Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
LastOneonEarth (Užblokuotas)
2010 m. sausio 3 d. 21:41:12
MrEko rašė: Yra tikrai geru parodiju ... Karstos galvos, Ostinas Powersas, Nuogas ginklas, Shaun of the dead ... ir jos tikrai buvo juokingesnes net uz scarie movie , ... aisku veliau jau atsibodo nes buvo rodyta ir ziureta ne maziau kaip 5 kartus
Ostinas Powersas nedatraukia net iki vidutinio filmo... O, beje, Karštos Galvos kokio filmo/filmų čia parodija?
MrEko rašė: Yra tikrai geru parodiju ... Karstos galvos, Ostinas Powersas, Nuogas ginklas, Shaun of the dead ... ir jos tikrai buvo juokingesnes net uz scarie movie , ... aisku veliau jau atsibodo nes buvo rodyta ir ziureta ne maziau kaip 5 kartus
Na, bet ScARY MOVIE VISADA IŠLIKS mano galvoje, kiekvieną kartą, kai pažiūriu, atrandu naujas juokingas vietas
Yra tikrai geru parodiju ... Karstos galvos, Ostinas Powersas, Nuogas ginklas, Shaun of the dead ... ir jos tikrai buvo juokingesnes net uz scarie movie , ... aisku veliau jau atsibodo nes buvo rodyta ir ziureta ne maziau kaip 5 kartus
2010 m. sausio 3 d. 00:10:39
Crazyz rašė:
LastOneonEarth rašė:
Crazyz rašė: Meet the spartans kaip parodija visai neblogas ;]
Tiesą sakant ten šūdas paskutinis... Netgi IMDB vidutinis žiūrovų vertinimas 2.4/10, dar kažkokiam filmų saite buvo 0.83/5 ir visai nesistebiu.
Na, o tu matęs geresnių parodijų? Įskyrus Scary movie dalis daugiau nėragerų movie parodijų, ir palyginussu šiandien per tv3 matytu epic movie, tai meet the spartans daug geresnis ;]
Paradijų aš nežiūriu, bet šitas filmas visiškas ššš
Crazyz rašė: Meet the spartans kaip parodija visai neblogas ;]
Tiesą sakant ten šūdas paskutinis... Netgi IMDB vidutinis žiūrovų vertinimas 2.4/10, dar kažkokiam filmų saite buvo 0.83/5 ir visai nesistebiu.
Na, o tu matęs geresnių parodijų? Įskyrus Scary movie dalis daugiau nėragerų movie parodijų, ir palyginussu šiandien per tv3 matytu epic movie, tai meet the spartans daug geresnis ;]
LastOneonEarth (Užblokuotas)
2010 m. sausio 2 d. 23:37:42
Va dabar per TV1 rodo "Švytėjimas" REMAIKE 1998-ųjų ar kelintų ten metų... Tai 30 minučių pasižiūrėjau ir man jau laiko pagailo toliau žiūrėt.
Aktoriai/vaidyba visiškai šūdina ir visiškai netinkama siaubo filmui (jei nežinot, kad koks ten filmas, net nepagalvotum, kad siaubo), detalės filmo išmėtytos belekaip, kažkoks mėgėjiškas vaidybinis filmas.
Orginalus "Švytėjimas" irgi man ne labai, bet vat šitas tai fucking fail. 1/10
Kaip gerai, kad nėjau į kino teatrą. Būtų paskui buvę gaila laiko ir pinigų. Maniau, Ashton'as normalesniame filme suvaidins. Siunčiausi, ir žinoma, prisipažinsiu, kad neskaičiau aprašymo (tikėjausi geriausio). Bet ko gero, po Drugio Efekto jam nepavyks daugiau jokiame rimtame filme suvaidint (gal išskyrus 'A Lot Like Love', ko labai rimtu irgi nevadinu, bet savotiškai patiko jis). Kaip sakoma: kuo senyn - tuo kvailyn.
Štai tamsta, gali būti net ir savotiškas pavyzdys.
---
O jei į temą, tai tikrai nepatariu žiūrėt catwoman (2004).
Kas per mėšlas
Unholy_Massacre rašė: Aj, naujas Pjūklas visiškai nepatiko. Jau ne filmas, o serialas. Nebeturi ką naujo parodyt, bet pinigų nori ir perkūrinėja tą mėšlą vis iš naujo. Taip pat, bus ir 7-ta dalis mažiausiai (jau vos pasirodė 6-ta dalis, o jau mačiau trailerį septintos dalies).
