Unholy_Massacre rašė: Aj, naujas Pjūklas visiškai nepatiko. Jau ne filmas, o serialas. Nebeturi ką naujo parodyt, bet pinigų nori ir perkūrinėja tą mėšlą vis iš naujo. Taip pat, bus ir 7-ta dalis mažiausiai (jau vos pasirodė 6-ta dalis, o jau mačiau trailerį septintos dalies).
Tu esi fenomenalus. Visiems seniai aišku, kad tai labai blogas filmas, kurį kuria vien dėl pinigų, bet tu vistiek jį žiūri, sveikinu.
Aj, naujas Pjūklas visiškai nepatiko. Jau ne filmas, o serialas. Nebeturi ką naujo parodyt, bet pinigų nori ir perkūrinėja tą mėšlą vis iš naujo. Taip pat, bus ir 7-ta dalis mažiausiai (jau vos pasirodė 6-ta dalis, o jau mačiau trailerį septintos dalies).
LoseControl rašė: 2012: Nostradamus. Tipo dokumentinis apie pasaulio pabaigą, bet toks spangimas.
aš irgi peržiūrėjau, labai ten jau sh mala...galbūt dėl klimato katastrofų yra tiesos, bet šiaip kitkas jau toks pezėjimas...
Tikrai, bet ir tas tipo klimato atšilimas, baisus dalykas, žinoma, bet gal per daug padaromas baisiu, galų gale, jei dėl to kiltų grėsmė, tai būtų pastebėta.
dar i nepatartinu filmu sarasus galima itraukt dauguma padarytu pagal amerikietiskus komiksus, bet ne visus buvo keletas neblogu ... x-men, blade, spider man... bet dažniausiai tiktais pirmosios trilogijų dalys ... o apie tokius kaip electra, daredevil, hulk ir pan net nekalbu
Istorija lyg ir nebloga, bet viskas taip susukta kad jau iki galvos skausmo nesupranti kas cia darosi... Noreta supainiot ziurova ir padaryt netiketa pabaiga... bet nepavyko... paziuret vienam kartui.
Gamer (liet. Žaidėjas) (2009)
Nesamoniu nesamone. Susisaudymo scenas dar imanoma paziuret, bet visa kita siaubas.
ko vertas filmas kurio garso takelyje skamba Bloodhound Gang "The Bad Touch", arba blogiukai ima sokt ... aktoriai, neskaitant Butlerio, tai nevyke parinkti, filmo idejos neina suprast... Traileris atrode lyg ir ispudingai... filmas total crap
latras rašė: visos susiktos hario poterio dalys,pjuklas apsoliutus sh.visi uwe bollo filmai niekam tike,visi parodiju filmai, ypatingai scary movie 2 ir 3 dalys, ir aisku nepamirskim epic movie, arba Meet The Spartans parodijos.sugadino toki gera filma! vien del to nervas jama.Superman naujoji dalis.Twilight jau kazkas minejo kad nuobodus ir istemtas tai nesikartosiu.Greiti ir isiute naujiausioji dalis visiskai nepatiko.nuobodu ir tas pac ka rode 1 ir antroi daly.ai ir dar naujas multikas Up uzmigau kino salei nuobodesnio dalyko nesu mates!
D4l visko sutinku 100 proc. i6skyrus Up Man tikrai patiko is filmukas
o aš nesutinku dėl Scary movie 2 dalies ;]
Nu bet jis bevertis filmas yra.
na, jei juokas iki ašarų yra bevertis, tai tada ką žinau...
latras rašė: visos susiktos hario poterio dalys,pjuklas apsoliutus sh.visi uwe bollo filmai niekam tike,visi parodiju filmai, ypatingai scary movie 2 ir 3 dalys, ir aisku nepamirskim epic movie, arba Meet The Spartans parodijos.sugadino toki gera filma! vien del to nervas jama.Superman naujoji dalis.Twilight jau kazkas minejo kad nuobodus ir istemtas tai nesikartosiu.Greiti ir isiute naujiausioji dalis visiskai nepatiko.nuobodu ir tas pac ka rode 1 ir antroi daly.ai ir dar naujas multikas Up uzmigau kino salei nuobodesnio dalyko nesu mates!
visos susiktos hario poterio dalys,pjuklas apsoliutus sh.visi uwe bollo filmai niekam tike,visi parodiju filmai, ypatingai scary movie 2 ir 3 dalys, ir aisku nepamirskim epic movie, arba Meet The Spartans parodijos.sugadino toki gera filma! vien del to nervas jama.Superman naujoji dalis.Twilight jau kazkas minejo kad nuobodus ir istemtas tai nesikartosiu.Greiti ir isiute naujiausioji dalis visiskai nepatiko.nuobodu ir tas pac ka rode 1 ir antroi daly.ai ir dar naujas multikas Up uzmigau kino salei nuobodesnio dalyko nesu mates!
silpnų nervų žiūrovams nepatariu žiūrėti šio filmo.
Šiaip yra juokingų scenų, bet pats personažas nežinau nevykęs, man Borutos vaidmuo buvo žymiai geresnis. Nesupratau tikslo kame šio filmo?
pritariu. Tikėjausi labai geros komedijos, o pamačiau...
