Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Nepatartinų žiūrėti filmų sąrašas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LoseControl
2009 m. lapkričio 17 d. 17:52:50
Unholy_Massacre rašė:
Aj, naujas Pjūklas visiškai nepatiko. Jau ne filmas, o serialas. Nebeturi ką naujo parodyt, bet pinigų nori ir perkūrinėja tą mėšlą vis iš naujo. Taip pat, bus ir 7-ta dalis mažiausiai (jau vos pasirodė 6-ta dalis, o jau mačiau trailerį septintos dalies).

Tu esi fenomenalus. Visiems seniai aišku, kad tai labai blogas filmas, kurį kuria vien dėl pinigų, bet tu vistiek jį žiūri, sveikinu.

Atsakyti
Unholy_Massacre
2009 m. lapkričio 17 d. 17:30:26
Aj, naujas Pjūklas visiškai nepatiko. Jau ne filmas, o serialas. Nebeturi ką naujo parodyt, bet pinigų nori ir perkūrinėja tą mėšlą vis iš naujo. Taip pat, bus ir 7-ta dalis mažiausiai (jau vos pasirodė 6-ta dalis, o jau mačiau trailerį septintos dalies).

Atsakyti
montimer
2009 m. lapkričio 17 d. 10:36:56
102 Dalmatians
Sex Drive
The Hottie & The Nottie
Vacancy

Atsakyti
skaistusia
2009 m. lapkričio 16 d. 16:35:03
Moliugalviai per tv6 yra rode sudas o ne filmas

2009 m. lapkričio 16 d. 11:55:13
Crazyz rašė:
LoseControl rašė:
2012: Nostradamus. Tipo dokumentinis apie pasaulio pabaigą, bet toks spangimas.

aš irgi peržiūrėjau, labai ten jau sh mala...galbūt dėl klimato katastrofų yra tiesos, bet šiaip kitkas jau toks pezėjimas...

Tikrai, bet ir tas tipo klimato atšilimas, baisus dalykas, žinoma, bet gal per daug padaromas baisiu, galų gale, jei dėl to kiltų grėsmė, tai būtų pastebėta.

Atsakyti
MrEko
2009 m. lapkričio 16 d. 10:37:08
dar i nepatartinu filmu sarasus galima itraukt dauguma padarytu pagal amerikietiskus komiksus, bet ne visus buvo keletas neblogu ... x-men, blade, spider man... bet dažniausiai tiktais pirmosios trilogijų dalys ... o apie tokius kaip electra, daredevil, hulk ir pan net nekalbu

2009 m. lapkričio 16 d. 10:31:55
Pandorum (2009)
Istorija lyg ir nebloga, bet viskas taip susukta kad jau iki galvos skausmo nesupranti kas cia darosi... Noreta supainiot ziurova ir padaryt netiketa pabaiga... bet nepavyko... paziuret vienam kartui.

Gamer (liet. Žaidėjas) (2009)
Nesamoniu nesamone. Susisaudymo scenas dar imanoma paziuret, bet visa kita siaubas.
ko vertas filmas kurio garso takelyje skamba Bloodhound Gang "The Bad Touch", arba blogiukai ima sokt ... aktoriai, neskaitant Butlerio, tai nevyke parinkti, filmo idejos neina suprast... Traileris atrode lyg ir ispudingai... filmas total crap

2009 m. lapkričio 15 d. 13:10:15
LoseControl rašė:

aš irgi peržiūrėjau, labai ten jau sh mala...galbūt dėl klimato katastrofų yra tiesos, bet šiaip kitkas jau toks pezėjimas...

Atsakyti
LoseControl
2009 m. lapkričio 12 d. 18:38:37
Humoras yra subjektyvus. Bet kaip filmas, jis yra bevertis. Juokui iki ašarų nereikia tokių filmų.

