Juliusx--->cia tipo run with me nereali daina?jau kad avril lavigne yra pop-rokas nesamone(gal koki pora dainu),bet kad Jeanette...pz ypatingo popsiskumo atlikeja...tai kas tada tu avril?metalas?
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
maggot_ (Užblokuotas)
2004 m. gruodžio 9 d. 14:46:48
Juliusx rašė: šiaip "truputį" nusišneki, bet aš Tau atleisiu.
bliamba kuo toliau, tuo Jeanette dainos vis gerėja.galvojau, kad už "Hold The Line" nieko nebus geresnio, kol išgirdau "Run With Me"... šita daina N-E-R-E-A-L-I !!!
Jeanette yra POP-ROCKAS ir taškas.
Juliusx--->as galiu pasakyt.kad ir pvz good charlote yra pop rokas,o ta tavo jenette yra sh paskutinis.POPSAS.nepasakyciau,kad pop roko atlikejos turetu kaip kekses apsirengusios po scena raitytis.
4. Aluje nepaskęsi
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
to be continued..
Lentsas rašė: kazkas pavare negraziai ant manowar'u. cia tavo juliusx darbas.ta i dar paskyk, kad ir queen ir pan. muzikos GRANDU? ar atsimeni tokias popsistes kaip spice girls? kur jos dabar. viena apsiversiavo, kaip kokia karve, kita dar su kazkuo susidulkino. krc popsas mirsta. nejau dar nepastebejai?o kad su gitara groja, tai dar nereiskia, kad jau rokas. 16hz irgi su gitara grojo, dzordanos butkutes keliose nesamonese irgi gitara groja. tai cia irgi poprokas? jei nieko apie roka neismanai, tai uzsiciaupk, ir susikisk ta savo popsa giliai giliai.
bl ar tu nors iš viso girdėjai Jeanette, kad čia varai, aa? galiu pasakyt kad tavo slipknotai ir visas kitas nu-metalas, metalas ir kitas šūdas eina nx, NES METALAS SUCKS. aiškina jis man ką klausyt bled. jei kam nors aš keliu antipatiją, tai dar nereiškia, kad mano mėgstami atlikėjai ir grupės yra šūdo vietoj. galiu pasakyt, kad jūs atrodot LAAAABAI APGAILĖTINAI.sulygino 16Hz ir Jeanette ot durnius, kad trūksta žodžių. čia tas pats kas lygint Britney Spears ir Mokinukes.
Slipknot as neklausau, nes nepatinka. o galiu paskyt, kad "na vkus i cvet tavarishchia net". jei nasupratai, ka norejau pasakyt, tai dusk. poprokas sakai? nejuokink. cia tu pats sugalvoaju, ar tau mama pasake? o del popso tuoj pasakysiu, kodel jo nekenciu. visu pirma, per koncus niekada neisgirsi tikro balso, nes eina tik fonograma. Jacsonas, popso karalius, ir tas jau seniai pagal fonuka ziopcioja.o zinai del ko varo fonuka, del to, kad popso atlikejai bijo SUSIMAUT. roko muzikantai studijoj prasedi tiek pat laiko kiek ir popsistai, bet padaro daug daugiau ir geriau. tad jei nezinai apie ka sneki. tai dar karta sakau - dusk.o jeanette esu girdejes. TOTALUS PIGUS SH...NAS POPSAS.ir dar - uzhauk.
Juliusx rašė: šiaip "truputį" nusišneki, bet aš Tau atleisiu.
bliamba kuo toliau, tuo Jeanette dainos vis gerėja.galvojau, kad už "Hold The Line" nieko nebus geresnio, kol išgirdau "Run With Me"... šita daina N-E-R-E-A-L-I !!!
taj dabar julyti dar karta perskaityk savo komentara....nu kaip? dar nepamatei kad tu nusisneki labiau nei as? t.y kad nusisneki ziauriai bet ir as tau atleisiu
Lentsas rašė: kazkas pavare negraziai ant manowar'u. cia tavo juliusx darbas.ta i dar paskyk, kad ir queen ir pan. muzikos GRANDU? ar atsimeni tokias popsistes kaip spice girls? kur jos dabar. viena apsiversiavo, kaip kokia karve, kita dar su kazkuo susidulkino. krc popsas mirsta. nejau dar nepastebejai?o kad su gitara groja, tai dar nereiskia, kad jau rokas. 16hz irgi su gitara grojo, dzordanos butkutes keliose nesamonese irgi gitara groja. tai cia irgi poprokas? jei nieko apie roka neismanai, tai uzsiciaupk, ir susikisk ta savo popsa giliai giliai.
