Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Nepatartinų žiūrėti filmų sąrašas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 15161718192021
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rugiliuke
2005 m. gegužės 26 d. 15:46:57
VoteForPedro rašė:
Not Another Teen Movie kraupus dalykas.Turetu but Another shitty teen movie

na o man jis patiko

2005 m. gegužės 25 d. 17:43:34
dar nepatiko neseniai rodytas vokieciu (Lietuvoj filmuotas) filmas apie pakvaisusias ziurkes...

2005 m. gegužės 25 d. 17:43:19
Not Another Teen Movie kraupus dalykas.Turetu but Another shitty teen movie

2005 m. gegužės 25 d. 17:40:09
man Titanikas nepatiko..labai ilgas ir nuobodus...jokio veixmo, isskyrus laivo nuskendimas filmo pabaigoj

2005 m. gegužės 20 d. 08:27:42
1. All the Real Girls
2. Kryžkelė
3. Topcats
4. Druidu brolija
5. Galutinis tikslas II
6. Charlie's Angels
7. Van Helsingas
8. Egzorcistas
9. Wrong turn (sis filmas surinko du minusus ir du pliusus (man patiko biski) taigi jis dar puse velnio)
10. Ateiviai
11. Gigili
12. Tai nutiko Manhetene
13. Not Another Teen Movie (buna ir blogesniu, bet tiek to pritarsiu Kvakvai)
14. Nakvisos
15. Bleiro ragana I,II
16. drasiasirdis
17. Koketes
18. Paslapciu saugotoja
19. Matilda
20. paselusios kojotes (nesutinku su larisa, man sis filmukas beveik patiko, ziuret ji buvo nelabai nuobodu)
21. slaptas gelbetoja
22. drakula 3000

ps - blogas
- geras
- neziurejau

mazdaug toks susidaro saraselis, nelabai kas.,..

2004 m. lapkričio 24 d. 23:13:34
zmones tik neziurekit filmo "drakula 3000"....nu jau tokia nesamoneir dar taip unreal viskas rodoma...ir dar pabaiga visiskai beryshio... siandien ziurejau, tai labai gailiuosi sugaisusi laika tokiai nesamonei....

2004 m. lapkričio 24 d. 20:34:45
as dar nepatariu (bet jau labai nepatariu) ziuret "slaptas gelbetoja" jei vel netycia rodytu....

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
MoHax
2004 m. lapkričio 22 d. 23:27:36
Jo dauguma holivudo filmu skirta butent jaunimui, o ka jaunimas megsta? tai mes gerai zinom...

2004 m. lapkričio 21 d. 13:48:39
paselusios kojotes ir daugelis kitu holivudiniu filmu

Atsakyti
Jasi
2004 m. lapkričio 21 d. 13:44:17
check_it_out rašė:
mano nuomone, laiko gaisti nevertetu su shiaip filmais:
1. Kryzkele
2. Egzorcistas (uzmigt galima)
3. Wrong turn
4. ir Ateiviai

nesutinku su tavim del Egzorcisto ir Wrong Turn man jie patiko, pirmasis nors jauciasi kad senokai statytas, bet idomus, o Lemtingas Posukis, tiesiog kvailas siaubekas ish kurio gali pazvengt ir tas yra gerai ;} bent jau man...

Atsakyti
violin
2004 m. lapkričio 21 d. 13:35:03
Zinoma,Kryzkele,Koketes,Paslapciu saugotoja,dar kazkokia Matilda rodos,ar kaip ten

Atsakyti
ulira
2004 m. lapkričio 21 d. 13:31:49
Kodel daug kam nepatinka wrong turn, labai linxmas filmas.Apie zioplas mergas ir hanibalus

2004 m. lapkričio 19 d. 20:03:55
drasiasirdis...pats nuobodziausias is mano matytu..

Atsakyti
Kvakva
2004 m. lapkričio 13 d. 13:01:09
Ooo...tokiu filmu begale...

1.Kryzkele - nu jei nesimiega tai tada galit pabandyt ziuret,uzmigsit..ir ziurekit jei norit pamatyti Tikrai Prasta Filma su Tikrai Prasta Vaidyba...
2.Gigili - neistveriau jau po 15 min...Sh ir viskas
3.Tai nutiko Manhetene (J.Lo man nepanasi i normalia aktore..) - net verkt norejosi,kad taip apgailetinai ten...
4.Galutinis Tikslas I,II - nu siaip del 'bajkos' paziuret arba jei kokiu baisybiu issilgsti,tai dar visai nieko,bet pagrinde - leksta,eiline amerikoniska 'siaubo' (visai nebaisi,kvaila ir t.t.) istorija
5.Not Another Teen Movie ir panasaus tipo filmokai - niu kazkoks iskreiptas humoro jausmas,bukas suzetas...vel gi - jei siaip pramogai, totaliai is neturejimo ka veikt - dar pateisinama...
6.Wrong Turn - debilizmo virsune...
7.Nakvisos - isdirbo gera S.Kongo knyga ir tiek...vien geros 'temos' neuztenka,dar reikia ja ir realizuoti...
8.Bleiro ragana I,II - nu cia irgi kazkokia buka istorija,net nervas eme ziurint...
9.visokios muilo operos,melodramos (ypac ten tos vokiskos...) ir visokie kitokie kuriniai,kuriu scenarijai,idejos,interpretacijos ir visa kita,taip pat vaidyba,yra leksta,buka ir visokia kitokia blogiausia - neverta gadinti akiu ziurint tokius sh..

Atsakyti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 13 d. 12:15:09
pissed_bitch rašė:
ten ne senukai, o issigimeliai as irgi is ju zvengiau...

Seniukai,diedai, issigimeliai...Nesvarbu svarbu kad jie gali pakelt nuotaika https://www.pushupstairs.com/images/emoticon/extra1/jesse4.gif

2004 m. lapkričio 12 d. 21:22:41
ten ne senukai, o issigimeliai as irgi is ju zvengiau...

Atsakyti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 12 d. 20:21:32
"Wrong turn" man patinka,labai prajuokina ties seniukai https://www.pushupstairs.com/images/emoticon/extra1/diablotin.gif

2004 m. lapkričio 12 d. 19:28:26
jo wrong turn visiska nesamone,ten nera jokio siuzeto ir logikos.....kiap tokiam tankiam miske trobelej gali but telefonas ir elektra,jei net degalinej nebuvo!!!!!!!!!

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
check_it_out
2004 m. lapkričio 12 d. 19:18:23
mano nuomone, laiko gaisti nevertetu su shiaip filmais:
1. Kryzkele
2. Egzorcistas (uzmigt galima)
3. Wrong turn
4. ir Ateiviai

Atsakyti
The_Wicked_One
2004 m. lapkričio 12 d. 19:14:04
jo van helsingas vien efektai ir jokio siuzeto t.y. yra siuzetas,bet tai koks!!!!!!!!!

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 15161718192021
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sekmadienis Sekmadienis
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1363
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 170889