Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Nepatartinų žiūrėti filmų sąrašas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Misantropia
2012 m. gegužės 30 d. 19:07:05

Nesakyk, gražiai ten merga skynėsi kelią lauk per šūdų balą {#}

Susižiūrėjo be jokių įspūdžių.

Nors tiesą pasakius nieko iš jo ir nesitikėjau.

Taigi galima sakyti, kad nelikau ir nusivylus {#}

2012 m. gegužės 30 d. 18:11:26

17. The Divide (2011)

tai istikruju nepatariu, nors pats tai megstu panasaus siuzeto filmus, bet sis tai pasirode... nelabai

imdb radau gera atsilepima, pritariu:

Well, yes. I'm another person who got suckered into watching this piece of garbage. The most important thing you need to know about this movie is that it's just not worth spending two hours of your life to watch it. It's just bad.You already know the plot, so there's no need to go over that. What you don't know is that, after quite an interesting start, things simply go to hell in every possible way - the plot is thrown out the window, the characters start behaving completely stupid 5 minutes into the movie, and the are really no explanations for anything that goes on from that point.The acting is actually not bad - it's simply that the characters these actors put life into make no sense. Their decisions and actions that get them spiraling into gore and violence, simply don't add up at all. Here we have a group of random individuals that start arguing, fighting and provoking each other just moments after a nuke bomb has taken the city apart. And most of them act like total a**holes every single minute. When they find out crucially important information, they don't share it, but rather keep it to themselves. They don't stop for a second to think about rationing food and water. They don't care how long before the power runs out, or the toilet fills up, or air is spent, or... Well, they just don't care about anything that's really important. And it get's really frustrating to watch - REALLY fast.I'm writing this as a person who has actually spent time in a similar situation - stuck in a basement with bunch of neighbors while the bombs hit the city above you for days, even weeks. And I can honestly say that, while this movie clearly wants us to believe we're all sick f*cks ready to snap and start beating, torturing, beating and raping each other, it's just not true. Also, speaking from my own experience, people want to survive and actually talk constructively and work together while utilizing common sense and common interest. Yes, there are conflicts, yes some people lose it, yes there is trauma, yes there are groups formed, but this... This is simply over the top.This movie desperately tried to be the new Lord of the flies / The Road, but failed completely. Because it didn't make any sense. The violence and the perverted situations are obviously more of a director's reflection of his own mind, rather then a portrait of a realistic situation. Which would be fine, but the problem is the movie is constantly trying to come off as a real possible scenario. It's just not.Worse of all, even if you go through this mess, you'll get no answers to anything and no hope at the end.Oh, and btw, just to clarify - I'm a big movie buff, I devour serious cinema from all over the world and from all kinds of genres. I have no problem with gore, violence, exploring the dark side of human nature, sci-fi etc.So, that's why I am going to recommend to skip this awful pretentious piece of trash and watch a much, much, MUCH better Spanish post apocalyptic movie, called The cold hour - a film that has all the same elements and then some, ends up just as bleak, but actually works!

2011 m. gruodžio 5 d. 18:41:00
nieko keisto, manau neverta ta Antichrista cia mineti, faktas yra nemazai zmoniu kam jis patinka, daug kam nepatinka, buna.
jau vien del to kad nera vienareiksmiskos nuomones, turetu buti idomu ji paziuret ir turet savo

Dogvelis man asmeniskai labai patiko, ir manau tai yra filmas is serijos, kai po kurio laiko norisi ji perziureti dar karta, o tai sakai ziuret Antichrista vietoj jo?

2011 m. gruodžio 5 d. 18:31:05
Stripped rašė:
Mrs_Piano rašė:
Wrong turn 4. Gailiuosi prašvaisčiusi savo laiką tiesą sakant, pirma dalis buvo verta dėmesio, o šita..
Ir Antikristas.
Nežiūrėkit šių filmų
Jei turit omenyje Lars Von Trier'o Antikristą, tai ten yra superinis,aukščiausio pilotažo kinas.Aišku,neskirtas masėms,nes masėms reikia Madonos ir Pepsi-Colos.
Na, taip, režisierius tas. Bet filmas. Na nežinau, man jis pasirodė tikrai idiotiškas, vien dėl savo siužeto. Beprotė žmona, ir psichiatras vyras, ko daugiau galima tikėtis... Nenoriu įžeisti, jei jis pasirodė kažkam puikus

Atsakyti
backspace
2011 m. gruodžio 5 d. 18:23:06
Stripped rašė:
Mrs_Piano rašė:
Wrong turn 4. Gailiuosi prašvaisčiusi savo laiką tiesą sakant, pirma dalis buvo verta dėmesio, o šita..
Ir Antikristas.
Nežiūrėkit šių filmų
Jei turit omenyje Lars Von Trier'o Antikristą, tai ten yra superinis,aukščiausio pilotažo kinas.Aišku,neskirtas masėms,nes masėms reikia Madonos ir Pepsi-Colos.

