Nu jo...tikrai jie nusivaziavo...Kaip jie atrodo!SiaubasNu aisku svarbiausia muzika,bet visvien juk reiktu kaskaip savo isvaizda pasirupint.Ville pats kaskur sake,kad galva plauna 1karta per 3 savaites MAX
Susidaro toks ispudis,kad jie negerbia nei saves,nei kitu(fanu)
Del muzikos nzn. negirdejau,bet is atsiliepimu tai nekas...
siaubas koks jis baisus,suprastejo jis nu ir visa grupe pasiziurejau 2005 metu noutraukas tai SIAUBAS plaukai 100 metu neplauti,nesukuoti,barzda uzaugusi beveik visiem kaip jie taip galejo nusiristi ir dar nusidainavo,ne tai sugrojo NORIS NET VERKTI
idomu jei leidziasi tai kur kazin gal i subine?siaip esu skaicius ville pasireiskimus kad geriausias nerkotikas tipo adrenalinas,nu jei butu narkomanas matytusi is karto
Nu siaip jis pats yra pasakes,kad narkotikai jam padeda dainas kurti...kaip ir butelis
Nors kas ten zino,kiek tame yra tiesos.
Gal tik siaip, kaip ir Ville pablevizgojo
Nu jo jis zavutis...Taciau vienoje nuotraukoje kur jis akis labai ryskiai rausvai isidazes tai mano puske paklause kas cia per dainininke!Taigi tikrai galime daryti isvadas kad jis turi svelniu bruozu kurios geriau butu nedazyti rausvais seseliais....
jo grozis pasakiskas veido bruozai kartais(kaip pvz toj fotkej) atrodo tokie svelnus tarsi mot lyties nesakau kad jis koks transvestitas ar pan nsmones bet tiks stebiuosiu tokiu retu svelniu vyro groziu
Gal girdejote daineliu,kur Ville suomiskai dainuoja,pvz."Jukevaa on rakkaus"ar "Paratiisi"?
Kaskaip keista,bet man visai patinka paklausytinors net nenumanau apie ka ten dainuoja
Ar girdejot?
shiaip ar tajp ash ji wisada mylesiu,nes taij mano pirmoji mejle~~~ kaij budama 12m ishwydau ville, pradejo kejstis mano muzikinis skonis(turiu omeny pagaliau ish popsuxos perejau kazhkur rimchiau) ajshq nesakau kad HIM labaij jau rimta,tachiau taij man buwo pradzhia,o ville niekad neuzhmirshiu*~~
shiaip ar tajp ash ji wisada mylesiu,nes taij mano pirmoji mejle~~~ kaij budama 12m ishwydau ville, pradejo kejstis mano muzikinis skonis(turiu omeny pagaliau ish popsuxos perejau kazhkur rimchiau) ajshq
LadyPank rašė: Man Ville Valo kaip ir HIM yra kazkas nerealaus man Ville atrodo labai talentingas zmogus kuris ne tik kuria nuostabias dainas bet ir jas labai graziai atlieka,bei nuostabiai atrodoIr man nesvarbu kad dauguma sako jog jis jau issiseme gi visiems buna sunkiu akimirku...Ir as labai tikiuosi ,kad jis atsigaus...
Man Ville Valo kaip ir HIM yra kazkas nerealaus man Ville atrodo labai talentingas zmogus kuris ne tik kuria nuostabias dainas bet ir jas labai graziai atlieka,bei nuostabiai atrodoIr man nesvarbu kad dauguma sako jog jis jau issiseme gi visiems buna sunkiu akimirku...Ir as labai tikiuosi ,kad jis atsigaus...
O dar jis suomis,tai ten daug tokiu
Beto tas isbalimas tinka jam,tai jis dar paryskina jiadazo akis,spakliaus uzdeda ir ok.Man tai visai grazu.
kaip sake Solitary-ivaizdzio dalis.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 13 d. 16:06:39
Susidaro toks ispudis,kad jie negerbia nei saves,nei kitu(fanu)
Del muzikos nzn. negirdejau,bet is atsiliepimu tai nekas...
2005 m. sausio 12 d. 21:35:58
2005 m. sausio 12 d. 17:46:44
2005 m. sausio 12 d. 15:04:51
Nors kas ten zino,kiek tame yra tiesos.
Gal tik siaip, kaip ir Ville pablevizgojo
2005 m. sausio 11 d. 17:12:20
2005 m. sausio 10 d. 13:28:33
Įrodyk...; )
2005 m. sausio 10 d. 12:36:06
2005 m. sausio 9 d. 20:30:09
2005 m. sausio 9 d. 13:35:47
2005 m. sausio 9 d. 13:13:22
2005 m. sausio 8 d. 22:41:31
2005 m. sausio 8 d. 22:29:23
2005 m. sausio 8 d. 21:01:47
Kaskaip keista,bet man visai patinka paklausyti
Ar girdejot?
2005 m. sausio 6 d. 13:04:13
2005 m. sausio 6 d. 01:44:01
2005 m. sausio 6 d. 01:42:52
2005 m. sausio 6 d. 01:42:04
2005 m. sausio 1 d. 19:43:51
Man Ville Valo kaip ir HIM yra kazkas nerealaus man Ville atrodo labai talentingas zmogus kuris ne tik kuria nuostabias dainas bet ir jas labai graziai atlieka,bei nuostabiai atrodo
Dar viena...
2005 m. sausio 1 d. 19:39:14
2004 m. gruodžio 30 d. 11:23:21
As pati prie tu isbalusiu .Tai ka,vaikystes traumos?nemanau
O dar jis suomis,tai ten daug tokiu
Beto tas isbalimas tinka jam,tai jis dar paryskina ji
kaip sake Solitary-ivaizdzio dalis.