Labai laukiu kada kino teatrai pradės rodys "2012".
Dar labai sudomino "Shutter Island" su Leonardo diCaprio ir Mark Ruffalo.
Ir nebe daug liko laukti iki "Brothers" su Jake Gyllenhaal, Natalie Portman ir Tobey Maguire. "Mr. Nobody" Su Jared Letto. pažiūrėjus trailer'į tai toks ne forum cinemin'is atrodo. Turėtų būt įdomus.
vinipuchas rašė: Rėjus (Ray) - Ritmenbliuzo legendos Ray Charles'o biografinis filmas, rodys sekmadienį 00:50 val. per TV3, žiauriai laukiu.
Reikes ziuret, jis vienas megstamiausiu mano is ritmenuku
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit.
Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it.
So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
be_inis rašė: Ar jau matei ?
Esu kaip tik nuotaikoje peržiūrėti šį kiną.
Ne. Lietuvos k/t jis pasirodys (jei pasirodys) po gerų poros mėnesių, ko ir laukiu.
Xpo rašė: Norėčiau pataisyti Dilgėlę. Kad jo filmai gali prislėgti, jis įrodė būtent šiuo filmu.
Atsargiai, bažnyčios vyrukai jau nori ištrinti tam tikrs scenas, todėl jį pažiūrėti privalu kuo greičiau, kas žino, kas toj Lietuvoj gali darytis - gal atveš mums kokią nors "adaptuotą" versiją.
Na, veikiausiai mano kartelė žemiau nuleista — meluočiau, jei sakyčiau, kad jo anksčiau matyti filmai nebuvo emociškai įtaigūs, kai kurie — ir slegiantys. Kad Antikristas gali „nunešt“ juos visus — tikiu, bet dar nemačiau.
Bažnyčios vyrukai Lietuvoj „negalioja“, premjera numatyta, tad ir filmas jau nupirktas. Blogesniu atveju visada bus galima nusipirkt neapkarpytą dvd.: )
Dilgele rašė: Dar laukiu, kol galėsiu pamatyti Antichrist (2009 m.). Įdomu labai, ką Lars von Trier sugebėjo susukt, toks filmo žanro pasirinkimas nustebino. Kad jo filmai gali prislėgt ir yra emociškai įtaigūs — jau įrodė, šis irgi turėtų būt gerokai aukščiau nei dabartiniai holovudiniai pasimėsinėjimai.
Premjera Lietuvoje — 2009 11 27.
Ar jau matei ?
Norėčiau pataisyti Dilgėlę. Kad jo filmai gali prislėgti, jis įrodė būtent šiuo filmu. Praktiškai net neverta apie jį pasakoti to nemačiusiam. Be jokos patetikos von Trieras sukūrė griežčiausią savo gyvenimo filmą. Kas gali paprieųtarauti, kad kūrėjas gimsta ne iš kančios? Būtų kraupu jei tai būtų paskutinis jo filmas, tačiau jis užkėlė kartelę taip aukštai, kad jo vietoje aš nežinočiau, ką daryti. Nes tokių spalvų, tokio siužeto, tokios potekstės, kontekstualumo, su išlygomis vaidybos, vargu ar galima pakartoti. Atsargiai, bažnyčios vyrukai jau nori ištrinti tam tikrs scenas, todėl jį pažiūrėti privalu kuo greičiau, kas žino, kas toj Lietuvoj gali darytis - gal atveš mums kokią nors "adaptuotą" versiją. Filme nieko ypatingai šokiruojančio nėra, ko nebūtume matę rimtuose b-movies'e, tačiau tai nufilmuota tikro agonijos ir desperacijos vedlio ranka. Greičiau protu, nes von Trieras berods pirmą sykį pats negalėjo filmuoti. Bet tas dinamiškas kameros filmavimas giliai išlieka sąmonėje. Asmeniškai aš nebeužmigau, po priešnakčio peržiūros. Filme yra bent keliolika scenų, kurias aš vadinu kino klasika. (pvz Bunuelio britva pjaunama akis, arba Cronenbergo lytinis aktas po Crash atomazgos). Ar von trieras mizoginas? Gali pasirodyti, jei išvedamas saryšis gamta-moteris-antikristas. Bet taip iki galo jo neperpratau. Linkiu ir jums to neperprasti, nes nesuprantami dalykai tokie įdomūs.
