaikiniai turi visus spec. efektus ir galimybes, bet jokio gilesnės minties ir idėjos. Vien mėsinėjimas nesukeliantis absoliučiai jokių emocijų.O štai senieji turi tikrai puikias idėjas tik tas jų įgyvendinimas nekoks, vėlgi minusas.
2008 m. gruodžio 16 d. 20:28:53
2008 m. gruodžio 16 d. 19:23:41
2008 m. gruodžio 16 d. 18:49:25
T[SPOILerr!]
kada ji, išlindusi iš closet'o nušovė
2008 m. gruodžio 15 d. 23:22:16
2008 m. gruodžio 15 d. 22:11:05
T[SPOILerr!]
kada ji, išlindusi iš closet'o nušovė
2008 m. gruodžio 15 d. 17:09:59
2008 m. gruodžio 15 d. 17:07:03
Čarlio Angelai, žinoma. Prisikviečia žvaigždžių ir tikisi kad bus geras filmas. Nėėė velnio. Tik saundtrakas šiek tiek patiko, apart ot nieko gero, nicht gut
Sutinku. Įsijungiau šį filma pakankamai optimistiškai nusiteikusi, bet ištvėriau tik iki pirmos reklamos
2008 m. gruodžio 15 d. 13:25:22
2008 m. gruodžio 14 d. 22:36:14
Burn After Reading - not so good
[SPOILerr!]
isteriškai žvengiau, kada ji, išlindusi iš closet'o nušovė
2008 m. gruodžio 14 d. 19:15:20
2008 m. gruodžio 14 d. 18:25:46
2008 m. gruodžio 14 d. 18:16:19
2008 m. gruodžio 14 d. 18:08:10