prateskim,
mano 'topas'
1 Mansquito aka Mosquitoman (zmogus uodas)
2 Snake King aka snakeman (tikriausiai zmogus gyvate)
3 hitman's code (kazkas tipo samdomo zudiko garbes kodeksas)
4 alone in the dark (pagal kompiuterini zaidima, kiek zinau, Uwe Bollas 'vienas tamsoje' )
5 bloodrayne (tam taram tas pats Uwe Bollas, pagal kompiuterini zaidima... 'kruvina raine' nors aisku neverta versti sio pavadinimo)
6 fear of speed (greicio baime)
7 NEKRomantik
8 Seed
9 Rovdyr
10 Leatherheads - cia tipo sportine komedija, man pasirode anei komedija anei sportine, aisku Renee Zellweger ir Clooney yra geri, bet filmas man pasirode nuobodokas, nors pati 1925-uju atmosfera greiciau pliusas. 6/10
11 Burn After Reading - velgi filma siektiek gelbsti Brad Pitt, vienintelis iskaitinis personazas, Clooney puse velnio, bet pavadint si filma komedija tai nelabai iseina, vienas juokingas epizodas ir tiek, sakiciau savotiska britu juodo humoro criminaline komedija. nieko gero. is Coenu tikejausi geresnio.gal ko ir nesupratau. 6/10
prateskim,
mano 'topas'
4 alone in the dark (pagal kompiuterini zaidima, kiek zinau, Uwe Bollas 'vienas tamsoje' )
5 bloodrayne (tam taram tas pats Uwe Bollas, pagal kompiuterini zaidima... 'kruvina raine' nors aisku neverta versti sio pavadinimo)
7 NEKRomantik
8 Seed
9 Rovdyr
netaip kad filmas butu visai prastas, teisiog nevertas demesio, nebent
del ko jis man savotiskai idomus buvo - norvegu kalba, kazkaip man ji nuostabiai skambejo lyg kokia elfu kalba del jos apsimoka ziuret
bet jeigu jusu norvegu kalba nekiek nedomina, gal but jus esate wrong turnu gerbejas, ir begiojimai po miska su zmoniu zudimais atnesa jums pasiteikinima, tada prasom, o taip hmmm...
Rugylia rašė: Asteroidas. pritariu jo neapsimoka ziureti...
Jau vien reklamą pamačius, tai supratau.
Logika (?) susidurs asteroidas globalinis su žeme po 24 val. Bet to niekas nemato... keista
as siaip katastrofu fanas, tai tokie filmai mane taip liudnina nebera geru ideju. Jokio asteroido ten beveik nebuvo, jis buvo zudyniu pretekstas. O aktoriai kalba taip letai.... Lyg specialiai noretu kad uzmigtume
metalistaz rašė: prisiminiau, poraneblogu filmu tas tarantinas yra sukures "kill debil" ir "kill debil part 2"
saviraiska ir ironija tiesiog liejasi per krastus... smaikstuolis.. Q.Tarantino savotiskas,bet geras.
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
o is kitos puses tas patarimas neziuret juoda riteri, man asmeniskai vertas nulio
visgi tikrai yra nemazai zmoniu kam patiko, tas pats imdb apie tai kalba
ir sio atveju tai manau verta paciam isitikinti kaip ten bebutu nemaciau kad Christopher Nolan maltu suda
RaptorJM, bet tema — subjektyviai nuomonei reikšti. Niekas ir nežada visų įmanomų filmų suabsoliutinti ir suskirstyti į žiūrimus-nežiūrimus, apie tai jau ir šioje temoje buvo kalbėta. Nepatiko, pasirodė nevertas — rekomenduoju nežiūrėt kitam. O ar tas kitas žiūrės, ar ne — jau jo reikalas.
Skonis vėlgi, kaip žinia — dalykas savitas. Jei apie save asmeniškai: yra keli žmonės, kurių skoniu pasitikiu — gal tą jiems nepatikusį filmą vis tiek kada nors pažiūrėsiu, bet pvz. pamąstysiu, ar verta eiti į kino teatrą (tas ypač aktualu kai yra keli pasirinkimai vienu metu).
