nee. .man žiauriai jos balsas nepatinka. ir dainos tokios sh. .prieš kelis metus atsimenu dar klausydavau Rock My Life, kažkuo man patiko. o daugiau jos gerų dainų tikrai nėra. . .o ir ta pati rock my life yra grynas popsas su tiesiog juokingais žodžiais
na viena jau parsisiunciau Rockin on Heavens Floor not my style, man pats vokalas nepatinka, nelabai megstu toki vokala, seip gal neblogaij, bet nieko isskirtinio, kas mane patrauktu...
siųskis burning alive, run with me, it's over now, rockin' on heaven's floor, right now, hold the line, kick up the fire, we are the living, to fall in love, no eternity . čia geriausios Jeanette dainos
and teach them to hate this place...
ta connor vėl iš Jeanette atėmė prizą nesąmonė - tipo connor yra geriau už Jeanette??? gerai imam tą connor. kas ten gero? užleidžia bytą su kompu ir dainuoja apie tą savo meilę. ir taip VISOS jos dainos-tas pats per tą patį. kaip jai neatsibosta? Jeanette. gerai, sako ji popsas. galbūt. bet ji nėra tas pigus popsas kurį groja sarah connor. gitaros, būgnai, pianinas - VISADA sutinkami Jeanette dainose. taip išeina, kad TIKRA muzika(Jeanette), blogesnė už DIRBTINĘ(connor)??? ta connor mane erzina su savo pigiom dainom ir erzinančiu balsu
Juliusx rašė: lentsas kokio bybio tu eini į šitą temą? pasakei, kad ji man nepatinka ir gali valinti nx
violin, o tau galėčiau patarti eiti į fyfų ir forsų susibūrimus, tikrai ten būtum lyderė
Jeanette pati sako, kad ji pop-rokas, todėl toliau diskutuot, koks jos stilius, lyg ir netenka prasmės.aš nesakiau, kad jei dainoj naudojamos gitaros, tai jau turi būti rokas. balalaika irgi yra gitara, tai ką dabar sakysim, kad visos rusų liaudies dainos yra rokas? pas manges naujoj dainoj irgi GIRDISI gitaros, pas tą patį stakėną irgi naudojamos gitaros, bet tai nieko nereiškia. esmė ne tame, kad gitaros iš viso naudojamos, o tame, KAIP jos girdisi.sutikit, kad mango dainose gitaros skamba "truputį" kitaip nei pas kokius slipknot
kaip prajuokinai su savo pasisakymu kad BALALAIKA irgi yra GITARA Tu ka,balalaikos nemates?tai visiskai skirtingi dalykai! ir taip pyksti jei kas jeanette nemegsta, ka jau negalima nuomones issakyt?
Juliusx rašė: lentsas kokio bybio tu eini į šitą temą? pasakei, kad ji man nepatinka ir gali valinti nx
violin, o tau galėčiau patarti eiti į fyfų ir forsų susibūrimus, tikrai ten būtum lyderė
Jeanette pati sako, kad ji pop-rokas, todėl toliau diskutuot, koks jos stilius, lyg ir netenka prasmės.aš nesakiau, kad jei dainoj naudojamos gitaros, tai jau turi būti rokas. balalaika irgi yra gitara, tai ką dabar sakysim, kad visos rusų liaudies dainos yra rokas? pas manges naujoj dainoj irgi GIRDISI gitaros, pas tą patį stakėną irgi naudojamos gitaros, bet tai nieko nereiškia. esmė ne tame, kad gitaros iš viso naudojamos, o tame, KAIP jos girdisi.sutikit, kad mango dainose gitaros skamba "truputį" kitaip nei pas kokius slipknot
kaip prajuokinai su savo pasisakymu kad BALALAIKA irgi yra GITARA Tu ka,balalaikos nemates?tai visiskai skirtingi dalykai! ir taip pyksti jei kas jeanette nemegsta, ka jau negalima nuomones issakyt?
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2005 m. rugpjūčio 6 d. 20:55:45
2005 m. liepos 31 d. 15:37:05
2005 m. liepos 31 d. 15:32:47
2005 m. gegužės 16 d. 16:49:08
2005 m. balandžio 24 d. 14:56:28
2005 m. balandžio 24 d. 14:53:47
2005 m. balandžio 24 d. 14:48:03
2005 m. balandžio 24 d. 14:40:28
2005 m. balandžio 24 d. 14:33:33
2005 m. balandžio 24 d. 14:30:16
2005 m. balandžio 24 d. 14:25:53
2005 m. balandžio 24 d. 14:08:57
2005 m. balandžio 24 d. 14:06:46
2005 m. balandžio 23 d. 22:57:40
2005 m. balandžio 23 d. 22:47:41
2005 m. kovo 13 d. 11:06:09
2005 m. kovo 12 d. 21:17:44
lentsas kokio bybio tu eini į šitą temą? pasakei, kad ji man nepatinka ir gali valinti nx
kaip prajuokinai su savo pasisakymu kad BALALAIKA irgi yra GITARA
Aha,pritariu...Pats paklause,ar yra prijaucianciu
2005 m. kovo 12 d. 20:18:19
lentsas kokio bybio tu eini į šitą temą? pasakei, kad ji man nepatinka ir gali valinti nx
kaip prajuokinai su savo pasisakymu kad BALALAIKA irgi yra GITARA
2005 m. sausio 28 d. 17:38:30
yra gi ir "nesunkiu" dainu
2005 m. sausio 26 d. 21:30:30
babkės valdo deja