Labiausiai laukiu siu metu gruodi pasirodysiancio naujausio filmu "Terminatorius 1,2", "Svetimi", "Titanikas" rezisieriaus J.Cameron'o fantastikos epo "Avatar".
Sis filmas padarys revoliucija 3D kine, kurio formatu ir bus isleistas (ne isimtis ir 2D kino teatrai).
reitingas imdb itin aukštas.
Manau, reikės nueiti.
Manau taip pat. Na,ir gal dar reikėtų į Yes Man'ą nueit,vėl Kerį pamatyt
o griztant prie temos, galvojau galvojau, ieskojau ir radau, ko gi as nekantrei taip dabar laukiu:
S.King:
mini serialas Tasismanas (bus ~6 serijos galvoju) pati kniga man nelabai patiko, bet labai idomu kaip visa tai bus realizuota filme.
Dolan's Cadillac - man labai patiko, ir ir cia tai istikuju bus smagus trileris
Cell - pakankamai svezias romanas siaubekas toks vidutinis gali iseit
Bag of Bones - man tai sita knyga kazkokia mistiska pasirode, beveik neatsimenu, nesitikiu nieko gero.
From a Buick 8 - tai tai isvis pievos, matomai turetu buti blogiau net uz Dreamcatcheri
situ filmu as nelaukiu labiausiai, nes isvis nieko nelaukiu. bet man idomu kaip visa tai bus realizuota. ypac Dolano kadilakas ir mobiliakas.
Pamiršau ir šį paminėti.
"The Da Vinci Code" nepaliko didelio įspūdžio, tai tikėkimės, kad šis patiks labiau. Juolab, kai vaidina vienas mėgstamiausių aktorių
O dabar prie jau kažkada minėtų laukiamų filmų prisideda "Underworld: Rise of the Lycans". Va iki šio jau nedaug laukti liko. Pirmosios dalys labai patiko, tikiuosi ši nenuvils. Dar baisiai laukiamas dalykas yra "S. Darko ". Nesitikėjau dar vienos dalies. Tikiuosi, kad nebus prastesnė už pirmąją dalį.
Dabar laukiu, kol Lietuvos kino teatruose pasirodys The Curious Case of Benjamin Button (tas turėtų atsitikt vasario pradžioj). Jau teko išgirst/skaityt nemažai teigiamų įvertinimų, tad įdomu pamatyt.
Režisierius David Fincher — tas pats, kuris režisavo Fight Club ir Se7en.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2009 m. vasario 5 d. 20:14:15
Sis filmas padarys revoliucija 3D kine, kurio formatu ir bus isleistas (ne isimtis ir 2D kino teatrai).
2009 m. sausio 8 d. 16:53:09
Giria visi šį:
https://www.forumcinemas.lt/movie/3431/
Keista Bendžamino Batono istorija
Manau, reikės nueiti.
Manau taip pat. Na,ir gal dar reikėtų į Yes Man'ą nueit,vėl Kerį pamatyt
2009 m. sausio 8 d. 16:49:59
2009 m. sausio 8 d. 11:35:18
2009 m. sausio 7 d. 14:26:44
Tim'o Burton'o "Alice In Wonderland".
2009 m. sausio 6 d. 14:19:44
2009 m. sausio 6 d. 12:49:04
kalbos sklinda, kad jis bus tik 2009 gruodį : D liūdna.
2009 m. sausio 6 d. 00:01:33
https://www.forumcinemas.lt/movie/3431/
Keista Bendžamino Batono istorija
Manau, reikės nueiti.
2009 m. sausio 5 d. 23:37:44
2009 m. sausio 4 d. 23:19:43
o ypac Missy Peregrym
Et, ir kodėl tai manęs nestebina?
tu manes klausi?
o griztant prie temos, galvojau galvojau, ieskojau ir radau, ko gi as nekantrei taip dabar laukiu:
S.King:
mini serialas Tasismanas (bus ~6 serijos galvoju) pati kniga man nelabai patiko, bet labai idomu kaip visa tai bus realizuota filme.
Dolan's Cadillac - man labai patiko, ir ir cia tai istikuju bus smagus trileris
Cell - pakankamai svezias romanas siaubekas toks vidutinis gali iseit
Bag of Bones - man tai sita knyga kazkokia mistiska pasirode, beveik neatsimenu, nesitikiu nieko gero.
From a Buick 8 - tai tai isvis pievos, matomai turetu buti blogiau net uz Dreamcatcheri
situ filmu as nelaukiu labiausiai, nes isvis nieko nelaukiu. bet man idomu kaip visa tai bus realizuota. ypac Dolano kadilakas ir mobiliakas.
2009 m. sausio 4 d. 22:48:35
Tim'o Burton'o "Alice In Wonderland".
Oooo, kaip galėjau šį pamiršti. Tikiuos, kad bus labai geras. Vien Tim'o Burton'o vardas ką pasako. Ir aktoriai neblogi, ir idėja. Labai laukiamas
2009 m. sausio 4 d. 22:45:43
2009 m. sausio 4 d. 22:04:51
U2 3D.
Turėtų būti neblogas.
bilietus rezervavaus... žiūrėsim, kas ten bus
2009 m. sausio 4 d. 22:00:41
Laukiu dar ''Angelai ir Demonai''
Pamiršau ir šį paminėti.
"The Da Vinci Code" nepaliko didelio įspūdžio, tai tikėkimės, kad šis patiks labiau. Juolab, kai vaidina vienas mėgstamiausių aktorių
2009 m. sausio 4 d. 21:59:48
Turėtų būti neblogas.
2009 m. sausio 4 d. 21:58:28
o ypac Missy Peregrym
Et, ir kodėl tai manęs nestebina?
O dabar prie jau kažkada minėtų laukiamų filmų prisideda "Underworld: Rise of the Lycans". Va iki šio jau nedaug laukti liko. Pirmosios dalys labai patiko, tikiuosi ši nenuvils. Dar baisiai laukiamas dalykas yra "S. Darko ". Nesitikėjau dar vienos dalies. Tikiuosi, kad nebus prastesnė už pirmąją dalį.
2009 m. sausio 4 d. 21:52:04
2009 m. sausio 4 d. 21:38:53
Režisierius David Fincher — tas pats, kuris režisavo Fight Club ir Se7en.
2008 m. rugsėjo 6 d. 14:09:44
khem tik vot bėda, kad pasirofys tik
2009-11-24
2008 m. rugsėjo 6 d. 11:47:26