Prisimenu, kai su tėčiu mamą važiavom pasiimti iš darbo vakare, ir visu garsu užleido jis Slipknot - The Nameless, vos neišprotėjau bet buvo jėga, tada netikėtai sustabdė policija ir gavom nemenką baudą..
O šiaip, kadangi nepilnametė, tai važinėju su tėvais (dažniausiai tėčiu), o jo muzikinis skonis panašus į mano. Kai klausydavom Interlude (Georgian), tai važiuodavom lėtai ir ramiai.. O su tarkim Metallica spausdavom greitai iš tikrųjų, nuo muzikos šiek tiek priklauso greitis, žiūrint kokia daina... Man patinka važiuoti, kai skamba koks... Nightwish arba Oomph! kartą kai su puske važiavom, uždėjau savo CD, sakau "Čia gražios dainos", o ji nemėgts aplamai užsienietiškos muzikos, pripažysta tik lietuvišką (Cicinas, Žvagulis, Kučinskas, Yva ir pan.), na ir iš kart ant viso garso užleidau, o pirma daina buvo Nightwish - Wishmaster, hmm, vos avarijos nepadarėm
Nors nelabai as tokiu grupiu ir klausau, bet tenka pripazinti, kad jei vaziuti nakti, tai iki galo pedala priverstu spaust kokia Prodigy daina... Bent jau tokia mano nuomone...
Mentai Lietuvoj praturtėtų iš baudų, jei paplistų kasetė arba kompaktas, kuriame būtų:
3 doors down - Kryptonite
Billy Idol - Rebel yell
Billy Idol - Speed
Carcass - Generation hexed
Dominoe - Here i am
Eagles - Get over it
Queen - Don't stop me now
Van halen - Can't stop loving you
ZZ top - La grange
nu kadangi masinos neturiu o zaidimu su cia minetais dalykais bet dviraciu vaziuojant pedalus pamint stipriau privercia muzika pilna agresijosarba aisku bob marley linksmesnes dainos is this love
senai jau buciau lavonas, jeigu spausciau iki "galo"
seip yra dainu, kuriu klausantis biski noresi vazioti greiciau, bet visur turi buti sveikas protas
kadangi esu nepilnametis tai tik su draugeliu taip vazinauvaziuojam sau tai nevirsidami greicio, muzika normaliai kala, ramus vaziavimas tik iki priedainio ar dainos tokios vietos kur blyn pleso giataras ir panasiai ir tada kai pisa pedala iki dugno bloga pasidaro, belekaip vaziuoja, niekur nestoja, baigiasi dainuskos vieta, vel suletina...seip linxma labai
(tuo metu groja) fuck you muther fucker bitch !!!
liudniau ten viskas buvo : "bauda nuo 1000 iki 1500...pasirashykit chia"...tvaju mat
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 2 d. 00:30:16
2006 m. gegužės 1 d. 23:12:49
2006 m. gegužės 1 d. 22:03:48
2005 m. gruodžio 31 d. 14:20:47
2005 m. rugpjūčio 19 d. 14:41:27
2005 m. liepos 28 d. 14:27:57
2005 m. liepos 16 d. 18:00:50
nightwish-visos
static x-looser ir push it
o taip su tevais kai vaziuojam taj lavbai garsei muzika klausomes
2005 m. birželio 18 d. 12:35:18
O šiaip, kadangi nepilnametė, tai važinėju su tėvais (dažniausiai tėčiu), o jo muzikinis skonis panašus į mano. Kai klausydavom Interlude (Georgian), tai važiuodavom lėtai ir ramiai.. O su tarkim Metallica spausdavom greitai
2005 m. birželio 18 d. 12:24:22
2005 m. gegužės 30 d. 04:43:40
3 doors down - Kryptonite
Billy Idol - Rebel yell
Billy Idol - Speed
Carcass - Generation hexed
Dominoe - Here i am
Eagles - Get over it
Queen - Don't stop me now
Van halen - Can't stop loving you
ZZ top - La grange
2005 m. gegužės 30 d. 04:25:40
2005 m. gegužės 19 d. 17:47:17
2005 m. balandžio 30 d. 07:44:23
2005 m. balandžio 25 d. 11:07:40
2005 m. balandžio 11 d. 12:13:40
nera tokios muzikos, mazato jau ir taip...
senai jau buciau lavonas, jeigu spausciau iki "galo"
seip yra dainu, kuriu klausantis biski noresi vazioti greiciau, bet visur turi buti sveikas protas
2005 m. sausio 22 d. 21:00:02
2004 m. lapkričio 29 d. 16:12:27
2004 m. lapkričio 27 d. 11:41:57
2004 m. lapkričio 22 d. 22:43:32
2004 m. lapkričio 20 d. 19:25:45
isivaizduoju vaizdeli
-laba diena keliu policijos inspektorius "jonas jonaitis" parodikyte pazymejima
(tuo metu groja) fuck you muther fucker bitch !!!
liudniau ten viskas buvo : "bauda nuo 1000 iki 1500...pasirashykit chia"...tvaju mat