bl ar tu nors iš viso girdėjai Jeanette, kad čia varai, aa? galiu pasakyt kad tavo slipknotai ir visas kitas nu-metalas, metalas ir kitas šūdas eina nx, NES METALAS SUCKS. aiškina jis man ką klausyt bled. jei kam nors aš keliu antipatiją, tai dar nereiškia, kad mano mėgstami atlikėjai ir grupės yra šūdo vietoj. galiu pasakyt, kad jūs atrodot LAAAABAI APGAILĖTINAI.sulygino 16Hz ir Jeanette ot durnius, kad trūksta žodžių. čia tas pats kas lygint Britney Spears ir Mokinukes.
Lentsas rašė: kazkas pavare negraziai ant manowar'u. cia tavo juliusx darbas.tai dar paskyk, kad ir queen ir pan. muzikos GRANDU nesi girdejes? ar atsimeni tokias popsistes kaip spice girls? kur jos dabar. viena apsiversiavo, kaip kokia karve, kita dar su kazkuo susidulkino. krc popsas mirsta. nejau dar nepastebejai?o kad su gitara groja, tai dar nereiskia, kad jau rokas. 16hz irgi su gitara grojo, dzordanos butkutes keliose nesamonese irgi gitara groja. tai cia irgi poprokas? jei nieko apie roka neismanai, tai uzsiciaupk, ir susikisk ta savo popsa giliai giliai.
kazkas pavare negraziai ant manowar'u. cia tavo juliusx darbas.ta i dar paskyk, kad ir queen ir pan. muzikos GRANDU? ar atsimeni tokias popsistes kaip spice girls? kur jos dabar. viena apsiversiavo, kaip kokia karve, kita dar su kazkuo susidulkino. krc popsas mirsta. nejau dar nepastebejai?o kad su gitara groja, tai dar nereiskia, kad jau rokas. 16hz irgi su gitara grojo, dzordanos butkutes keliose nesamonese irgi gitara groja. tai cia irgi poprokas? jei nieko apie roka neismanai, tai uzsiciaupk, ir susikisk ta savo popsa giliai giliai.
šiaip "truputį" nusišneki, bet aš Tau atleisiu.
Pirmiausia, aš nesakiau, kad ji rokas.Jos balsas tikrai yra GERAS, nieko neturiu prieš jį. Vidutinybė? Tikrai ne. Kas kas, bet Jeanette tikrai turi talentą.Kas čia blogai , kad ji hyperaktyvi? Tai kaip tik gerai, kad nėra apsnūdus. Ta "bebalsė vidutinybė" yra nerealiai populiari.Bent jau Vokietijoje ir Austrijoje."Run With Me"-3 vieta Vokietijos tope, kaip naujiena, ar ne per gerai "bebalsei vidutinybei"?
jezau,kaip jin ten vaipos,kaip soka....kaZkokia hyperaktyvi....bebalseee..yeah she rulez...
4. Aluje nepaskęsi
to be continued..
rimtai is kur tu tokius atlikejus trauki? natasha , jeanette nu kadangi tu klausai tokios muzikos tai nesistebiu del ko ant Robio varai
Jeanette rokas? nejuokink
jei tu apie muzikos stiliu sprendi is dainos pavadinimu tai jau zinai ka.....
Britney irgi dainuoja daina "I love rock'nroll" - tai ka Britney rokas?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 9 d. 18:29:01
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 9 d. 14:46:48
Pop-rockas...pf....nebenusisnekek...
