Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Nepatartinų žiūrėti filmų sąrašas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 131415161718192021
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Akupunkturadusk
2007 m. gruodžio 27 d. 21:46:57
Buvo toks filmas apie berniuką kibaldžiuką, t.y. Karate Kid. Jei turit daug laisvo laiko - pasižiūrėkit. Garantuoju - nusvilsit. Net trys dalys.

Atsakyti
ep
2007 m. gruodžio 27 d. 21:16:01
nevarik ant terminatoriaus, o
predator! cia klasika
komandos ir taip toliau...
cia tai tu perlenki lazda

2007 m. gruodžio 27 d. 21:06:19
Wrong Turn 2
(pirmo nemačiau, bet, spėju, irgi čia tiktų). Šitas net per kvailas, kad galėtų filmu vadintis. Visiškai kvaila istorija, dar kvailiau prasideda.
Tipas, kiek radau, rašomas trileris/siaubo. Bet kad niekur ten nebaisu :?

winkin rašė:
Kalėdų karštinė, levas labai filmas su švarcu
Koks su švarcu - ne lėvas?

2007 m. gruodžio 27 d. 20:41:33
mano 'topas'
1 Mansquito aka Mosquitoman (zmogus uodas)
2 Snake King aka snakeman (tikriausiai zmogus gyvate)
3 hitman's code (kazkas tipo samdomo zudiko garbes kodeksas)
4 alone in the dark (pagal kompiuterini zaidima, kiek zinau, Uwe Bollas 'vienas tamsoje' )
5 bloodrayne (tam taram tas pats Uwe Bollas, pagal kompiuterini zaidima... 'kruvina raine' nors aisku neverta versti sio pavadinimo)

o cia patis paciausi ;]

to be continued...

2007 m. gruodžio 27 d. 20:37:36
afghan knights

Atsakyti
ep
2007 m. gruodžio 27 d. 20:33:46
siandien ziurejau snake king (aka snakeman),
dieve mano, tai bent! stebiosiu savo kantrybe, na cia tiek minusu, kad net tingisi viska vardinti,
stai jums quote is imbd, as visai pritariu
I watched it on the sci-fi channel. I couldn't help laughing at the special effects and the story line. Stephen Baldwin was horrible in it! Bad acting overall from everyone in the movie! Sci-Fi should be sick with themselves about this load of garbage! The story goes pretty much like this, Some researchers go out in search of a fountain of youth that is supposedly somewhere in the jungle. But there is one problem though, to get to the so-called fountain of youth water they have to get past the deadly predator (the snake king), or should we say CGI King. The storyline as I mentioned earlier is totally silly, the snake doesn't even attack some of the people for some reason, what's up with that, maybe he knows them (they must be buddies! Come on, please!) Also when the snake kills the people, it looks ridiculous. Also you never understand why the snake has 3 heads. Please don't waste your time with this garbage!

User Rating: 2.8/10 (288 votes)
as ivertinu 2/10

2006 m. sausio 22 d. 17:50:59
Saraso newardinsiu,bet niekada geriau neziurekite "Boogeyman".
Niex nepriwerstu tokio filmo paziuret 2 karta ...

2006 m. sausio 21 d. 19:56:35
kruvinos skerdynes teksase ir cheepers creepers 2 (nzn kaip tiksliai rasos) abu filmus ziurejau su draugais ir mane ziaurei nuvyle, nes tikejomis siokiu tokiu siurpuliuku. skerdynes teksase buvo slykstus ir visi laukem tik kuo greiciau baiktusi, be to jau toks bukas ir netgi buvo iterpta scena su slapiais marskineliais (jei gerai prisimenu, tai liktajs sitam).. o is cheepers...visa filma zvengem

2005 m. gruodžio 10 d. 20:34:08
pati didziausia nesamone - "40-ies ir dar skaistus". jau tox nuobodus. kine laukem reklamos, kurios, deja, nebuvo. ir apskritai, vaizdo kokybe buvo kazkokia sh..ina, atrode, lyg filmas butu filmuotas pries kokius 20 metu, kai juostos trukinejo. nu krc tikras amerikietiskas slamstas.

2005 m. gruodžio 10 d. 15:18:09
Kalėdų karštinė, levas labai filmas su švarcu

2005 m. gruodžio 10 d. 15:06:05
Neprieštarauju, tačiau vistiek nesuprantu...

Atsakyti
Pasiklydus
2005 m. gruodžio 10 d. 14:44:58
T_y_La--> Supranti, reikia atsižvelgti ir į tai, kada Star Wars buvo sukurti. Tokiam laikmečiui sukurti tikrai nuostabūs spec. efektai, kurių pykšt pykšt bang bang nepavadinsi. Ko verta vien sukurta kosminė aplinka, kurioje vyksta veiksmas. Žmonės tai vertina. Be to, siužetas nėra banalus. Jeigu šį filmą vadintume "paprasčiau nebūna", tai tokiu galėtume vadinti beveik visus filmus, kurie kada nors buvo sukurti.
Kiek žmonių, tiek nuomonių...

2005 m. gruodžio 10 d. 12:14:02
Pasiklydus rašė:
Silentist rašė:
Uf. Um...Dr Dolittle, Dr Dolittle 2, Nutty Professor, Stigmata, Godzilla, X-Menai, Scooby-Doo, Žuvukas Nemo, Starsky & Hutch, Alfie, Legenda apie Zorro ir visi Gariai Potteriai. Kam mažiau metų, su manim, aišku, nesutiks.