Dėl Antikristo sutiksiu tik išgirdus RIMTŲ argumentų, kodėl filmas toks geras (garsus režisierius man nepakankamas argumentas)...

2011 m. gruodžio 5 d. 02:28:24
Mrs_Piano rašė:
Ir Antikristas.
Nežiūrėkit šių filmų

2011 m. gruodžio 4 d. 22:03:36
Ir Antikristas.
Nežiūrėkit šių filmų

Atsakyti
kalipse
2011 m. gruodžio 4 d. 16:29:20
Geruoju visiem patariu,NEZIUREKIT filmo Pasienis....

Atsakyti
ep
2011 m. gruodžio 4 d. 15:02:59
buvau kiek primirses si topa, tai pratesiu...
mano 'topas'
1 Mansquito aka Mosquitoman (zmogus uodas)
2 Snake King aka snakeman (tikriausiai zmogus gyvate)
3 hitman's code (kazkas tipo samdomo zudiko garbes kodeksas)
4 alone in the dark
5 bloodrayne
6 fear of speed (greicio baime)
7 NEKRomantik
8 Seed
9 Rovdyr
10 Leatherheads
11 Burn After Reading (siaip daug kam patiko, matyt geras, bet man ne )
12 Passengers
13 Dolan's Cadillac
14 Headrush
15 Dorian Gray
16 Exterminator City
visu pirma duodu imdb reitinga 3.7/10 from 103 users. aisku apie ji labai abejoju ar kas isvis suzinotu jeigu as jo cia nepamineciau nebent koks nors sci-fi horror/comedy entuziastas kaip as
tai va pasakyti kad sio filmo neverta ziuret, mazdaug lygu kaip patart paziuret Shawshank Redemption ar Matrica... tikrai nemeluoju isvis nedaug tokiu filmu maciau kad yra, na bet deja kartais pasitaiko.

2011 m. spalio 25 d. 22:31:31
negaiškit laiko Su Avatarais ir Insepšinais visokiais (pastarojo siužetas gal ir neblogas, bet visa kita žemo lygio)Antikristo nežiūrėkit ypač, jei matėt Dogvilį

2011 m. rugpjūčio 22 d. 15:39:12
*Paranormal Activity 2. nieko baisaus nepastebėjau.
*scream 4.

2011 m. rugpjūčio 22 d. 13:47:50
Visą laiką žiūrint Machete kirbėjo galvoj mintis WTF?

Atsakyti
varliukas123
2011 m. rugpjūčio 3 d. 20:51:01
Paranormal Activity 2. Pirmos dalies nemačiau, bet antroji tai visiškas šlamštas. Pusę filmo rodo neįdomų kasdieninį šeimos gyvenimą ir tik retkarčiais atsitinka kas nors mistiško. Nuobodus.

Visos "Saw" dalys ir panašūs siaubekai. Niekados nesuprasiu, kaip žmonės gali žiūrėt tokias šlykštynes.

Atsakyti
metal4ewer
2011 m. kovo 26 d. 13:42:32
Kaya rašė:
The tourist. aktoriai geri, nesuprantu kaip tokiam š scenarijui parsidavė..
Pritariu

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2011 m. vasario 4 d. 01:34:39
Nimfomanės užrašai...

Čia dabar? Geras filmas!

2011 m. vasario 3 d. 19:30:14
The tourist. aktoriai geri, nesuprantu kaip tokiam š scenarijui parsidavė..

2010 m. lapkričio 29 d. 00:41:20
Basement, tragedija.

Atsakyti
_silent
2010 m. lapkričio 28 d. 17:59:20
Sunkus kelias: Djui Kokso istorija. Niekam nepatariu žiūrėt. Didesnio šlamšto gyvenime nemačiau. Absurdas. Apgailėtina. Nors juokiausi. Tokiu.... keistu juoku. Net nežinau kaip pasakyt. Na būna tokių situacijų, kai ne visai žinai ar juoktis ar verkt. Matyt aš pasirinkau juoką.

Atsakyti
Stripped
2010 m. lapkričio 9 d. 20:26:51
skaistusia rašė:
Antikristas
filmas tai šūdas man pasirodė

O man pasirodė kaip geriausias metų filmas suaugusiems.Ir jis skirtas tikrai ne masėms - tai jau tikras menas...

2010 m. lapkričio 9 d. 16:50:54
Antikristas
filmas tai šūdas man pasirodė

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Secret Garden Secret Garden
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1227
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 100369