Tu esi fenomenalus. Visiems seniai aišku, kad tai labai blogas filmas, kurį kuria vien dėl pinigų, bet tu vistiek jį žiūri, sveikinu.
Nu tai reikia visgi apsišviest, pasižiūrėt, kokį mėšlą vėl sukūrė.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. sausio 3 d. 21:41:12
Yra tikrai geru parodiju ... Karstos galvos, Ostinas Powersas, Nuogas ginklas, Shaun of the dead ... ir jos tikrai buvo juokingesnes net uz scarie movie , ... aisku veliau jau atsibodo nes buvo rodyta ir ziureta ne maziau kaip 5 kartus
Ostinas Powersas nedatraukia net iki vidutinio filmo... O, beje, Karštos Galvos kokio filmo/filmų čia parodija?
2010 m. sausio 3 d. 18:33:44
2010 m. sausio 3 d. 13:19:00
Na, bet ScARY MOVIE VISADA IŠLIKS mano galvoje, kiekvieną kartą, kai pažiūriu, atrandu naujas juokingas vietas
2010 m. sausio 3 d. 10:21:11
2010 m. sausio 3 d. 00:10:39
Meet the spartans kaip parodija visai neblogas ;]
2010 m. sausio 3 d. 00:00:35
2010 m. sausio 2 d. 23:45:06
2010 m. sausio 2 d. 23:37:42
Aktoriai/vaidyba visiškai šūdina ir visiškai netinkama siaubo filmui (jei nežinot, kad koks ten filmas, net nepagalvotum, kad siaubo), detalės filmo išmėtytos belekaip, kažkoks mėgėjiškas vaidybinis filmas.
Orginalus "Švytėjimas" irgi man ne labai, bet vat šitas tai fucking fail. 1/10
2009 m. gruodžio 31 d. 12:09:46
2009 m. gruodžio 31 d. 09:34:18
2009 m. gruodžio 31 d. 09:33:51
Twilight
Epic Movie (more like "Epic FAIL movie")
2009 m. lapkričio 21 d. 02:26:43
2009 m. lapkričio 21 d. 00:03:57
Kaip gerai, kad nėjau į kino teatrą. Būtų paskui buvę gaila laiko ir pinigų. Maniau, Ashton'as normalesniame filme suvaidins. Siunčiausi, ir žinoma, prisipažinsiu, kad neskaičiau aprašymo (tikėjausi geriausio). Bet ko gero, po Drugio Efekto jam nepavyks daugiau jokiame rimtame filme suvaidint (gal išskyrus 'A Lot Like Love', ko labai rimtu irgi nevadinu, bet savotiškai patiko jis). Kaip sakoma: kuo senyn - tuo kvailyn.
2009 m. lapkričio 17 d. 20:57:35
Tai kad viskas dabar degraduoja... Kinas, muzika...
Žmonės irgi degraduoja.
2009 m. lapkričio 17 d. 20:17:19
Tai kad viskas dabar degraduoja... Kinas, muzika...
Žmonės irgi degraduoja.
---
O jei į temą, tai tikrai nepatariu žiūrėt catwoman (2004).
Kas per mėšlas
2009 m. lapkričio 17 d. 19:16:56
2009 m. lapkričio 17 d. 19:14:10
2009 m. lapkričio 17 d. 18:00:33
2009 m. lapkričio 17 d. 17:58:25
Taip, šiais laikais žmonės apsišviečia žiūrėdami mėšlą, tikrai, tu vis dar fenomenalus
2009 m. lapkričio 17 d. 17:57:39
Aj, naujas Pjūklas visiškai nepatiko. Jau ne filmas, o serialas. Nebeturi ką naujo parodyt, bet pinigų nori ir perkūrinėja tą mėšlą vis iš naujo. Taip pat, bus ir 7-ta dalis mažiausiai (jau vos pasirodė 6-ta dalis, o jau mačiau trailerį septintos dalies).
Tu esi fenomenalus. Visiems seniai aišku, kad tai labai blogas filmas, kurį kuria vien dėl pinigų, bet tu vistiek jį žiūri, sveikinu.
Nu tai reikia visgi apsišviest, pasižiūrėt, kokį mėšlą vėl sukūrė.