Labai tingejau skaityt visus komentarus Atleiskit jei pasikartosiu, bet Ville valo dantys geltoni del to kad laaabai daug ruko.gi jis per diena vos ne keturis pakelius CAMEL suruko. kazkada ziurejau apie ji laida senai.tai pries kelis metus taip budavo:}
LadyLove rašė: Viena merga pazystu,kuriai pasakai ville valo tai ji vos verkti nepradeda,nu nesuprantu tokiu zmoniu
JuokingaCia fanatizmas kazkoks...pu kurio laiko nusibos grupe(o tikslaiu Ville Valo),arba isaugs ir taps normalia fane
Nors...gal ir liks tokia trenkta(sorry uz issrireikima)siaip daug tokiu Ville Valo fanatiku pasaulyje...ech...
manu liks ji tokia debile,pasikartosiu bet tikrai tokiu zmoniu nesuprantu
LadyLove rašė: Viena merga pazystu,kuriai pasakai ville valo tai ji vos verkti nepradeda,nu nesuprantu tokiu zmoniu
JuokingaCia fanatizmas kazkoks...pu kurio laiko nusibos grupe(o tikslaiu Ville Valo),arba isaugs ir taps normalia fane
Nors...gal ir liks tokia trenkta(sorry uz issrireikima)siaip daug tokiu Ville Valo fanatiku pasaulyje...ech...
nerealiai ten su ta skaryte atrodo...
As him'u klausau jau beveik 7 metus nu dar iki siol nesu del ju pametusi galvos.Viena merga pazystu,kuriai pasakai ville valo tai ji vos verkti nepradeda,nu nesuprantu tokiu zmoniu
ville valo...
jis yra tikrai grazus (bent jau man)
jo balsas labai tinka jo kuriamai muzikai, kuri man irgi labai patinka.
manau jis yra gana protingas ir talentingas zmogus =] is tikruju tai nzn net ka daugiau apie ji pasakyt.Anksciau pries kokius 2-3 metus sakydavau "as ji myliu","as ji dievinu" ir t.t. bet dabar jau isaugau is to amziaus =] taigi pasakysiu tik tiek,kad man labai patinka jo kuriamos dainos =] ir vsio....
Yra viena nereali Jo nuotrauka KARSTE. Tiesiog grazi fotografijos aspektu, o ne del garbinimo.
Shmekla,,,
gali buti. Gali buti, kad ash nebe Ta. Zmones keiciasi. Gal ne tiek patys zmones, kiek ju poziuris i kitus.
HyD,,,
kuriu velniu tada eini i tema "Ville Valo" - kad pareikshtum "cia tipo to bezo gimtadienis"? Nervini.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 5 d. 19:34:29
2004 m. gruodžio 5 d. 19:26:08
2004 m. gruodžio 5 d. 19:25:22
https://www.rockdata.org/rockpuzzle/ville .html
2004 m. gruodžio 5 d. 19:19:39
2004 m. gruodžio 5 d. 15:20:49
2004 m. gruodžio 4 d. 15:04:14
2004 m. gruodžio 4 d. 14:41:53
2004 m. gruodžio 4 d. 12:20:54
2004 m. gruodžio 3 d. 15:40:25
2004 m. lapkričio 29 d. 23:54:38
2004 m. lapkričio 29 d. 17:28:09
Viena merga pazystu,kuriai pasakai ville valo tai ji vos verkti nepradeda,nu nesuprantu tokiu zmoniu
Juokinga
Nors...
manu liks ji tokia debile,pasikartosiu bet tikrai tokiu zmoniu nesuprantu
2004 m. lapkričio 29 d. 16:11:51
2004 m. lapkričio 29 d. 15:49:41
Viena merga pazystu,kuriai pasakai ville valo tai ji vos verkti nepradeda,nu nesuprantu tokiu zmoniu
Juokinga
Nors...
2004 m. lapkričio 28 d. 14:51:55
As him'u klausau jau beveik 7 metus nu dar iki siol nesu del ju pametusi galvos.Viena merga pazystu,kuriai pasakai ville valo tai ji vos verkti nepradeda,nu nesuprantu tokiu zmoniu
2004 m. lapkričio 28 d. 14:19:29
jis yra tikrai grazus (bent jau man)
jo balsas labai tinka jo kuriamai muzikai, kuri man irgi labai patinka.
manau jis yra gana protingas ir talentingas zmogus =] is tikruju tai nzn net ka daugiau apie ji pasakyt.Anksciau pries kokius 2-3 metus sakydavau "as ji myliu","as ji dievinu" ir t.t. bet dabar jau isaugau is to amziaus =] taigi pasakysiu tik tiek,kad man labai patinka jo kuriamos dainos =] ir vsio....
2004 m. lapkričio 28 d. 10:01:38
2004 m. lapkričio 27 d. 11:02:43
2004 m. lapkričio 25 d. 22:51:43
Shmekla,,,
gali buti. Gali buti, kad ash nebe Ta. Zmones keiciasi. Gal ne tiek patys zmones, kiek ju poziuris i kitus.
HyD,,,
kuriu velniu tada eini i tema "Ville Valo" - kad pareikshtum "cia tipo to bezo gimtadienis"? Nervini.
2004 m. lapkričio 25 d. 19:41:07
2004 m. lapkričio 25 d. 19:31:51
Sitaip issidirbineja baznycioj