Reikia, oi kaip reikia... Kai kur esu tokių nesąmonių pripezėjus, kad net gėda darosi... Ir šiaip kai suklysti labai gerai jeigu būtų galima klaidą pataisyt... Taigi aš - UŽ.
jo simta kartu atrodo prasita, tai man asmeniskai neaisku, kodel jo nera, gal cia kokia labai sudetinga situacija programuotojuj, nezinau
nes logiskai mastant neaisku, kodel jo nera.
reiketu dar naujoviu ir pribambasu, nes kolkas tai galimybes labai jau skurdzios..
bet tai ir ju nuomonekad prirasys greiciau kokiu nesamoniu ir bus uzblokuoti...tai gal geriau leistu jiems pasitaisytikad tokiu nesamoniu nebutu
bet seip tai visur buna ''redaguoti'' mygtukas ir jis lb naudingas =)
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugpjūčio 27 d. 12:42:49
Kalbėjo apie jį,jau seniai.Aš irgi tam pritarčiau,nes nesu robotas - būna parašau su klaida,ir apapa...Žodžiu,esmė tokia,kad šito saito administracija,tam nepritaria,nes [gal?] tokiu būdu greičiau vartotojai prirašys kokių nesąmonių neapgalvoję,ir taip greičiau bus užblokuoti.Žodžiu,nesuprantu tokios politikos,ir administratorių paaiškinimo,neva - galvok ką rašai?Jeigu jie patys į forumus nerašo,tai jiems gal ir nusispjaut,bet manau,toks mygtukas niekam nepakenktų.Zodziu...
manau,butu puiku,jei idiegtumete mygtuka ''redaguoti'' prie mygtuko ''cituoti'' ir ''vartotojo informacija''...butu puiku,nes kartais,kai parasai koki komentara ar kazka kitka,o veliau norisi pataisyti savo teksta ar komentara,o dbr nera tokio mygtuko.seip visuose forumuose ar kazkur kitur buna.Jei imanoma tai padaryti ir sutinkat,tai bus labai malonu ,jei padarysite =)
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2008 m. rugpjūčio 29 d. 23:13:03
2008 m. rugpjūčio 29 d. 22:52:14
2008 m. rugpjūčio 29 d. 22:27:35
2008 m. rugpjūčio 28 d. 20:51:00
2008 m. rugpjūčio 28 d. 20:27:42
nes logiskai mastant neaisku, kodel jo nera.
reiketu dar naujoviu ir pribambasu, nes kolkas tai galimybes labai jau skurdzios..
2008 m. rugpjūčio 28 d. 20:13:24
Nors gal ir daugiau, bet kadangi neįmanoma surast, nebent atsitiktinai...
2008 m. rugpjūčio 28 d. 19:05:24
adminai,atsiliepkit i musu maldas
2008 m. rugpjūčio 27 d. 14:55:02
2008 m. rugpjūčio 27 d. 13:41:24
2008 m. rugpjūčio 27 d. 12:57:59
bet seip tai visur buna ''redaguoti'' mygtukas ir jis lb naudingas =)
2008 m. rugpjūčio 27 d. 12:55:28
lietusryte>>nu tai reik palaukti ka administratoriai parasys cia =)
Tai aišku.Aš tik parašiau,ką jie šita tema manė,ankščiau.
2008 m. rugpjūčio 27 d. 12:53:15
2008 m. rugpjūčio 27 d. 12:42:49
2008 m. rugpjūčio 27 d. 12:29:33
2008 m. rugpjūčio 27 d. 10:39:27
2008 m. rugpjūčio 24 d. 23:52:23