Visos "Pjūklo" dalys (nesuprantu, ką galvoja jų kūrėjai ir kokie idiotai gali mėgautis skerdynėmis)
"Pagiežos" abi (Nepagavaqu jokio kampo, nesąmonė ir būtų graudu, jei nebūtų juokinga)
"Absoliutūs blogiai" (irgi be ryšio, filmas tik dėl filmo, su logikos trūkumu)
"Nakvynės namai" (mitai apie rytų Europą ir kitokios iškrypėliškos nesąmonės)
Na, žouodž, visokie siaubekai, kur pjauna ir šaudo ir skerdžia yra Resident Bullshit...
mano 'topas'
1 Mansquito aka Mosquitoman (zmogus uodas)
2 Snake King aka snakeman (tikriausiai zmogus gyvate)
3 hitman's code (kazkas tipo samdomo zudiko garbes kodeksas)
4 alone in the dark (pagal kompiuterini zaidima, kiek zinau, Uwe Bollas 'vienas tamsoje' )
5 bloodrayne (tam taram tas pats Uwe Bollas, pagal kompiuterini zaidima... 'kruvina raine' nors aisku neverta versti sio pavadinimo)
6 fear of speed (greicio baime)
7 NEKRomantik
taip ir norisi pasakyti, eik tu na x...
na visu pirma tikrai ne vaikams, o is suaugusiuju irgi toli grazu ne visiems.
cia gal 95% zmonems greztai nerekomenduoju.
cia greiciausiai atrodo kaip reklama na bet visgi, bandau paaiskinti..
o ir cia idomia diskusija... https://www.imdb.com/title/tt0093...st/44 831015?p=1
munting, munging... brrrr
sitas filmas buvo (ir yra ) daug kur uzbanintas...
Kvakva rašė: 8.Bleiro ragana I,II - nu cia irgi kazkokia buka istorija,net nervas eme ziurint...
Na jau na jau... Žinoma, antra Bleiro Raganų dalis tai iškraipyta istorija ir tiek, bet pirmoji tai tikrai gera. Juk faktas, kad amerikoje daugelis pažiūrėję šį filmą patikėjo jog tai tikra istorija, ir tikra dokumentika, manau daug ką pasako. Man asmeniškai pats geriausias siaubo filmas, nes be galo tikroviškas.
Nerekomenduočiau filmo "Aviatorius". Pasižiūrėjus taip ir nesupranti, kas tame filme buvo norima parodyti ar genijaus istorija, ar bepročio istorija. Aplamai ten kažkaip viskas tas pats per tą patį. Žodžiu nerekomenduočiau.
Ir sutinku su kažkieno nuomone, kad "Skerdynės Teksase" yra tik laiko gaišimas. Toks totaliai šūdinas filmas, kad kyla klausimas, ar tik režisierius nekūrė pačio blogiausio siaubo filmo pavyzdžio.
Dar man nepatiko Daft Punk filmas "Electroma". Ten yra filmas kantrybės išbandymui.
Žinoma, yra dar galybė amerikietiško nuotykinio šūdo, kurį dažnai rodo per tv. Nežiūrėkit vaikai jo, nežiūrėkit.
mano 'topas'
4 alone in the dark (pagal kompiuterini zaidima, kiek zinau, Uwe Bollas 'vienas tamsoje' )
5 bloodrayne (tam taram tas pats Uwe Bollas, pagal kompiuterini zaidima... 'kruvina raine' nors aisku neverta versti sio pavadinimo)
dieve mano sia tai sakes, as ziurejau ir negalejau patiket, nejaugi buna tokie filmai... o ispeju jus. sunkus vaizdelis.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. balandžio 15 d. 22:00:13
Meet the spartans
labai tau pritariu
2008 m. balandžio 15 d. 21:06:14
2008 m. balandžio 15 d. 18:57:46
2008 m. balandžio 15 d. 15:28:18
2008 m. balandžio 15 d. 15:14:50
sioje salyje nera vietos senukams - isdebiliskejo holivudas, prigyre apdovanojo toki suda atsiprasant, nu SIAUBAS
Cia jau kaip kam
2008 m. balandžio 15 d. 15:11:31
sioje salyje nera vietos senukams - isdebiliskejo holivudas, prigyre apdovanojo toki suda atsiprasant, nu SIAUBAS
2008 m. balandžio 15 d. 11:26:14
2008 m. kovo 26 d. 16:34:53
Visos tos parodijos, shlykshtu.. kur kas antras žodis p******s.
