man tai ziauriai baisus buvo "svytejimas" kai pirma kart ziurejau... brrr.. o visi siuolaikiniai "saubekai" manes neveza... neseniai ziurejau "skerdynes texase" (ar kaip ten vadinas...), tai labai slykstus, bet nebaisus...
maciau ta 13 vaidoukliu nu man tai nebaisus gal del to kad diena ziurejau nu ir ta resident evl maciau irgi nebaisus...o dal kas yra mates requem for the dream?
jis nera baisus tik tiesiog, jei yra kokie issigimeliai filme ir dar tamsos buna ,tai kaip tuos filmus pavadinsi?, jis man nebuvo baisus tiesiog patiko
buvo toks filmas KITI jis pats nelabaj bajsus bet ta aplinka man tookia siurpi pasirode... dabar kazkaip nelabai baisus tie siaubekaj atrodo,o al tiesiog ziuriu netinkamus... hmm...
ziauriai esu daug maciusi,,siaubo"filomu bet ne vienas dar ligi siol nera isgasdines.Bet 13 aukstas nu nezinau jisne siubiakas bet mane isgasdino(nezinau kodel)
Nieko nera geriau nei tamsu vakara, vienam namuose su puodeliu karstos arbatos ziureti siabo filma.Jega!Skambutis, Wrong turn, Jeepers Creepers, laivas vaiduoklis, as zinau ka veikei ana vasara ar 13 vaiduokliu butinai reikia paziureti
labiausiai patiko "lemtingas posukis"...sejp ten daugiau juokingas nei baisusant filmo deklo buvo parasyta "silpnu nervu zmonems nerekomenduojama ziureti" ir as galvoju "o kaip tik man, nes mano nervai ir yra silpni..." galvojau kad issigasiu kaip reikiant...deje...tik prisizvangiau nerealiaicia tas pats filmas apie kuri kalbejo _mopey_.ten kur kazkokie issigimeliai gyvena miske ir gaudo zmones...apipjausto ten juos...vienas issigimelis buvo su raudonais inkariukais!!!!
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nu jeigu snekant apie tikrus siaubo filmus tai dar nei vieno tikrovisko nemaciau bet labai noreciau, nes ziurint tas nesamones kurias zmones vadina siaubiakais juokas ima
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2004 m. lapkričio 26 d. 12:51:44
2004 m. lapkričio 26 d. 12:50:03
2004 m. lapkričio 26 d. 12:46:04
2004 m. lapkričio 26 d. 12:44:43
2004 m. lapkričio 24 d. 23:15:08
2004 m. lapkričio 23 d. 17:53:11
2004 m. lapkričio 23 d. 15:54:54
2004 m. lapkričio 22 d. 19:22:36
2004 m. lapkričio 22 d. 15:30:56
2004 m. lapkričio 22 d. 10:49:49
2004 m. lapkričio 20 d. 14:16:55
2004 m. lapkričio 20 d. 14:12:41
2004 m. lapkričio 19 d. 16:09:02
2004 m. lapkričio 13 d. 15:12:16
2004 m. lapkričio 12 d. 18:14:45
2004 m. lapkričio 12 d. 18:01:43
man patinka..
matet 13vaiduokliu?
2004 m. lapkričio 12 d. 14:36:26
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 4 d. 16:47:10
2004 m. lapkričio 2 d. 18:21:39
2004 m. lapkričio 2 d. 16:53:40