Tęsiant temą — The Dark Knight. Ne, aš tikrai nesitikėjau iš šito filmo kažko įspūdingo, prasmingo ar panašiai, tiesiog buvo įdomu pažiūrėt, kodėl vienu metu jo padėtis imdb buvo tokia hm.. įdomi, sakykim. Geriausia, ką tikėjaus pamatyt — poros valandų veiksmo filmiūkštį bent su kažkokia įdomesne siužetine linija, žodžiu toks, kurį pažiūrėčiau ir pamirščiau. Bet kad bus taip nenormaliai nuobodu net nebūčiau pagalvojus. Neužmirštamas vien dėl daugiau nei dviejų valandų absoliutaus nieko. Brr.
na,tai suinformuok simonai zmones,isvardyk tuos tukstancius filmu kurie nepatartini ziureti. taciau,juos isvardijus,kazkas tures patikrinti,ar tikrai jie jau tokie slamstiski.. jugi gal visai ne? na,ir taip uzsiknisimas. per 100metu kino istorijos daug visko prigaminta
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. gruodžio 14 d. 18:00:18
mano 'topas'
7 NEKRomantik
8 Seed
9 Rovdyr
10 Leatherheads - cia tipo sportine komedija, man pasirode anei komedija anei sportine, aisku Renee Zellweger ir Clooney yra geri, bet filmas man pasirode nuobodokas, nors pati 1925-uju atmosfera greiciau pliusas. 6/10
11 Burn After Reading - velgi filma siektiek gelbsti Brad Pitt, vienintelis iskaitinis personazas, Clooney puse velnio, bet pavadint si filma komedija tai nelabai iseina, vienas juokingas epizodas ir tiek, sakiciau savotiska britu juodo humoro criminaline komedija. nieko gero. is Coenu tikejausi geresnio.gal ko ir nesupratau. 6/10
2008 m. lapkričio 12 d. 19:56:29
mano 'topas'
7 NEKRomantik
8 Seed
9 Rovdyr
netaip kad filmas butu visai prastas, teisiog nevertas demesio, nebent
del ko jis man savotiskai idomus buvo - norvegu kalba, kazkaip man ji nuostabiai skambejo lyg kokia elfu kalba
bet jeigu jusu norvegu kalba nekiek nedomina, gal but jus esate wrong turnu gerbejas, ir begiojimai po miska su zmoniu zudimais atnesa jums pasiteikinima, tada prasom, o taip hmmm...
2008 m. lapkričio 9 d. 19:02:27
Asteroidas. pritariu jo neapsimoka ziureti...
Logika (?) susidurs asteroidas globalinis su žeme po 24 val. Bet to niekas nemato...
as siaip katastrofu fanas, tai tokie filmai mane taip liudnina
2008 m. lapkričio 9 d. 13:26:48
Asteroidas. pritariu jo neapsimoka ziureti...
Logika (?) susidurs asteroidas globalinis su žeme po 24 val. Bet to niekas nemato...
2008 m. lapkričio 9 d. 11:13:52
2008 m. lapkričio 8 d. 23:18:15
2008 m. spalio 25 d. 19:21:55
2008 m. spalio 3 d. 19:38:47
prisiminiau, poraneblogu filmu tas tarantinas yra sukures "kill debil" ir "kill debil part 2"
saviraiska ir ironija tiesiog liejasi per krastus... smaikstuolis.. Q.Tarantino savotiskas,bet geras.
2008 m. spalio 3 d. 16:55:20
2008 m. spalio 3 d. 16:50:29
Tarantino filmai levi
Gal tu pats levas arba tavo komentarai levi.Pagalvok apie tai...
2008 m. spalio 3 d. 16:42:42
2008 m. rugsėjo 18 d. 21:29:00
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:42:28
ir dar lietuviskas
o tu ji matei?
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:26:38
ir dar lietuviskas
Cia blogai?
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:00:11
2008 m. rugsėjo 18 d. 18:59:18
2008 m. rugsėjo 16 d. 20:00:30
2008 m. rugsėjo 13 d. 22:51:22
o is kitos puses tas patarimas neziuret juoda riteri, man asmeniskai vertas nulio
visgi tikrai yra nemazai zmoniu kam patiko, tas pats imdb apie tai kalba
ir sio atveju tai manau verta paciam isitikinti
2008 m. rugsėjo 13 d. 22:26:04
Skonis vėlgi, kaip žinia — dalykas savitas. Jei apie save asmeniškai: yra keli žmonės, kurių skoniu pasitikiu — gal tą jiems nepatikusį filmą vis tiek kada nors pažiūrėsiu, bet pvz. pamąstysiu, ar verta eiti į kino teatrą (tas ypač aktualu kai yra keli pasirinkimai vienu metu).
Tęsiant temą — The Dark Knight. Ne, aš tikrai nesitikėjau iš šito filmo kažko įspūdingo, prasmingo ar panašiai, tiesiog buvo įdomu pažiūrėt, kodėl vienu metu jo padėtis imdb buvo tokia hm.. įdomi, sakykim. Geriausia, ką tikėjaus pamatyt — poros valandų veiksmo filmiūkštį bent su kažkokia įdomesne siužetine linija, žodžiu toks, kurį pažiūrėčiau ir pamirščiau. Bet kad bus taip nenormaliai nuobodu net nebūčiau pagalvojus. Neužmirštamas vien dėl daugiau nei dviejų valandų absoliutaus nieko. Brr.
2008 m. rugsėjo 13 d. 21:59:40