man nuo pat jo atsiradimo musu muzikos padangej patinka jis, taprasme jo dainos
myliu naujajo albumo daina Goodbey For You aisku ir kitas
jis atrodo nuosirdus zmogus- sviesuliukas musu lietuvelej... respect Amberiui ir jo fanams
Amberis labai fainas zmogus ir dainininkas =) Turiu jo new CD.. Lb fainos daineles =)* Tokios lovely.. =)~ Grazios =)~ Noriu dar vieno tokio konco solinio kajp 2004.06 Forum Palace =) Nerealu buvo... =)~ Wnz cool..
man jo ta daina su ladybird patinka tokia faina o jis pppppaaaaaats wisai nieko ir jo muzika geresne nei kitu musu lietuweles muzikantu brt kiek suprabtu lietuwai geriausios kaimo kapelos ir mokinukes...
sunshine_lover (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 16 d. 22:15:35
Ashlee rašė: naujo albumo neturiu, bet kai kurias dainas girdejau....man jis mielas toks zmogelis, respect'as uz tai, kad kazka bando daryt musu Lietuvelej....o siaip dabar nemazai yra promotion'o jo naujam albumui, tik ir smezuoja amberis televizijoj.... maciau su juo ir TV PANELE, ir laida Kyshkis (prisizvengiau....), ir dar lygtais rode ne viena karta per Lietuvos dainu desimtuka, per Tango tv.... zodziu, kur bepasisuksi, amberis ir amberis....
nu ne viena tu tai pastebejaizinai, jis gi nori savo albumiuka ispopuliarint, kad pirktu.os as ji su mielu noru klausau(nu cd)tai va tiek.....
Amberis saunuolis
naujo albumo neturiu, bet kai kurias dainas girdejau....man jis mielas toks zmogelis, respect'as uz tai, kad kazka bando daryt musu Lietuvelej....o siaip dabar nemazai yra promotion'o jo naujam albumui, tik ir smezuoja amberis televizijoj.... maciau su juo ir TV PANELE, ir laida Kyshkis (prisizvengiau....), ir dar lygtais rode ne viena karta per Lietuvos dainu desimtuka, per Tango tv.... zodziu, kur bepasisuksi, amberis ir amberis....
sunshine_lover (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 14 d. 21:42:11
prinsesee pritariu tau 10000000000 procentu.......
jau spejau isigyti jo nauja albuma...... zinok jega.... isimylejau jo dainas.... sakes.... nesakau kad isduodu blue bet is lietuvos atlikeju pats normaliausias net esu nusifotkinus su juo.......
Ka manot apie si atlikeja?as tai manau akd jis yra vienas normaliausiu LT atlikeju, na bent jau groja pats, ir balsa turi, ir is viso ji gali pavadinti muzikantu bei atlikeju. Tai vat saunuolis Amberis
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. gruodžio 22 d. 15:23:17
2004 m. gruodžio 22 d. 15:01:58
2004 m. gruodžio 22 d. 14:46:29
2004 m. gruodžio 22 d. 13:46:52
2004 m. gruodžio 22 d. 13:33:49
2004 m. gruodžio 21 d. 17:10:20
2004 m. gruodžio 17 d. 13:18:56
myliu naujajo albumo daina Goodbey For You aisku ir kitas
jis atrodo nuosirdus zmogus- sviesuliukas musu lietuvelej... respect Amberiui ir jo fanams
2004 m. gruodžio 3 d. 09:30:40
2004 m. lapkričio 29 d. 21:54:37
Amberi laikykis
2004 m. lapkričio 29 d. 12:27:45
2004 m. lapkričio 29 d. 11:24:19
2004 m. lapkričio 28 d. 17:33:53
2004 m. lapkričio 16 d. 22:15:35
naujo albumo neturiu, bet kai kurias dainas girdejau....man jis mielas toks zmogelis, respect'as uz tai, kad kazka bando daryt musu Lietuvelej....o siaip dabar nemazai yra promotion'o jo naujam albumui, tik ir smezuoja amberis televizijoj....
nu ne viena tu tai pastebejai
Amberis saunuolis
2004 m. lapkričio 16 d. 17:18:38
2004 m. lapkričio 15 d. 22:32:55
2004 m. lapkričio 15 d. 10:41:52
2004 m. lapkričio 14 d. 21:42:11
jau spejau isigyti jo nauja albuma...... zinok jega.... isimylejau jo dainas....
2004 m. lapkričio 14 d. 12:37:20