Ir kodėl gi taip? Man patinka ir Žuviukas Nemo, ir Haris Poteris. Tu rašai, kad su tavim nesutiks tie, kuriems mažiau metų. Bet žinai, kaip nekeista Harį Poterį mėgsta netgi ~pusė man pažįstamų žmonių, kuriems patikėk, nėra tų metų tiek jau ir mažai... Įdomi nuomonė. Nors iš dalies su ja sutinku. Iš Godzilos ir X-menų dalies tai tikrai

Ir dar kažkas rašė, kad nesupranta, kuo gali patraukti Star Wars. Aš linkusi manyti, kad siužetu ir spec. efektais. Bent jau tuo patraukė mane.

'Pykšt pokšt bang bang' efektas? Kuo labiau pokši tuo linksmiau? O siužetas, na paprasčiau nebūna - meilė, ir teritorija kurią reikia išgelbėti. + mistiniai elemntai, jėga ir taip toliau ir panašiai. Nesuprantu kuo tai gali traukti.

Atsakyti
AnsweR
2005 m. gruodžio 10 d. 11:16:44
1 vieta: "Cradle Of Fear" - kategoriskai pries! ten tipo siaubo filmas, bet jis toks slykstus vietomis, kad net manes vos nesuvimde. o visus slykstiakus, isskyrus si, ziuriu saltai. zd, totalus sh
2 vieta: "Wrong Turn" - siaubo filmas, kuriame vaidina suauge zmones, bet ju vaidinamus personazus ir penkiameciai vaikai pergudrautu lengvai... zodziu, ten viskas nelogiska
3 vieta: visos "Scary Movie" dalys: ziauriai durnas + amerikietiskas humoras... tai viska pasako.

kol kas uzteks bet visgi, blogesnio filmo uz "Cradle Of Fear" niekada turbut ir nebus sukurta...

2005 m. gruodžio 9 d. 18:55:50
Silentist rašė:
Uf. Um...Dr Dolittle, Dr Dolittle 2, Nutty Professor, Stigmata, Godzilla, X-Menai, Scooby-Doo, Žuvukas Nemo, Starsky & Hutch, Alfie, Legenda apie Zorro ir visi Gariai Potteriai. Kam mažiau metų, su manim, aišku, nesutiks.

Ir kodėl gi taip? Man patinka ir Žuviukas Nemo, ir Haris Poteris. Tu rašai, kad su tavim nesutiks tie, kuriems mažiau metų. Bet žinai, kaip nekeista Harį Poterį mėgsta netgi ~pusė man pažįstamų žmonių, kuriems patikėk, nėra tų metų tiek jau ir mažai... Įdomi nuomonė. Nors iš dalies su ja sutinku. Iš Godzilos ir X-menų dalies tai tikrai

Ir dar kažkas rašė, kad nesupranta, kuo gali patraukti Star Wars. Aš linkusi manyti, kad siužetu ir spec. efektais. Bent jau tuo patraukė mane.

2005 m. gruodžio 9 d. 17:33:14
'Nepriklauomybes diena' - pats ziauriausias meslas topu topas tarp blogiausiu, jau toks sh...gabalas ai krc...ziauriau nebuna...
visi poteriai ir ziedu valdovai taip pat nervina...
pigios komedijos tokios kaip 'Amerikietiskas pyragas' ar siaubiakai kuriuos ziurint ima juokas o ne siaubas pvz 'Scream' 'Wrong turn' ir t.t.

2005 m. gruodžio 9 d. 17:17:01
nepatartini žiūrėti yra visi filmai su Hilary Duff, Lindsay Lohan, Adam'u Sandleriu, po to - visi "itin įdomaus ir nenuspėjamo siužeto" "siaubiakai" kaip "Mirusiųjų namai" ir t.t. (kai žiūri, ir jau pačioj pradžioj žinai, kas išgyvens ir kuo viskas pasibaigs).

2005 m. gruodžio 9 d. 16:09:10
Kaimas
Scary Movie
Na visokiausi teen ir panašūs, suskurti 11 - 14 metų amžiaus mergaitėms. ( Kad ir kaip keista, bet tokių filmų žiūrovų amžiaus spektras gerokai skiriasi nuo šio.)
Drakula 3000
Visokie a la Kobros 11 tęsiniai (aiųku aktoriai skiriasi, bet siužetas jei toks yra, visur absoliučiai vienodas)
Star Wars ( Žiūriu n-tąjį kartą ir nesuptantu, kuo jis gali patraukti?)
Ir galiausiai - Van Helsingas, aš nesu iš tų žmonių, kurie snaudžia per filmus, arba juos žiūrėdami perjungia kanala, bet kai žiūrėjau Van Helsingą, buvau išsinuomavus, ir sugebėjau nepabaigus išjungti. Kitą dieną prisiverčiau iki galo pažiūrėti, ir labai pasigailėjau pinigų ir laiko.

Atsakyti
leokadija
2005 m. gruodžio 9 d. 15:52:09
visokios banalybių banalybės - amerikietiškos teen soap operos, vadinamosios "romantinės komedijos". bukina, užtat nors pažvengt galima.

Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
Atsakyti
Silentist
2005 m. gruodžio 9 d. 03:46:46

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sekmadienis Sekmadienis
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1363
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 170889