sakot malalietkos, o jus kas tokie?irgi negeresni.
cd VERY COOL.salala tau as dainuoju...............
labai grazios visos dainos.patikekitman patinka kad groja su gitara(vaniliniam lietuje),pianinu(salala,opapa)ir "taip kiap nori tu "groja su saksafonu (ar kazkuo ten is tos temos).dar labai faina daina"ten rasi mane","mano mergina","pasaulis tau sypsos"ZHYGI VARYK TAIP IR TOLIAU.mes tave palaikom ir zinoma MYLIM
NU TIPO VANILINIS LIETUS BUVO TOX FILMS VANILINIS DANGUS NU IR YRA VANILINIS CUKRUS GALEJE SITA VARIANTA PAVARYTI SEKANTIS ALBUMS BUTU KEPIMO MILTELIAI NA IS VISOS DISKOGRAFIJOS BUTU IMANOMA ISKEPTI PYRAGA
Tai ka jis daro,daro is sirdies..Ziopciojimas is sirdies kelia dideli zavesi?..
O Mamontovui didziausias respect nes jis sugeba ne tik gyvai padainuot bet ir daina sukurt kazhkuo ypatingesne ir kitokai negu visi dabar kuria:jura jura,lia lia lia,meile meile.
Ir apskritai atskainejimas kaip kuriu i komentarus absurdiskas..Jus sutinkate su tuo,kad to bernelio balsas yra taisomas ir sakot kad vistiek reikia vertinti zmogaus pastangas...Tai gal tada paimkim paprasciausia zmogu is gatves ir duokim jam pasirasyt kontrakta su Universal Music vien tik del to kad jis STENGIASI dainuoti?...
joa labai nuoshirdus, tikriausiai pac zodzius ir muzika rasho, pac savo scenini ivaizdi ir choreografija kuria saldutis, grazutis ir meilutis, puikus muzikos industrijos gaminys tik imk ir klausyk jauna panele
Zygio albumas isties aukstos kokybes. ta daina salala-opapa nera veidrodis kuris atspindetu visa albuma. zygio dainos istiesu profesionalios ir grazios. ypac grazus ju skambesis ir melodijos. o isiklausus i zodzius pasijunti lyg danguje. istiesu tai kas yra tame albuma yra nepakartojama. labaj noriu i zygio koncerta. esu buvusi viename buvau pritrenkta scenoje pamatyto vaizdo, visi trys vaikinuikai, kalbu ir apie atlikejo sokejus buvo fantastiski. daug jusu piktu nuomuoniu, bet atlikejo populiarumas nenugincijamas. jo daina salala-opapa patyre didziuli pasisekima. o nauja daina taip kaip nor tu super grazaus sakso skambesio ir pilna graziu zodziu. man laaaabaj patinka viskas ka daro zygis, nes manau kad viska jis daro is sirdies. turbut todel jis turi sitoki pasisekima tarp merginu kiti dainininkai to nedaro. jie netokie kaip zygis. nei alanasa, nei deivis nei mamontovas nera dainave apie tai apie ka dainuoja zygis.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 24 d. 22:19:38
2004 m. lapkričio 24 d. 15:00:49
cd VERY COOL.salala tau as dainuoju...............
labai grazios visos dainos.patikekit
2004 m. lapkričio 24 d. 13:11:49
2004 m. lapkričio 24 d. 13:01:32
2004 m. lapkričio 17 d. 20:39:56
2004 m. lapkričio 17 d. 19:22:30
2004 m. lapkričio 17 d. 13:38:11
2004 m. lapkričio 16 d. 23:02:26
2004 m. lapkričio 15 d. 13:55:50
SUMUSTI KIAUSINIAI SLAKELIS PIENO
2004 m. lapkričio 14 d. 19:42:53
idomu snieguole18 lytis vyras
???
2004 m. lapkričio 14 d. 19:08:50
2004 m. lapkričio 14 d. 16:23:03
O Mamontovui didziausias respect nes jis sugeba ne tik gyvai padainuot bet ir daina sukurt kazhkuo ypatingesne ir kitokai negu visi dabar kuria:jura jura,lia lia lia,meile meile.
Ir apskritai atskainejimas kaip kuriu i komentarus absurdiskas..Jus sutinkate su tuo,kad to bernelio balsas yra taisomas ir sakot kad vistiek reikia vertinti zmogaus pastangas...Tai gal tada paimkim paprasciausia zmogu is gatves ir duokim jam pasirasyt kontrakta su Universal Music vien tik del to kad jis STENGIASI dainuoti?...
2004 m. lapkričio 14 d. 15:42:20
O taip vanilinis dangus nebloga dainaa.........
2004 m. lapkričio 14 d. 14:56:06
2004 m. lapkričio 14 d. 14:01:10
2004 m. lapkričio 14 d. 12:28:54
2004 m. lapkričio 14 d. 10:03:57
2004 m. lapkričio 14 d. 01:27:37
2004 m. lapkričio 13 d. 20:36:43
2004 m. lapkričio 13 d. 19:59:58