2004 m. gruodžio 8 d. 21:08:30
2004 m. gruodžio 7 d. 20:02:34
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 5 d. 01:04:55
2004 m. gruodžio 3 d. 13:16:52
kazkas pavare negraziai ant manowar'u. cia tavo juliusx darbas.ta i dar paskyk, kad ir queen ir pan. muzikos GRANDU? ar atsimeni tokias popsistes kaip spice girls? kur jos dabar. viena apsiversiavo, kaip kokia karve, kita dar su kazkuo susidulkino. krc popsas mirsta. nejau dar nepastebejai?o kad su gitara groja, tai dar nereiskia, kad jau rokas. 16hz irgi su gitara grojo, dzordanos butkutes keliose nesamonese irgi gitara groja. tai cia irgi poprokas? jei nieko apie roka neismanai, tai uzsiciaupk, ir susikisk ta savo popsa giliai giliai.
bl ar tu nors iš viso girdėjai Jeanette, kad čia varai, aa? galiu pasakyt kad tavo slipknotai ir visas kitas nu-metalas, metalas ir kitas šūdas eina nx, NES METALAS SUCKS. aiškina jis man ką klausyt bled. jei kam nors aš keliu antipatiją, tai dar nereiškia, kad mano mėgstami atlikėjai ir grupės yra šūdo vietoj. galiu pasakyt, kad jūs atrodot LAAAABAI APGAILĖTINAI.sulygino 16Hz ir Jeanette
Slipknot as neklausau, nes nepatinka. o galiu paskyt, kad "na vkus i cvet tavarishchia net". jei nasupratai, ka norejau pasakyt, tai dusk. poprokas sakai? nejuokink. cia tu pats sugalvoaju, ar tau mama pasake? o del popso tuoj pasakysiu, kodel jo nekenciu. visu pirma, per koncus niekada neisgirsi tikro balso, nes eina tik fonograma. Jacsonas, popso karalius, ir tas jau seniai pagal fonuka ziopcioja.o zinai del ko varo fonuka, del to, kad popso atlikejai bijo SUSIMAUT. roko muzikantai studijoj prasedi tiek pat laiko kiek ir popsistai, bet padaro daug daugiau ir geriau. tad jei nezinai apie ka sneki. tai dar karta sakau - dusk.o jeanette esu girdejes. TOTALUS PIGUS SH...NAS POPSAS.ir dar - uzhauk.
2004 m. lapkričio 30 d. 13:38:08
taj dabar julyti dar karta perskaityk savo komentara....nu kaip?
2004 m. lapkričio 29 d. 16:12:49
2004 m. lapkričio 28 d. 20:35:37
2004 m. lapkričio 28 d. 19:26:42
2004 m. lapkričio 27 d. 21:20:03
bl ar tu nors iš viso girdėjai Jeanette, kad čia varai, aa? galiu pasakyt kad tavo slipknotai ir visas kitas nu-metalas, metalas ir kitas šūdas eina nx, NES METALAS SUCKS. aiškina jis man ką klausyt bled. jei kam nors aš keliu antipatiją, tai dar nereiškia, kad mano mėgstami atlikėjai ir grupės yra šūdo vietoj. galiu pasakyt, kad jūs atrodot LAAAABAI APGAILĖTINAI.sulygino 16Hz ir Jeanette
2004 m. lapkričio 27 d. 09:30:07
kazkas pavare negraziai ant manowar'u. cia tavo juliusx darbas.tai dar paskyk, kad ir queen ir pan. muzikos GRANDU nesi girdejes? ar atsimeni tokias popsistes kaip spice girls? kur jos dabar. viena apsiversiavo, kaip kokia karve, kita dar su kazkuo susidulkino. krc popsas mirsta. nejau dar nepastebejai?o kad su gitara groja, tai dar nereiskia, kad jau rokas. 16hz irgi su gitara grojo, dzordanos butkutes keliose nesamonese irgi gitara groja. tai cia irgi poprokas? jei nieko apie roka neismanai, tai uzsiciaupk, ir susikisk ta savo popsa giliai giliai.
2004 m. lapkričio 27 d. 09:28:07
2004 m. lapkričio 27 d. 02:09:23
2004 m. lapkričio 24 d. 21:49:40
2004 m. lapkričio 24 d. 21:09:15
2004 m. lapkričio 24 d. 16:22:31
2004 m. lapkričio 24 d. 16:12:33
2004 m. lapkričio 24 d. 13:38:46
2004 m. lapkričio 24 d. 13:15:41
Jeanette rokas?
jei tu apie muzikos stiliu sprendi is dainos pavadinimu tai jau zinai ka.....
Britney irgi dainuoja daina "I love rock'nroll" - tai ka Britney rokas?