Dilgele rašė: Dar laukiu, kol galėsiu pamatyti Antichrist (2009 m.). Įdomu labai, ką Lars von Trier sugebėjo susukt, toks filmo žanro pasirinkimas nustebino. Kad jo filmai gali prislėgt ir yra emociškai įtaigūs — jau įrodė, šis irgi turėtų būt gerokai aukščiau nei dabartiniai holovudiniai pasimėsinėjimai.
Ar jau matei ?
LoseControl rašė: It Might Get Loud. Filmas apie trijų kartų gitaristus (Jack White, Jimmy Page, The Edge). Turėtų būti labai įdomus, bent man. Jis jau išleistas, bet parsisiųsti sunku, nes visur feikai. Lietuvoj turėtų rodyti kino festivaly Romuvoj, nuo Spalio 1 d.
Ačiū
It Might Get Loud. Filmas apie trijų kartų gitaristus (Jack White, Jimmy Page, The Edge). Turėtų būti labai įdomus, bent man. Jis jau išleistas, bet parsisiųsti sunku, nes visur feikai. Lietuvoj turėtų rodyti kino festivaly Romuvoj, nuo Spalio 1 d.
laukiau Halloween 2 (2009) Rob Zombie perdaryta, kadangi per vasara visas originalias Halloween 8 dalys perziurejau, kartu su perdarytu Halloween (2007), kuris zinoma negeresnis is pat pradziu pasirode uz originala, bet nera visa nuvalkiuotas, kaip maniau bus. Dabar net nzn ar apsimoka gaisint laika ir ziuret Halloween 2 (2009), reitingai ziuriu prastoki
Mėgstu geras pasakas. Šiuo metu laukiu The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009 m.). Treileris žaviai psichodelinis, aktoriai surinkti įspūdingi, tikiuosi gero reginio. Tik arba nerandu, arba kol kas tikrai nenumatyta, kad jis pasieks Lietuvos k/t. Tada bus labai labai gaila, nes tokius filmus būtina žiūrėti dideliame ekrane.
Dar laukiu, kol galėsiu pamatyti Antichrist (2009 m.). Įdomu labai, ką Lars von Trier sugebėjo susukt, toks filmo žanro pasirinkimas nustebino. Kad jo filmai gali prislėgt ir yra emociškai įtaigūs — jau įrodė, šis irgi turėtų būt gerokai aukščiau nei dabartiniai holovudiniai pasimėsinėjimai.
Laukiu labai filmo School of Rock 2 (gal 2010 pasirodys)
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2009 m. spalio 16 d. 17:14:20
Dar labai sudomino "Shutter Island" su Leonardo diCaprio ir Mark Ruffalo.
Ir nebe daug liko laukti iki "Brothers" su Jake Gyllenhaal, Natalie Portman ir Tobey Maguire.
"Mr. Nobody" Su Jared Letto. pažiūrėjus trailer'į tai toks ne forum cinemin'is atrodo. Turėtų būt įdomus.
2009 m. spalio 16 d. 15:27:13
2009 m. spalio 16 d. 15:26:50
2009 m. spalio 15 d. 18:13:06
2009 m. spalio 15 d. 16:02:42
Rėjus (Ray) - Ritmenbliuzo legendos Ray Charles'o biografinis filmas, rodys sekmadienį 00:50 val. per TV3, žiauriai laukiu.
Reikes ziuret, jis vienas megstamiausiu mano is ritmenuku
2009 m. spalio 15 d. 15:59:18
Rėjus (Ray) - Ritmenbliuzo legendos Ray Charles'o biografinis filmas, rodys sekmadienį 00:50 val. per TV3, žiauriai laukiu.
Mačiau. man buvo labai įdomus, nors tada dar net nebuvau jo fanas. Įdomus kaip filmas buvo.
2009 m. spalio 15 d. 15:38:07
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. spalio 15 d. 15:34:43
2009 m. rugsėjo 23 d. 08:11:52
Ar jau matei ?
Ne. Lietuvos k/t jis pasirodys (jei pasirodys) po gerų poros mėnesių, ko ir laukiu.
Norėčiau pataisyti Dilgėlę. Kad jo filmai gali prislėgti, jis įrodė būtent šiuo filmu.
