Patarciau visu pirma perklausyti visa Zhygio albuma, o paskui komentuoti..is keliu radijo singlu nesusidarysit nuomones apie atlikeja,kadangi radijos groja tik formatus
To Mirtis, teisingai as irgi zinau, kad radijos ignoruoja kitokia muzika.. Viskas turi buti su popso prijuoste.. Todel dauguma atlikeju ir grupiu turi ja apsijuosti ir sokti pagal kitu dudele...
@Yousteeny ko dar reikia? na, suprantu, kad daug kam į visą tą lietuviškos muzikos industriją nusispjaut, bet man asmeniškai yra apmaudu, kad visiškai nebeišleidžiama jokios originalesnės, įdomesnės ir profesionalesnės muzikos. LT muzikinėje scenoje, valdomoje Bendžių ir kitų panašių "profesionalų", tokių banalybių tiek daug, kad vemti verčia. O radijas atkakliai ignoruoja neformatus. Tas ir yra blogai, kad visokie panašūs dalykai formuoja prastą muzikinį skonį. su tokiomis "žvaigždėmis" Lietuvai turėtų būti gėda net prieš kaimynus, kurie turi daugiau europinį lygį pasiekusių grupių.
ble, bet ash negaliu suprast, kam reik taip varyt ant zhmogaus? kuria, stengiasi, dirba... Gal ir nusidainuoja, bet tai uzhtat kiti ish jo nusidainavimo grazhias dainas irasho! Nu isimylejusios mergaites mirties zodziais ,,malalietkos" nusipirks CD ir bus laimingos. ir kas cia tokio blogio? Ir visi bus laimingi ir Zhygis praturtes Ko dar reikia???
va kur ritasi lietuvos muzika... ish betkokio klausos neturinchio ir dainuot nemokanchio zmogaus padaro zvaigzde... Nors tokie "garzuoliukai" ish dalies reikalingi, malalietkos tokiu shudu albumams nemazus pinigus ishleidzia, kaip sakant yra paklausa bus ir pasiula
žygis... žygis. viena klaikiausių Lietuvos muzikos "sensacijų". Buvau girdėjusi daug nelabai kokių atsiliepimų apie jį, vėliau porą dainų išgirdau... ir to užteko. gal tas albumas bus perkamas tik įsimylėjusių mergaičių pastangų dėka, nes tokia "muzika" neturi jokios išliekamosios vertės, yra banali, nuobodi ir niekuo nesiskiria nuo kitų LT dominuojančių popsistų. visiškai pilnai tikiu, kad jis nusidainuoja, todėl balsą tenka tobulinti kompais.
na Zygis balso jokio neparodo per savo dainas.. o jo balsas visiskai pakeistas kompiuterio... jus ka nepastebit kad skamba kai robotas? kalbejausi su tam tikrais zmonemis kurie dirba su juo.. sake kad jie yra priversti dirbti su juo ilgiau, nes vaikis nusidainuoja ir reikia su tam tikrom programom koreguoti jo balso aukstuma ir t.t
Bet va, dar vienas ,,unreall" svarbus dalykas. Man nerealiai reiia suzhinot zhygio tel. ar pashto adresa. Zhodziu kaip nors susisiekti...
tikrai nesiruoshiu skambinet vidury nakties kaip kazhkokia beprote gerbeja tiesiog labai noreshiau nupieshti zhygio portreta... shiuo metu pieshiu dainininkus. Ash ish vienos tokios dailes studijos esu. Tai vat , jei kas nors, ka nors zhinote praneshkite man. Mano meilas:yousteen_mail@yahoo.com Aishku butu beprotishkai gerai, jei kartais ir pats zhygis uzhmestu aky i shiuos komentarus...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 13 d. 19:27:00
2004 m. lapkričio 13 d. 19:02:43
2004 m. lapkričio 13 d. 17:36:23
2004 m. lapkričio 13 d. 17:16:11
2004 m. lapkričio 13 d. 16:40:50
2004 m. lapkričio 13 d. 15:23:50
2004 m. lapkričio 13 d. 14:52:17
To Mirtis, teisingai as irgi zinau, kad radijos ignoruoja kitokia muzika.. Viskas turi buti su popso prijuoste.. Todel dauguma atlikeju ir grupiu turi ja apsijuosti ir sokti pagal kitu dudele...
2004 m. lapkričio 13 d. 14:47:53
2004 m. lapkričio 13 d. 14:27:13
2004 m. lapkričio 13 d. 14:26:06
2004 m. lapkričio 13 d. 14:23:12
2004 m. lapkričio 13 d. 14:07:14
2004 m. lapkričio 13 d. 12:59:32
2004 m. lapkričio 13 d. 12:47:09
2004 m. lapkričio 13 d. 12:44:10
2004 m. lapkričio 13 d. 12:42:12
2004 m. lapkričio 13 d. 11:38:54
Na nieko negaliu padaryt, kad man labai patinka jis ir jo dainos
2004 m. lapkričio 13 d. 11:11:58