Atsakyti
Xpo
2009 m. lapkričio 12 d. 17:56:45
Crazyz rašė:
na, jei juokas iki ašarų yra bevertis, tai tada ką žinau...

Juokas pro ašaras yra rimta psichinė liga, aš rimtai sakau.

Atsakyti
Crazyz
2009 m. lapkričio 12 d. 17:55:42
LoseControl rašė:
Crazyz rašė:
lacunacoil rašė:
latras rašė:
visos susiktos hario poterio dalys,pjuklas apsoliutus sh.visi uwe bollo filmai niekam tike,visi parodiju filmai, ypatingai scary movie 2 ir 3 dalys, ir aisku nepamirskim epic movie, arba Meet The Spartans parodijos.sugadino toki gera filma! vien del to nervas jama.Superman naujoji dalis.Twilight jau kazkas minejo kad nuobodus ir istemtas tai nesikartosiu.Greiti ir isiute naujiausioji dalis visiskai nepatiko.nuobodu ir tas pac ka rode 1 ir antroi daly.ai ir dar naujas multikas Up uzmigau kino salei nuobodesnio dalyko nesu mates!

D4l visko sutinku 100 proc. i6skyrus Up Man tikrai patiko is filmukas

o aš nesutinku dėl Scary movie 2 dalies ;]

Nu bet jis bevertis filmas yra.

na, jei juokas iki ašarų yra bevertis, tai tada ką žinau...

Atsakyti
LoseControl
2009 m. lapkričio 12 d. 17:53:34
Crazyz rašė:
lacunacoil rašė:
latras rašė:
visos susiktos hario poterio dalys,pjuklas apsoliutus sh.visi uwe bollo filmai niekam tike,visi parodiju filmai, ypatingai scary movie 2 ir 3 dalys, ir aisku nepamirskim epic movie, arba Meet The Spartans parodijos.sugadino toki gera filma! vien del to nervas jama.Superman naujoji dalis.Twilight jau kazkas minejo kad nuobodus ir istemtas tai nesikartosiu.Greiti ir isiute naujiausioji dalis visiskai nepatiko.nuobodu ir tas pac ka rode 1 ir antroi daly.ai ir dar naujas multikas Up uzmigau kino salei nuobodesnio dalyko nesu mates!

Nu bet jis bevertis filmas yra.

Atsakyti
Xpo
2009 m. lapkričio 12 d. 17:32:07
O aš nesutinku... Ai..

Atsakyti
Crazyz
2009 m. lapkričio 12 d. 17:21:35
lacunacoil rašė:
latras rašė:

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. lapkričio 12 d. 15:37:27
latras rašė:

2009 m. lapkričio 12 d. 15:03:34

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
LoseControl
2009 m. lapkričio 12 d. 14:51:16

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. lapkričio 7 d. 14:03:04
Crazyz rašė:
Bruno, o jergau

silpnų nervų žiūrovams nepatariu žiūrėti šio filmo.
Šiaip yra juokingų scenų, bet pats personažas nežinau nevykęs, man Borutos vaidmuo buvo žymiai geresnis. Nesupratau tikslo kame šio filmo?

pritariu. Tikėjausi labai geros komedijos, o pamačiau...

2009 m. lapkričio 7 d. 12:57:45
Bruno, o jergau

silpnų nervų žiūrovams nepatariu žiūrėti šio filmo.
Šiaip yra juokingų scenų, bet pats personažas nežinau nevykęs, man Borutos vaidmuo buvo žymiai geresnis. Nesupratau tikslo kame šio filmo?

Atsakyti
skaistusia
2009 m. rugpjūčio 30 d. 18:39:45
,,Grizlio siautejimas'' kuri per TV3 rodo. totulus slamstas kzk grizle nutavusi nuo cheminiu medziagu pradeju zudyti jaunuolius kuriu jos lokiuka uzmuse vel eilinis slamstas

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Secret Garden Secret Garden
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1227
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 100369