asmeniskai man tai ne nuo filmo daugiau priklauso, o nuo aplinkybiu, kai ziuri siaubeka dvylikos metu ir su drauge, kuri bijo labiau uz tawe, wienos namuose, tai bet kox siaubekas priwercia drebeti o db... net nzn, kazkaip db man jie nebe tokie baisus...
Esu mačiusi jų labai daug,bet man jie nekelia jokios baimės..."Tamsa'',''Absoliutus blogis'',''Vaiduoklių namas'',ir lb daug,bet kazkaip neprisimenu siaubo filmų pavadinimų...Vieną prisimenu apie žiurkes,man jis nekėlė baimės,tačiau naktį sapnavau žiurkes ne koks sapnelis...
daug maciau siaubo filmu...bet galbut labiausiai bajmes ibede "skambutis" net kelias dienas bijojau miegoti viena dar bajsokas buvo "tamsa" toks bajme nesantis...ugh... PAGIEZA...lievas filmas...jau tokia nesamone, as ko gero nesu maciusi durnesnio filmo japonu, uz pagieza...ziauru... saw 2...hmm...irgi maciau, na nebajsus visiskaj ir drebeti neverte, tikraj...toks labiau psichologinis filmas... o noreciau pamatyti ir pirmaja jo dali...aj va dar "GOTIKA" patiko...tajpogi bajsokas
buvo 3 pagieza(net kraujas siurpo ziurint) dar toks senas filmas pavadinimo nepamenu ten apie toki Fredi Kriugeri( o ten tai siaubekas) ir kristaus kanciu (brrrr net kruajas pabaugais ejo kas 10min tikrinau nugara ar sveika zinau atrodo kvaila bet man tai slyksciai baisu buvo) ai jo dar baisu buvo kai ziurejau 666greitkelis labiau nebaisu bet slykstu ten kraujei kai teskes tai taskes
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
ilga laika maniau kad baisiausias yra s. kubriko svytejimas, bet neseniai turejau progos ji paziuret dar karta tai buvo jau nebe taip baisu..
dar vienas baisus baisus yra naminiu gyvuneliu kapines (ji maciau kai dar buvo tokia laida videokaukas ir ten siaubiakus rode, tai pamenu nakti pas mama i lova atsibeldziau is baimes)
is siuolaikiniu isgasdines buvo tik pagieza. pvz skambutis visai nebaisus..
man tai tie siaubiakai kur kraujai taskos i visas puses nepatinka bet pvz ziuredama mistini trileri „sestasis pojutis“ kur vilisas vaidina, visa filma sedejau isitempus ir kaip ant adatu. nu nerealiai patiko siulau visiem paziuret. o siaip is siaubiaku tai geriausias „kiti“
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2006 m. gegužės 1 d. 00:19:28
2006 m. balandžio 29 d. 22:32:15
2006 m. balandžio 29 d. 21:54:26
Joks siaubo filmas manęs neprivertė drebėti, juk tai tik filmas, ten viskas netikra ir bijot nėra ko.
as pritariu.
2006 m. balandžio 29 d. 21:31:13
2006 m. balandžio 29 d. 15:31:34
2006 m. balandžio 1 d. 18:40:07
2006 m. balandžio 1 d. 18:26:18
2006 m. balandžio 1 d. 18:20:07
2006 m. kovo 31 d. 10:18:48
2006 m. kovo 29 d. 16:40:02
"svytejimas" ir "zenklai" - malonus drebuliukas, puikiai sukurta itampa ;}
2006 m. kovo 29 d. 16:33:55
Nors ir baisu ziuret tuos siaubekus,wis tiek jie megstamiausi
2006 m. kovo 2 d. 16:44:08
2006 m. vasario 27 d. 18:36:39
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. vasario 27 d. 16:44:48
dar vienas baisus baisus yra naminiu gyvuneliu kapines (ji maciau kai dar buvo tokia laida videokaukas ir ten siaubiakus rode, tai pamenu nakti pas mama i lova atsibeldziau is baimes)
is siuolaikiniu isgasdines buvo tik pagieza. pvz skambutis visai nebaisus..
2006 m. vasario 25 d. 14:38:03
2006 m. vasario 24 d. 18:32:48
2006 m. vasario 24 d. 17:07:35
2006 m. vasario 24 d. 17:05:54
2006 m. vasario 22 d. 19:44:03
2006 m. sausio 15 d. 16:41:36