The Expandables 2
jo, zinau, kad visas filmas bus daugmaz vien granatos, smugiai i veida, herojai su kiausais, keiksmazodziai ir M16. Bet kartais galbut reikia ir tokio kino pasiziureti. Pirmoji dalis patiko del savo plain, simple ownage ir bad-assery, tikiuos ir sis toks bus
nemačiau dar žinomų:
naujasis meškiukas Pooh,
donnie darko,
life as a house,
tadas blinda II,
the moderns,
Mrs. Soffel (1984)
lb skirtingų žanrų, skirtingų metų šie filmai...
If you knew a woman who was pregnant, who had 8 kids already, three who were deaf, two blind, 1 mentally retarded, she had syphilis; would you recommend her an abortion? (you would have killed Beethoven)
Laukiamiausiais iš laukiamų turbūt būtų Your Highness (2011). Jau iš anonso supratau, kad čia filmas kaip tik man Ir laikau špygas, kad pamačius visą neteks karčiai nusivilti
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Dėl HP ir pats pagalvojau, nes, jei atvirai, esu matęs visus filmus, išskyrus naujausią. Aišku, pradėjau žiūrėti ne savo noru, bet kažkaip įsitraukiau . O jei į temą, tai laukiau keleto filmų, bet turbūt nepakankamai, kad juos dabar atsiminčiau.
Rush irgi savo kai kuriuose koncertuose atlieka Moving Pictures ištisai. Bet Rush kaitalioja setlistą ir turi didelę jūrą gabalų rezerve... tokias varijuot mėgstančias grupes aš labai gerbiu.
Darosi populiaru muzikantams susirinkti ir gyvai sugroti tam tikrą albumą ištisai (Cavalera, the Gathering) arba štai BEAT prikelia King Crimson. Seniems fanams pasidžiaugti, naujiems - atrasti.
Tuo tarpu aš po Beat konco Osle. Aš nesu matęs tiek talento scenoje, nepaisant 72 metų vidurkio. Dream Theater netgi, sakyčiau, nowhere near tos ketveriukės. Ištaškė absoliučiai. Gal kada ilgesnį recenzinį žodį skelsiu šia tema.
Liepos 21-osios naktį Ukrainos nusipelniusi am artistui ir baleto „L ife Dance“ teatro solistui Ol eksandrui Garbarčukui sustojo širdis. Šokėjas, kuris kartu su dainininke Ruslana 2004 m. nušvietė „Eurovizijos“ sceną pergalingo jų pasirodymo metu, mirė nuo s
Paskutiniai du siūlymai (Illusion ir You Keep On Moving) labai panašūs, tokios atmosferiškai melancholiškos dainos. Abu kūriniai nuo seno pažįstami ir labai mano mėgstami.
Konditerijaus dienos dainų siūlymai pastaruoju metu mane nervina. Tik gerąja prasme. Nes primena apie daug puikios muzikos, kurią norisi perklausyti, bet nėra kada. Gabūt kada iš šių dienų pavyyks...
2011 m. gruodžio 25 d. 19:00:43
2011 m. gruodžio 24 d. 23:24:42
jo, zinau, kad visas filmas bus daugmaz vien granatos, smugiai i veida, herojai su kiausais, keiksmazodziai ir M16. Bet kartais galbut reikia ir tokio kino pasiziureti. Pirmoji dalis patiko del savo plain, simple ownage ir bad-assery, tikiuos ir sis toks bus
2011 m. gruodžio 23 d. 18:35:14
https://www.youtube.com/watch?v=G...1e2FO AAAAAAABAA
"the hobbit: an unexpected journey"
2011 m. lapkričio 20 d. 23:18:51
naujasis meškiukas Pooh,
donnie darko,
life as a house,
tadas blinda II,
the moderns,
Mrs. Soffel (1984)
lb skirtingų žanrų, skirtingų metų šie filmai...
If you knew a woman who was pregnant, who had 8 kids already, three who were deaf, two blind, 1 mentally retarded, she had syphilis; would you recommend her an abortion? (you would have killed Beethoven)
2011 m. lapkričio 20 d. 18:27:40
Taip norėčiau į Kino teatrą, bet kad nėra ką ten žiūrėti
2011 m. lapkričio 20 d. 15:26:28
Pierce Brosnan + Melissa George 4 valandu mini serialas
2011 m. spalio 4 d. 19:54:32
2011 m. rugpjūčio 17 d. 22:01:33
2011 m. rugpjūčio 17 d. 17:28:18
https://www.youtube.com/watch?v=C...featu re=related
2010 m. gruodžio 15 d. 10:12:24
Vincent Cassel plius David Cronenberg - laukiu labai laukiu
2010 m. gruodžio 14 d. 23:06:01
2010 m. gruodžio 14 d. 22:44:24
2010 m. gruodžio 14 d. 19:59:55
2010 m. gruodžio 14 d. 19:14:59
Laukiu ketvirtos karibu piratu dalies
Me too ; D
2010 m. gruodžio 14 d. 18:56:35
2010 m. gruodžio 14 d. 17:11:12
2010 m. gruodžio 14 d. 11:14:29
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. gruodžio 14 d. 11:11:05
2010 m. gruodžio 13 d. 23:15:19
2010 m. gruodžio 13 d. 23:12:55