Atsargiai, bažnyčios vyrukai jau nori ištrinti tam tikrs scenas, todėl jį pažiūrėti privalu kuo greičiau, kas žino, kas toj Lietuvoj gali darytis - gal atveš mums kokią nors "adaptuotą" versiją.
Na, veikiausiai mano kartelė žemiau nuleista — meluočiau, jei sakyčiau, kad jo anksčiau matyti filmai nebuvo emociškai įtaigūs, kai kurie — ir slegiantys. Kad Antikristas gali „nunešt“ juos visus — tikiu, bet dar nemačiau.
Bažnyčios vyrukai Lietuvoj „negalioja“, premjera numatyta, tad ir filmas jau nupirktas. Blogesniu atveju visada bus galima nusipirkt neapkarpytą dvd.: )
2009 m. rugsėjo 22 d. 22:05:26
2009 m. rugsėjo 22 d. 21:31:22
Dar laukiu, kol galėsiu pamatyti Antichrist (2009 m.). Įdomu labai, ką Lars von Trier sugebėjo susukt, toks filmo žanro pasirinkimas nustebino. Kad jo filmai gali prislėgt ir yra emociškai įtaigūs — jau įrodė, šis irgi turėtų būt gerokai aukščiau nei dabartiniai holovudiniai pasimėsinėjimai.
Ar jau matei ?
Norėčiau pataisyti Dilgėlę. Kad jo filmai gali prislėgti, jis įrodė būtent šiuo filmu. Praktiškai net neverta apie jį pasakoti to nemačiusiam. Be jokos patetikos von Trieras sukūrė griežčiausią savo gyvenimo filmą. Kas gali paprieųtarauti, kad kūrėjas gimsta ne iš kančios? Būtų kraupu jei tai būtų paskutinis jo filmas, tačiau jis užkėlė kartelę taip aukštai, kad jo vietoje aš nežinočiau, ką daryti. Nes tokių spalvų, tokio siužeto, tokios potekstės, kontekstualumo, su išlygomis vaidybos, vargu ar galima pakartoti. Atsargiai, bažnyčios vyrukai jau nori ištrinti tam tikrs scenas, todėl jį pažiūrėti privalu kuo greičiau, kas žino, kas toj Lietuvoj gali darytis - gal atveš mums kokią nors "adaptuotą" versiją. Filme nieko ypatingai šokiruojančio nėra, ko nebūtume matę rimtuose b-movies'e, tačiau tai nufilmuota tikro agonijos ir desperacijos vedlio ranka. Greičiau protu, nes von Trieras berods pirmą sykį pats negalėjo filmuoti. Bet tas dinamiškas kameros filmavimas giliai išlieka sąmonėje. Asmeniškai aš nebeužmigau, po priešnakčio peržiūros. Filme yra bent keliolika scenų, kurias aš vadinu kino klasika. (pvz Bunuelio britva pjaunama akis, arba Cronenbergo lytinis aktas po Crash atomazgos). Ar von trieras mizoginas? Gali pasirodyti, jei išvedamas saryšis gamta-moteris-antikristas. Bet taip iki galo jo neperpratau. Linkiu ir jums to neperprasti, nes nesuprantami dalykai tokie įdomūs.
2009 m. rugsėjo 22 d. 20:42:20
Ar jau matei ?
2009 m. rugsėjo 22 d. 18:21:25
It Might Get Loud. Filmas apie trijų kartų gitaristus (Jack White, Jimmy Page, The Edge). Turėtų būti labai įdomus, bent man. Jis jau išleistas, bet parsisiųsti sunku, nes visur feikai. Lietuvoj turėtų rodyti kino festivaly Romuvoj, nuo Spalio 1 d.
Ačiū
2009 m. rugsėjo 20 d. 19:08:50
2009 m. rugsėjo 13 d. 13:55:45
2009 m. rugsėjo 1 d. 22:20:17
2009 m. rugpjūčio 31 d. 21:31:07
Va iš pasakų dar Tim Burton Alice In Wonderland (2010 m.) nais reginys k/t turėtų būt.
2009 m. rugpjūčio 31 d. 21:20:22
2009 m. rugpjūčio 31 d. 21:15:57
turėtų būti įdomus filmas, dar plius kai Milla Jovavich vaidina mmm
2009 m. vasario 5 d. 20:30:41