metalistų neina apibūdinti turint tik vieną požiūrį: alus+grandinė+kerzai+metalas. aš gal per daug gerų metalistų pažįstu, bet jie netinka šitam fenomenui. labiau vertinu juos pagal buvimą muzikoje ir jos vertinimą. šiais žmonėmis nereikia abejoti ir tas kultas yra toks įaugęs, kad nelygintina su naujom stiliaus atšakom (kas supratot). Bet jei žmogus su įdomesniu charakteriu, net stilius nikeo nepakeis.
keičiasi laikai, amžius, taip pat ir požiūris.
Aš manau, kad didžioji dalis jų - tai degradavę, mažų ambicijų, normalaus darbo, gyvenimo būdo neturintys asmenys, kurie savo nevalyvumą, apsileidimą ir intelektualinį neišsivystymą slepia po gražiai apglaistyta 'kieto metalisto' kauke.
Ir pabandykit tarti žodį prieš. Gausit iš lenciūgo -)
blemba.. aprashymas vos kaip ne apie mane.. bet ash ne metalistas.. or am i?
o shape jei rimtai tai nemanau kad pagal kelis nusigerusius metaliugas galima sprest apie visus.. ir tikrai ne dauguma tokia degradavus.. ir neduok ish lenciugo..
Darkshines rašė: Nemanau, kad visi metaistai neišsilavinę, juk visokių yra. Ir ganėtinai intelektualių, Kai kurie jų nėra brutalūs. Vienaip ar kitaip, jie turi savotiško žavesio ir kartais net grožio
aš gi ir pasakiau "dauguma". Nes jei jie būtų intelektualūs, tai ar trankytųsi visokiuose parkuose ir pan., gėrautų kur papauola ir dirbtų belekuo? Pažįstu vieną, kuris man yra žavus. Tiek iš bendravimo, tiek iš išvaizduos. Bet tai kas iš to, jei jis vis dar gyvena su mama ir dirba šaldytuvų surinkinėtoju?
metalistų yra du tipai, vieni tikri, o kiti tik dangstosi po kauke. nemažai pažįstu tokių "metalistų", kurie atrodydavo kaip metalistai, vaikščiodavo gaujom, eidavo į koncus tik išgert, pasistumdyt, paprikolint, o dabar jie - nusiskutę galvas forsai, taškosi po klubus...
Nemanau, kad visi metaistai neišsilavinę, juk visokių yra. Ir ganėtinai intelektualių, Kai kurie jų nėra brutalūs. Vienaip ar kitaip, jie turi savotiško žavesio ir kartais net grožio
man visada patiko aneurysm nuomonė -)
seniai aš čia kažką komentavau.
Aš manau, kad didžioji dalis jų - tai degradavę, mažų ambicijų, normalaus darbo, gyvenimo būdo neturintys asmenys, kurie savo nevalyvumą, apsileidimą ir intelektualinį neišsivystymą slepia po gražiai apglaistyta 'kieto metalisto' kauke.
Ariel_Cancer_Dies rašė: kam jau kam bet ne metalistams taikyciau vidini pasauli. metalistas tai jo muzika ir jo kerzai. daugiau - tuscia vieta. nevalos
is dalies pritariu...bent jau kiek matau,tai jiems neatsiejamas dalykas yra ir alkoholis,tai apie vidini pasauli tikrai nera kalbos...
bet,man asmeniskai,metalistas turi bent jau plikes netureti...
nors buna ir isimciu...
na man atrodo nūtent plaukai yra pagrindinis jų akcentas, nors kai pamatau juodą, grandinėmis apsikarsčiusį skustagalvį, tai net visas vaizdas dingsta..
2008 m. gegužės 17 d. 18:52:27
2008 m. gegužės 8 d. 16:43:44
2008 m. gegužės 8 d. 16:41:56
2008 m. gegužės 6 d. 19:53:13
2008 m. gegužės 6 d. 18:18:48
2008 m. gegužės 6 d. 17:34:20
2008 m. vasario 23 d. 17:03:14
metalistai - zmones magnetai. traukiantys lenciugus , dratus ir kitoki slamsta
blemba.. aprashymas vos kaip ne apie mane.. bet ash ne metalistas.. or am i?
o shape jei rimtai tai nemanau kad pagal kelis nusigerusius metaliugas galima sprest apie visus.. ir tikrai ne dauguma tokia degradavus.. ir neduok ish lenciugo..
2008 m. vasario 17 d. 15:14:18
Nemanau, kad visi metaistai neišsilavinę, juk visokių yra. Ir ganėtinai intelektualių, Kai kurie jų nėra brutalūs. Vienaip ar kitaip, jie turi savotiško žavesio ir kartais net grožio
aš gi ir pasakiau "dauguma". Nes jei jie būtų intelektualūs, tai ar trankytųsi visokiuose parkuose ir pan., gėrautų kur papauola ir dirbtų belekuo? Pažįstu vieną, kuris man yra žavus. Tiek iš bendravimo, tiek iš išvaizduos. Bet tai kas iš to, jei jis vis dar gyvena su mama ir dirba šaldytuvų surinkinėtoju?
2008 m. vasario 17 d. 13:30:08
2008 m. vasario 17 d. 12:02:54
2008 m. vasario 17 d. 02:34:37
metalistai - zmones magnetai. traukiantys lenciugus , dratus ir kitoki slamsta
2008 m. vasario 16 d. 19:09:25
2008 m. vasario 16 d. 19:01:06
2008 m. vasario 16 d. 10:54:43
2007 m. spalio 21 d. 22:47:13
2007 m. spalio 21 d. 21:28:04
Aš klausau ir brutal death'ą ir black'ą , ir net grindcore'ą.
I am metalhead ?
2007 m. liepos 24 d. 00:06:18
2007 m. liepos 23 d. 23:24:34
2007 m. liepos 23 d. 23:23:58
kam jau kam bet ne metalistams taikyciau vidini pasauli. metalistas tai jo muzika ir jo kerzai. daugiau - tuscia vieta. nevalos
is dalies pritariu...bent jau kiek matau,tai jiems neatsiejamas dalykas yra ir alkoholis,tai apie vidini pasauli tikrai nera kalbos...
bet,man asmeniskai,metalistas turi bent jau plikes netureti...
nors buna ir isimciu...
2007 m. liepos 23 d. 23:09:39