neisizeiskite,bet si tema truputi (gal ir daugiau) absurdiska, nes yra tiek tiek tiek tiek tiek daug slamsto kino istorijoje. is visu tu tragisku filmu mes mateme gal tik 10% (tiek kuriem nepasiseke), o siaip ir dar maziau... na,cia tema be galo...
Avys Žudikės [Black Sheep] - Geras filmas.Originalus,turi humoro.Tikrai geras.[Čia jau ne juokauju]
skonio reikalas nesiginciosiu
uzintrigavot , kazkur turiu ji tai prie progos, reikes paziuret, siaubo filmai kartais buna tokie buki kad net kazkoki malonuma gauni ziuredamas
(apie sita kalba eina: https://upload.wikimedia.org/wiki...heep- poster.jpg
)
nes pasirodo yra dar ir komedija, taip galima ir nesusikalbet
elenioooke rašė: Apskritai- venkit, žmonės, holivudinių komedijų ir beprasmiškų veiksmiakų. Žodžiu- TV3 repertuaro. Geriau jau įsijungt Balticum TV, kartais pažiūrėt TV2 ar tiesiog LTV vėlyvus filmus ir Snobo Naktį. (Beje beje, kartais ji nedingo?!).
kazkaip nesamoningai nuskambejo, sakai kitems ka daryti...
o gal kam patinka? iskur apskritai gali teigti kas kam geriau?
gryna nesamone.
Žinai, mane rimtai varo iš proto žmonės, kurie iš vieno paprasto komentaro sugeba išpūst burbulą.
Tai ne buvo paliepimas, o patarimas.
atsiprasau, bet juk pasakei ka daryt, o argumentacijos tai nulis
nors kaip del manes tai aisku galima ir nesiaiskinti
elenioooke rašė: Apskritai- venkit, žmonės, holivudinių komedijų ir beprasmiškų veiksmiakų. Žodžiu- TV3 repertuaro
Snobo Naktį. (Beje beje, kartais ji nedingo?!).
Manyčiau, kad tas TV repertuaras iš vis nediskutuotinas reikalas - įdomus dalykas tas skonis.
Aš tai kartais jaučiu poreikį pažiūrėt kokį filmą, skirtą dviems valandoms. Ne tokį buką, kad žiūrėtum ir jis tave erzintų, bet tokį, kuriam dėmesį skiri tik tol, kol jį žiūri (t.y. jis nepalieka kažkokių special minčių, neliečia emocijų ir neverčia mąstyt apie tai, ką per tas dvi valandas matei).
Dėl Snobo nakties nežinau, bet jei jos nebeliko - tikrai gaila.
Tai va, turbūt tokių nevykusių holivudo šedevrėlių (mano akimis) neverta vardint. O filmai, iš kurių tikėjausi tikrai kažko geresnio (net žinant faktą, kad retai kada knygų ekranizacijos būna geros):
seniau žiūrėtas Love in the Time of Cholera (2007m.) labai nuvylė - neperteikia nei pusės Marquez'o knygos grožio, paviršutiniškas nevykęs veiksmo atpasakojimas.
Ir The Magus (1968m.). J. Fowles knyga nuostabi, o filmas - nykus kaip reta, net nelabai galima pavadint vidutinišku. Iš esmės vienintelis geras dalykas jame turbūt ir tebuvo jaunas M. Caine.: ))
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugsėjo 13 d. 20:30:29
2008 m. rugsėjo 13 d. 14:54:42
2008 m. rugsėjo 13 d. 14:22:38
2008 m. rugsėjo 13 d. 14:20:36
American Pie 3
American 4
American Pie 5
Date Movie
2008 m. rugsėjo 13 d. 14:09:48
nepatariu. rimtai. nežiūrėkit, vaikai, ir negaiškit laiko, nes aš tai gailėjausi, kai pažiūrėjau.
2008 m. rugpjūčio 29 d. 21:43:50
2008 m. rugpjūčio 29 d. 16:02:55
Filmas "13" , "Thirteen" , filmas apie pauglę mergaitę, iš viso šūdų šūdas
Geras psichologinis filmas.Kuo tamstai nepatinka?
