Kažkas jau rašė - pasikartosiu - šnekama ne apie Him, o apie Ville Valo - kas nežino, tai Him grupės vokalistas.
Narkomanas, sergantis hemorojumi ir turintis šiaip, analinių problemų
Blemba žiūriu visiems labai svarbu, kad Valo nusigėręs narkomanas, kad augina barzdą ir atrodo gėjiškai...nu ką aš žinau, tai man buvo labai svarbu anksčiau Dėl muzikos tai turbūt tekst sutikti, kad jie popsininkais virto, bet ir tai dar nėra svarbiausia. Manau, svarbiausia yra tekstai, kurių dauguma yra silpni.
whatever rašė: Anksciau idomus savo balsu ir isvaizda. Dabar eilinis prasigeres narkomanas, rukantys dainuodamas - juokinga dainavo technika pasirinko. Negaliu jo pakesti - ziauriai nusivaziavo - tapo pigiai kainuojancia prostutite - parsidave popsuchai.
Ziauriai parasei,bet deje turiu pritart...
teisybe visalaika ziauri. negaliu pristarauti, as ir taip manau.
Moterys gražios, bet toli gražu ne visos. O Ville kaip tik patenka į baisių bobų kategoriją. Nors apskritai nepriskirčiau jo nei vyrams nei moterims - hermafroditas.
O dar priedo į Amberlaifą panašus... ar Amberlaifas į jį..? Na, esmės vistiek nekeičia.
Nuosprendis: vištgaidis.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 19 d. 19:18:38
2006 m. balandžio 19 d. 18:11:49
2006 m. balandžio 19 d. 09:59:54
Narkomanas, sergantis hemorojumi ir turintis šiaip, analinių problemų
2006 m. balandžio 18 d. 21:13:51
2006 m. balandžio 16 d. 18:46:47
paskutini maciau wings of buterfly, ten man jis su savo trumpa plaukuosena primena vilka is filmuko nu pagady
2006 m. sausio 18 d. 13:41:59
2006 m. sausio 17 d. 18:30:17
2006 m. sausio 16 d. 21:49:56
2006 m. sausio 16 d. 07:19:59
2006 m. sausio 15 d. 15:54:44
2006 m. sausio 12 d. 17:13:30
2006 m. sausio 12 d. 17:11:54
juokauju. man jis tik siaip fainas
2006 m. sausio 12 d. 16:59:12
Blemba žiūriu visiems labai svarbu, kad Valo nusigėręs narkomanas, kad augina barzdą ir atrodo gėjiškai...nu ką aš žinau, tai man buvo labai svarbu anksčiau Dėl muzikos tai turbūt tekst sutikti, kad jie popsininkais virto, bet ir tai dar nėra svarbiausia. Manau, svarbiausia yra tekstai, kurių dauguma yra silpni.
2006 m. sausio 12 d. 16:39:20
Anksciau idomus savo balsu ir isvaizda. Dabar eilinis prasigeres narkomanas, rukantys dainuodamas - juokinga dainavo technika pasirinko. Negaliu jo pakesti - ziauriai nusivaziavo - tapo pigiai kainuojancia prostutite - parsidave popsuchai.
Ziauriai parasei,bet deje turiu pritart...
teisybe visalaika ziauri. negaliu pristarauti, as ir taip manau.
2006 m. sausio 12 d. 16:28:50
Kokia dar potencija?
2006 m. sausio 12 d. 16:26:03
2006 m. sausio 12 d. 15:39:57
grozis yra subjektyvus dalykas.... amberis ir ville nei kiek nepanasus...amberis greiciau jau i cycka pansus
Ot ir ne.. savo naujajam (ar truputi senesniam) klipe jis grynas Amberlaifas. Aš net nustebau, nes pagalvojau, kad Amberlaifą per MTV rodo...
2006 m. sausio 12 d. 15:36:49
bet svarbiausia turi savyta stiliu, o del asmeninio gyvenimo- jo reikalas.... kada nori tada galva plaunasi, kad nori ruko, kada nori geria
2006 m. sausio 12 d. 15:30:31
2006 m. sausio 12 d. 10:27:17
O dar priedo į Amberlaifą panašus... ar Amberlaifas į jį..? Na, esmės vistiek nekeičia.
Nuosprendis: vištgaidis.