The_Wicked_One rašė: as ka tik sumaasciau,kad jeanette yra net ne daininike.....atlikeja paprasciausia.....ji ne dainuoja...ji atlieka ta sava susikta popsa ir pan...
as ka tik sumaasciau,kad jeanette yra net ne daininike.....atlikeja paprasciausia.....ji ne dainuoja...ji atlieka ta sava susikta popsa ir pan...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
deja klysti už Jeanette balsavo žymiai daugiau žmonių nei už tą baladiškąją Sarą. Beto Jeanette išleido žymiai daugiau singlų, taigi toks pripažinimas yra visiškai teisingas
iš Viva paimtas straipsnis apie Jeanette(ne visas, tik svarbiausi faktai):
" Zu sehen gibt's Interviews, Clips und Hintergrundberichte über DEUTSCHLANDS POP-ROCK-LADY NUMMER 1"
lentsas kokio bybio tu eini į šitą temą? pasakei, kad ji man nepatinka ir gali valinti nx
violin, o tau galėčiau patarti eiti į fyfų ir forsų susibūrimus, tikrai ten būtum lyderė
Jeanette pati sako, kad ji pop-rokas, todėl toliau diskutuot, koks jos stilius, lyg ir netenka prasmės.aš nesakiau, kad jei dainoj naudojamos gitaros, tai jau turi būti rokas. balalaika irgi yra gitara, tai ką dabar sakysim, kad visos rusų liaudies dainos yra rokas? pas manges naujoj dainoj irgi GIRDISI gitaros, pas tą patį stakėną irgi naudojamos gitaros, bet tai nieko nereiškia. esmė ne tame, kad gitaros iš viso naudojamos, o tame, KAIP jos girdisi.sutikit, kad mango dainose gitaros skamba "truputį" kitaip nei pas kokius slipknot ir prie ko čia tas jacksonas? mano ausys pas jį gitarų ir būgnų visiškai negirdi.
Juliusx, tu ryskiai neskiri stiliu. RYSKIAI. M. Jacksonas palei tave irgi roka varo? Ten gi irgi su bugnais ir gitarom groja. Betgi Jacksonas POP karalius. tai kaip cia dabar suprast? visas pasaulis sako, kad jis pop, bet musu visazinis juliusx sako, kad ten kur groja bugnai ir gitaros - tai jau rokas. na ka gi, lenkiu savo galva, pries tavo, tiesiog nuostabias mintis ir idejas.just grow up, child.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 26 d. 17:13:07
'baladiskaja Sara",o ne poproka isrinko per world music awards?
2005 m. sausio 20 d. 19:18:26
as ka tik sumaasciau,kad jeanette yra net ne daininike.....atlikeja paprasciausia.....ji ne dainuoja...ji atlieka ta sava susikta popsa ir pan...
patarčiau slėptis su tokiais komentarais
2005 m. sausio 19 d. 15:39:21
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 13 d. 15:20:57
ne, dekui
kaip nori
2005 m. sausio 13 d. 15:16:50
2005 m. sausio 13 d. 14:55:55
2005 m. sausio 4 d. 10:01:52
2005 m. sausio 3 d. 20:06:39
2005 m. sausio 3 d. 19:24:02
Na ką, neoficiliomis žiniomis, Jeanette paskelbta geriausia 2004 metų Vokietijos dainininke. Ji to tikrai nusipelnė
O oficialiomis-Sarah Connor
2005 m. sausio 1 d. 23:10:17
2005 m. sausio 1 d. 23:10:11
2005 m. sausio 1 d. 23:04:36
2004 m. gruodžio 30 d. 19:57:22
2004 m. gruodžio 24 d. 14:41:46
2004 m. gruodžio 21 d. 17:15:23
" Zu sehen gibt's Interviews, Clips und Hintergrundberichte über DEUTSCHLANDS POP-ROCK-LADY NUMMER 1"
2004 m. gruodžio 18 d. 21:48:13
2004 m. gruodžio 18 d. 21:40:50
violin, o tau galėčiau patarti eiti į fyfų ir forsų susibūrimus, tikrai ten būtum lyderė
Jeanette pati sako, kad ji pop-rokas, todėl toliau diskutuot, koks jos stilius, lyg ir netenka prasmės.aš nesakiau, kad jei dainoj naudojamos gitaros, tai jau turi būti rokas. balalaika irgi yra gitara, tai ką dabar sakysim, kad visos rusų liaudies dainos yra rokas? pas manges naujoj dainoj irgi GIRDISI gitaros, pas tą patį stakėną irgi naudojamos gitaros, bet tai nieko nereiškia. esmė ne tame, kad gitaros iš viso naudojamos, o tame, KAIP jos girdisi.sutikit, kad mango dainose gitaros skamba "truputį" kitaip nei pas kokius slipknot
2004 m. gruodžio 15 d. 12:47:22
2004 m. gruodžio 14 d. 00:22:54
2004 m. gruodžio 14 d. 00:19:21