Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2004 m. gruodžio 9 d. 18:29:01
Juliusx--->cia tipo run with me nereali daina?jau kad avril lavigne yra pop-rokas nesamone(gal koki pora dainu),bet kad Jeanette...pz ypatingo popsiskumo atlikeja...tai kas tada tu avril?metalas?

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
maggot_ (Užblokuotas)
2004 m. gruodžio 9 d. 14:46:48
Juliusx rašė:
šiaip "truputį" nusišneki, bet aš Tau atleisiu.
bliamba kuo toliau, tuo Jeanette dainos vis gerėja.galvojau, kad už "Hold The Line" nieko nebus geresnio, kol išgirdau "Run With Me"... šita daina N-E-R-E-A-L-I !!!
Jeanette yra POP-ROCKAS ir taškas.

Pop-rockas...pf....nebenusisnekek...

Atsakyti
[_Nefri_]
2004 m. gruodžio 8 d. 21:08:30
hmz...kaip keista, pati ta Jeanette sako ,kad gorja pop'sa ,o kazkas cia nori svaigti kad "rock;a" ////

2004 m. gruodžio 7 d. 20:02:34
Juliusx--->as galiu pasakyt.kad ir pvz good charlote yra pop rokas,o ta tavo jenette yra sh paskutinis.POPSAS.nepasakyciau,kad pop roko atlikejos turetu kaip kekses apsirengusios po scena raitytis.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Juliusx
2004 m. gruodžio 5 d. 01:04:55
lentsas tai pasakyk nors vieną grupę, kuri tavo manymu yra pop-rockas

Atsakyti
Lentsas
2004 m. gruodžio 3 d. 13:16:52
Juliusx rašė:
Lentsas rašė:
kazkas pavare negraziai ant manowar'u. cia tavo juliusx darbas.ta i dar paskyk, kad ir queen ir pan. muzikos GRANDU? ar atsimeni tokias popsistes kaip spice girls? kur jos dabar. viena apsiversiavo, kaip kokia karve, kita dar su kazkuo susidulkino. krc popsas mirsta. nejau dar nepastebejai?o kad su gitara groja, tai dar nereiskia, kad jau rokas. 16hz irgi su gitara grojo, dzordanos butkutes keliose nesamonese irgi gitara groja. tai cia irgi poprokas? jei nieko apie roka neismanai, tai uzsiciaupk, ir susikisk ta savo popsa giliai giliai.

bl ar tu nors iš viso girdėjai Jeanette, kad čia varai, aa? galiu pasakyt kad tavo slipknotai ir visas kitas nu-metalas, metalas ir kitas šūdas eina nx, NES METALAS SUCKS. aiškina jis man ką klausyt bled. jei kam nors aš keliu antipatiją, tai dar nereiškia, kad mano mėgstami atlikėjai ir grupės yra šūdo vietoj. galiu pasakyt, kad jūs atrodot LAAAABAI APGAILĖTINAI.sulygino 16Hz ir Jeanette ot durnius, kad trūksta žodžių. čia tas pats kas lygint Britney Spears ir Mokinukes.

Slipknot as neklausau, nes nepatinka. o galiu paskyt, kad "na vkus i cvet tavarishchia net". jei nasupratai, ka norejau pasakyt, tai dusk. poprokas sakai? nejuokink. cia tu pats sugalvoaju, ar tau mama pasake? o del popso tuoj pasakysiu, kodel jo nekenciu. visu pirma, per koncus niekada neisgirsi tikro balso, nes eina tik fonograma. Jacsonas, popso karalius, ir tas jau seniai pagal fonuka ziopcioja.o zinai del ko varo fonuka, del to, kad popso atlikejai bijo SUSIMAUT. roko muzikantai studijoj prasedi tiek pat laiko kiek ir popsistai, bet padaro daug daugiau ir geriau. tad jei nezinai apie ka sneki. tai dar karta sakau - dusk.o jeanette esu girdejes. TOTALUS PIGUS SH...NAS POPSAS.ir dar - uzhauk.

2004 m. lapkričio 30 d. 13:38:08
Juliusx rašė:
bliamba kuo toliau, tuo Jeanette dainos vis gerėja.galvojau, kad už "Hold The Line" nieko nebus geresnio, kol išgirdau "Run With Me"... šita daina N-E-R-E-A-L-I !!!

taj dabar julyti dar karta perskaityk savo komentara....nu kaip? dar nepamatei kad tu nusisneki labiau nei as? t.y kad nusisneki ziauriai bet ir as tau atleisiu

Atsakyti
_atlantida_
2004 m. lapkričio 29 d. 16:12:49
man tai ji patinka grazios jos labai dainos

Atsakyti
[_Nefri_]
2004 m. lapkričio 28 d. 20:35:37
jeanette........kai pamatau jos klipa tai iskart jungiu kita kanala ,nes kazkodel mane sita jeanette nervina!!hrrrrr:

2004 m. lapkričio 28 d. 19:26:42
Sudas! Tokiu "spivachku" pilna Lietuva.