2008 m. rugpjūčio 29 d. 15:57:45
žiauriai nuobodus ir net nepasakyčiau kad siaubo filmas.
2008 m. rugpjūčio 29 d. 15:41:41
2008 m. rugpjūčio 29 d. 14:50:49
2008 m. rugpjūčio 28 d. 16:44:41
2008 m. rugpjūčio 28 d. 15:37:53
2008 m. rugpjūčio 28 d. 09:44:19
2008 m. rugpjūčio 27 d. 19:37:43
avys zudikes arba wanted (kas nematet tai ir neziurekit!! totalios nesamone!!)
Avys Žudikės [Black Sheep] - Geras filmas.Originalus,turi humoro.Tikrai geras.[Čia jau ne juokauju]
uzintrigavot
(apie sita kalba eina:
https://upload.wikimedia.org/wiki...heep- poster.jpg
)
nes pasirodo yra dar ir komedija, taip galima ir nesusikalbet
2008 m. rugpjūčio 27 d. 19:33:03
2008 m. rugpjūčio 27 d. 19:30:35
Apskritai- venkit, žmonės, holivudinių komedijų ir beprasmiškų veiksmiakų. Žodžiu- TV3 repertuaro. Geriau jau įsijungt Balticum TV, kartais pažiūrėt TV2 ar tiesiog LTV vėlyvus filmus ir Snobo Naktį. (Beje beje, kartais ji nedingo?!).
kazkaip nesamoningai nuskambejo, sakai kitems ka daryti...
o gal kam patinka? iskur apskritai gali teigti kas kam geriau?
gryna nesamone.
Žinai, mane rimtai varo iš proto žmonės, kurie iš vieno paprasto komentaro sugeba išpūst burbulą.
Tai ne buvo paliepimas, o patarimas.
atsiprasau, bet juk pasakei ka daryt, o argumentacijos tai nulis
nors kaip del manes tai aisku galima ir nesiaiskinti
2008 m. rugpjūčio 27 d. 14:58:47
Apskritai- venkit, žmonės, holivudinių komedijų ir beprasmiškų veiksmiakų. Žodžiu- TV3 repertuaro
Snobo Naktį. (Beje beje, kartais ji nedingo?!).
Manyčiau, kad tas TV repertuaras iš vis nediskutuotinas reikalas - įdomus dalykas tas skonis.
Aš tai kartais jaučiu poreikį pažiūrėt kokį filmą, skirtą dviems valandoms. Ne tokį buką, kad žiūrėtum ir jis tave erzintų, bet tokį, kuriam dėmesį skiri tik tol, kol jį žiūri (t.y. jis nepalieka kažkokių special minčių, neliečia emocijų ir neverčia mąstyt apie tai, ką per tas dvi valandas matei).
Dėl Snobo nakties nežinau, bet jei jos nebeliko - tikrai gaila.
Tai va, turbūt tokių nevykusių holivudo šedevrėlių (mano akimis) neverta vardint. O filmai, iš kurių tikėjausi tikrai kažko geresnio (net žinant faktą, kad retai kada knygų ekranizacijos būna geros):
seniau žiūrėtas Love in the Time of Cholera (2007m.) labai nuvylė - neperteikia nei pusės Marquez'o knygos grožio, paviršutiniškas nevykęs veiksmo atpasakojimas.
Ir The Magus (1968m.). J. Fowles knyga nuostabi, o filmas - nykus kaip reta, net nelabai galima pavadint vidutinišku. Iš esmės vienintelis geras dalykas jame turbūt ir tebuvo jaunas M. Caine.: ))
2008 m. rugpjūčio 27 d. 14:48:55
avys zudikes arba wanted (kas nematet tai ir neziurekit!! totalios nesamone!!)
2008 m. rugpjūčio 27 d. 14:15:52
2008 m. rugpjūčio 27 d. 13:54:56