,,Grizlio siautejimas'' kuri per TV3 rodo. totulus slamstas kzk grizle nutavusi nuo cheminiu medziagu pradeju zudyti jaunuolius kuriu jos lokiuka uzmuse vel eilinis slamstas
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. lapkričio 17 d. 17:52:50
Aj, naujas Pjūklas visiškai nepatiko. Jau ne filmas, o serialas. Nebeturi ką naujo parodyt, bet pinigų nori ir perkūrinėja tą mėšlą vis iš naujo. Taip pat, bus ir 7-ta dalis mažiausiai (jau vos pasirodė 6-ta dalis, o jau mačiau trailerį septintos dalies).
Tu esi fenomenalus. Visiems seniai aišku, kad tai labai blogas filmas, kurį kuria vien dėl pinigų, bet tu vistiek jį žiūri, sveikinu.
2009 m. lapkričio 17 d. 17:30:26
2009 m. lapkričio 17 d. 10:36:56
Sex Drive
The Hottie & The Nottie
Vacancy
2009 m. lapkričio 16 d. 16:35:03
2009 m. lapkričio 16 d. 11:55:13
2012: Nostradamus. Tipo dokumentinis apie pasaulio pabaigą, bet toks spangimas.
aš irgi peržiūrėjau, labai ten jau sh mala...galbūt dėl klimato katastrofų yra tiesos, bet šiaip kitkas jau toks pezėjimas...
Tikrai, bet ir tas tipo klimato atšilimas, baisus dalykas, žinoma, bet gal per daug padaromas baisiu, galų gale, jei dėl to kiltų grėsmė, tai būtų pastebėta.
2009 m. lapkričio 16 d. 10:37:08
2009 m. lapkričio 16 d. 10:31:55
Istorija lyg ir nebloga, bet viskas taip susukta kad jau iki galvos skausmo nesupranti kas cia darosi... Noreta supainiot ziurova ir padaryt netiketa pabaiga... bet nepavyko... paziuret vienam kartui.
Gamer (liet. Žaidėjas) (2009)
Nesamoniu nesamone. Susisaudymo scenas dar imanoma paziuret, bet visa kita siaubas.
ko vertas filmas kurio garso takelyje skamba Bloodhound Gang "The Bad Touch", arba blogiukai ima sokt ... aktoriai, neskaitant Butlerio, tai nevyke parinkti, filmo idejos neina suprast... Traileris atrode lyg ir ispudingai... filmas total crap
2009 m. lapkričio 15 d. 13:10:15
2012: Nostradamus. Tipo dokumentinis apie pasaulio pabaigą, bet toks spangimas.
2009 m. lapkričio 12 d. 18:38:37
2009 m. lapkričio 12 d. 17:56:45
Juokas pro ašaras yra rimta psichinė liga, aš rimtai sakau.
2009 m. lapkričio 12 d. 17:55:42
visos susiktos hario poterio dalys,pjuklas apsoliutus sh.visi uwe bollo filmai niekam tike,visi parodiju filmai, ypatingai scary movie 2 ir 3 dalys, ir aisku nepamirskim epic movie, arba Meet The Spartans parodijos.sugadino toki gera filma! vien del to nervas jama.Superman naujoji dalis.Twilight jau kazkas minejo kad nuobodus ir istemtas tai nesikartosiu.Greiti ir isiute naujiausioji dalis visiskai nepatiko.nuobodu ir tas pac ka rode 1 ir antroi daly.ai ir dar naujas multikas Up uzmigau kino salei
D4l visko sutinku 100 proc. i6skyrus Up
2009 m. lapkričio 12 d. 17:53:34
visos susiktos hario poterio dalys,pjuklas apsoliutus sh.visi uwe bollo filmai niekam tike,visi parodiju filmai, ypatingai scary movie 2 ir 3 dalys, ir aisku nepamirskim epic movie, arba Meet The Spartans parodijos.sugadino toki gera filma! vien del to nervas jama.Superman naujoji dalis.Twilight jau kazkas minejo kad nuobodus ir istemtas tai nesikartosiu.Greiti ir isiute naujiausioji dalis visiskai nepatiko.nuobodu ir tas pac ka rode 1 ir antroi daly.ai ir dar naujas multikas Up uzmigau kino salei
2009 m. lapkričio 12 d. 17:32:07
2009 m. lapkričio 12 d. 17:21:35
2009 m. lapkričio 12 d. 15:37:27
2009 m. lapkričio 12 d. 15:03:34
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 12 d. 14:51:16
2009 m. lapkričio 7 d. 14:03:04
Bruno, o jergau
Šiaip yra juokingų scenų, bet pats personažas nežinau nevykęs, man Borutos vaidmuo buvo žymiai geresnis. Nesupratau tikslo kame šio filmo?
pritariu. Tikėjausi labai geros komedijos, o pamačiau...
2009 m. lapkričio 7 d. 12:57:45
2009 m. rugpjūčio 30 d. 18:39:45