Ir serialai, jezau
2008 m. kovo 26 d. 12:44:07
"Pagiežos" abi (Nepagavaqu jokio kampo, nesąmonė ir būtų graudu, jei nebūtų juokinga)
"Absoliutūs blogiai" (irgi be ryšio, filmas tik dėl filmo, su logikos trūkumu)
"Nakvynės namai" (mitai apie rytų Europą ir kitokios iškrypėliškos nesąmonės)
Na, žouodž, visokie siaubekai, kur pjauna ir šaudo ir skerdžia yra Resident Bullshit...
2008 m. kovo 26 d. 00:34:33
tiesiog nežiūrėkit ir neteks gailėtis, kad pažiūrėjot tik iš smalsumo. ai bent pažvengiau.
2008 m. kovo 25 d. 22:21:54
2008 m. vasario 12 d. 19:47:41
2008 m. vasario 12 d. 19:44:50
2008 m. vasario 12 d. 19:40:15
arba žėkit iki ten kur šuo miršta ir tada junkit lauk.)
2008 m. vasario 12 d. 19:14:56
2008 m. sausio 4 d. 12:04:14
7 NEKRomantik
taip ir norisi pasakyti, eik tu na x...
na visu pirma tikrai ne vaikams, o is suaugusiuju irgi toli grazu ne visiems.
cia gal 95% zmonems greztai nerekomenduoju.
cia greiciausiai atrodo kaip reklama
o ir cia idomia diskusija... https://www.imdb.com/title/tt0093...st/44 831015?p=1
munting, munging... brrrr
sitas filmas buvo (ir yra ) daug kur uzbanintas...
to be continued...
2008 m. sausio 3 d. 11:44:28
8.Bleiro ragana I,II - nu cia irgi kazkokia buka istorija,net nervas eme ziurint...
Na jau na jau... Žinoma, antra Bleiro Raganų dalis tai iškraipyta istorija ir tiek, bet pirmoji tai tikrai gera. Juk faktas, kad amerikoje daugelis pažiūrėję šį filmą patikėjo jog tai tikra istorija, ir tikra dokumentika, manau daug ką pasako. Man asmeniškai pats geriausias siaubo filmas, nes be galo tikroviškas.
Nerekomenduočiau filmo "Aviatorius". Pasižiūrėjus taip ir nesupranti, kas tame filme buvo norima parodyti ar genijaus istorija, ar bepročio istorija. Aplamai ten kažkaip viskas tas pats per tą patį. Žodžiu nerekomenduočiau.
Ir sutinku su kažkieno nuomone, kad "Skerdynės Teksase" yra tik laiko gaišimas. Toks totaliai šūdinas filmas, kad kyla klausimas, ar tik režisierius nekūrė pačio blogiausio siaubo filmo pavyzdžio.
Dar man nepatiko Daft Punk filmas "Electroma". Ten yra filmas kantrybės išbandymui.
Žinoma, yra dar galybė amerikietiško nuotykinio šūdo, kurį dažnai rodo per tv. Nežiūrėkit vaikai jo, nežiūrėkit.
2008 m. sausio 3 d. 11:16:21
dieve mano sia tai sakes, as ziurejau ir negalejau patiket, nejaugi buna tokie filmai... o ispeju jus. sunkus vaizdelis.
to be continued...