Atsakyti
Juliusx
2004 m. lapkričio 27 d. 21:20:03
Lentsas rašė:
kazkas pavare negraziai ant manowar'u. cia tavo juliusx darbas.ta i dar paskyk, kad ir queen ir pan. muzikos GRANDU? ar atsimeni tokias popsistes kaip spice girls? kur jos dabar. viena apsiversiavo, kaip kokia karve, kita dar su kazkuo susidulkino. krc popsas mirsta. nejau dar nepastebejai?o kad su gitara groja, tai dar nereiskia, kad jau rokas. 16hz irgi su gitara grojo, dzordanos butkutes keliose nesamonese irgi gitara groja. tai cia irgi poprokas? jei nieko apie roka neismanai, tai uzsiciaupk, ir susikisk ta savo popsa giliai giliai.

bl ar tu nors iš viso girdėjai Jeanette, kad čia varai, aa? galiu pasakyt kad tavo slipknotai ir visas kitas nu-metalas, metalas ir kitas šūdas eina nx, NES METALAS SUCKS. aiškina jis man ką klausyt bled. jei kam nors aš keliu antipatiją, tai dar nereiškia, kad mano mėgstami atlikėjai ir grupės yra šūdo vietoj. galiu pasakyt, kad jūs atrodot LAAAABAI APGAILĖTINAI.sulygino 16Hz ir Jeanette ot durnius, kad trūksta žodžių. čia tas pats kas lygint Britney Spears ir Mokinukes.

Atsakyti
Lentsas
2004 m. lapkričio 27 d. 09:30:07
Lentsas rašė:
kazkas pavare negraziai ant manowar'u. cia tavo juliusx darbas.tai dar paskyk, kad ir queen ir pan. muzikos GRANDU nesi girdejes? ar atsimeni tokias popsistes kaip spice girls? kur jos dabar. viena apsiversiavo, kaip kokia karve, kita dar su kazkuo susidulkino. krc popsas mirsta. nejau dar nepastebejai?o kad su gitara groja, tai dar nereiskia, kad jau rokas. 16hz irgi su gitara grojo, dzordanos butkutes keliose nesamonese irgi gitara groja. tai cia irgi poprokas? jei nieko apie roka neismanai, tai uzsiciaupk, ir susikisk ta savo popsa giliai giliai.

2004 m. lapkričio 27 d. 09:28:07

2004 m. lapkričio 27 d. 02:09:23

Atsakyti
Juliusx
2004 m. lapkričio 24 d. 21:49:40
Pirmiausia, aš nesakiau, kad ji rokas.Jos balsas tikrai yra GERAS, nieko neturiu prieš jį. Vidutinybė? Tikrai ne. Kas kas, bet Jeanette tikrai turi talentą.Kas čia blogai , kad ji hyperaktyvi? Tai kaip tik gerai, kad nėra apsnūdus. Ta "bebalsė vidutinybė" yra nerealiai populiari.Bent jau Vokietijoje ir Austrijoje."Run With Me"-3 vieta Vokietijos tope, kaip naujiena, ar ne per gerai "bebalsei vidutinybei"?

Atsakyti
The_Wicked_One
2004 m. lapkričio 24 d. 21:09:15
jezau,kaip jin ten vaipos,kaip soka....kaZkokia hyperaktyvi....bebalseee..yeah she rulez...

Atsakyti
Tik_Ieva
2004 m. lapkričio 24 d. 16:22:31
daijnos gal ir nieko bet jos klipai ir ji pati man shlykshtus

2004 m. lapkričio 24 d. 16:12:33
neprijauciu as tai Jeanette

2004 m. lapkričio 24 d. 13:38:46
ai ka cia gincytis kiekvienam savo

Atsakyti
wikoote
2004 m. lapkričio 24 d. 13:15:41
rimtai is kur tu tokius atlikejus trauki? natasha , jeanette nu kadangi tu klausai tokios muzikos tai nesistebiu del ko ant Robio varai
Jeanette rokas? nejuokink
jei tu apie muzikos stiliu sprendi is dainos pavadinimu tai jau zinai ka.....
Britney irgi dainuoja daina "I love rock'nroll" - tai ka Britney rokas?

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Ennio Morricone Ennio Morricone
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3019
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 24708