Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Metalistai. Kas gi jie tokie?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
desperation
2005 m. liepos 18 d. 11:20:42
Nu cia gal biski ne i tema bet man metalistu isvaizda ir rengimosi stilius pats fainiausias Mane veza ilgi plaukai, odinkes, tamsios spalvos, metalai.. Lygiai taip pat veza ir juodaodziai, mulatai, dredai, repas, kelnes kuriu klynas ties keliais..

Tarp kitko mano mamos dede yra metalistas. Jam jau apie 70 metu bet jis vis tiek su savo uodega (sukuosena)ir odinkem vaiksto. Siaip jis nerealus zmogus. Ir mane supranta geriau nei mano tevai ar draugai

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
King_of_mitology_age
2005 m. liepos 11 d. 20:22:08
jie tokie patys zmones kaip rokerai arba bet kuris is musu bet neduok dieve sutikt metalista popsista.

2005 m. liepos 11 d. 19:45:12
tie kurie metala pardavinejesejp pazystu keleta normalus ir faini zmones.vienas tai su mokytojomis pykosi kad galetu ilgus plaukus nesiot

2005 m. birželio 9 d. 05:43:38
Metalistai yra labai geri zmogelia, taip sakant

2005 m. gegužės 25 d. 19:38:20
metalistai - zmones magnetai. traukiantys lenciugus , dratus ir kitoki slamsta

2005 m. gegužės 21 d. 15:32:53
na kiek man yra teke bendrauti su metalais, tai jie visi yra labaj mieli zmones, artimos sielos mes net galima sakyti nors as pati ne metaliste, bet mes laika leidziame puikiai

2005 m. gegužės 19 d. 17:29:23
Tokie dedes...su kozha ... ir ilgais plaukais
ka zinojau pasakiau.

2005 m. gegužės 18 d. 16:14:41
"pasauleziura, poziuris i mirti ir gyvenima" (© hip-hop_daughter)

Nereikia, nereikia... Kuo čia dėtas požiūris į mirtį ir gyvenimą? Tema yra apie metalistus, o ne apie PSEUDOgotus. Mirties ir gyvenimo temos gali būti gvildenamos kurios nors vienos grupės dainų tekstuose, bet tai nereiškia, kad viso kurio nors metalo stiliaus pasaulėžiūra ar "ideologija" yra į tai orientuota. Jei žiūrėtume pagal metalo ideologijas, jų požiūris į mirtį yra labai standartinis - visi nori gyventi, niekas nesiveržia į mirtį.
Kai kokie nors Nahash kalba apie mirtį, jie kalba apie ją filosofiškai, kalba apie mirties pajautimą, bet niekas nesiveržia žudytis ir neaukština šio dalyko.
Chuckas Shuldineris grupę pavadino Death ne todėl, kad yra pamišęs dėl mirties.

"...taip pat turetu buti kitokie nei iprasta musu neapsisvietusiai valstybei"

Kalbi apie juodmetalį, bet ne apie visą likusį metalą. Likęs metalas ne dažnai turi ką nors bendra. Na, dar deathas, bet deatho dalykai taip ir lieka dainų tekstuose, o paprastas death metalo muzikantas nieko tokio neįprasta nedaro.

Didžiausia dalis viso to "nestandartinio" šlamšto tėra vaidyba, kuri nepasireiškia už scenos, filmavimo kamerų, fotoaparatų ribų.

Atsakyti
cool
2005 m. gegužės 16 d. 16:22:49
Siap kai kurie. Na bent jau tie su kurais as susiduriau tai buvo labai faini, linksmi, idomus, kartais trenkti ir nesuprantami. Bet tuo jie ir zavi

Atsakyti
WithGuitarInAHand
2005 m. gegužės 16 d. 15:57:15
lb fajni zmones

2005 m. balandžio 30 d. 22:31:50
something_spesha rašė:
na as tai nemextu visokiu mergeliu juodai apsiredziusiu prisikabinusiu turginiu gelzgaliu klaikiai pasidaziusiu riebaluotais nutysusiais plaukais atsisakojusiais galiukais ir sakanciu : as metaliste ... apsimeteliu... o seip toleruoja dauguma stiliu, tad ir metalistus...

metalistes-nebutinai riebaluotais plaukais...jei jau ka...as juk irgi vaikstau juodai apsirengus...nejau del to esu metaliste?metaliste ar ne, priklauso ne tik nuo aprangos...reikia buti sieloj tokiu...jausti kazka is vidaus, o ne seip stypciot su juodais skudureliais...beto juk ir pasauleziura, poziuris i mirti ir gyvenima, poelgiai taip pat turetu buti kitokie nei iprasta musu neapsisvietusiai valstybei...

2005 m. kovo 29 d. 18:00:16
na as tai nemextu visokiu mergeliu juodai apsiredziusiu prisikabinusiu turginiu gelzgaliu klaikiai pasidaziusiu riebaluotais nutysusiais plaukais atsisakojusiais galiukais ir sakanciu : as metaliste ... apsimeteliu... o seip toleruoja dauguma stiliu, tad ir metalistus...

2005 m. kovo 29 d. 17:45:48
man tai jie faini zmogeliukai

Atsakyti
negative-creep
2005 m. kovo 29 d. 17:28:16
Lentsai, kaip pats nori - gali vadinti save metalistu, jei nori, gali - ne.
Mitologija visa tai... Juk metalo muzika yra tokia skirtinga - hevis, juodmetalis, defas, dūmas, trešas, industrialas, graindas... Vieni mėgsta vienus stilius, kiti - kitus. Kai kurie net varo vieni ant kitų stilių. O juos iš šalies taip paima ir visus pakrikštija vienu vardu - metalistai. Tuomet kai kai kurie bliakeriai pasiruošę gerkles perrėžti deferiams (pvz. Euronymous)... O kai pasižiūri - deferiai, kas jie tokie? Mano nuomone, paprasti alaus siurbikai, galintys atsipalaiduoti grojant trankiam defui su gore lyrika, kuriems - nuoširdžiai sakant - nusispjauti, apie ką ten dainuoja, svarbu, kad būtų "kieta", žiauru. Nesu stipriai gilinęsis į jokias kitas metalo subkultūras, tik į bliako. O tomis žiniomis, kurias turiu, galiu pasidaryti išvadą, kad tikriausiai vieninteliai bliakeriai turi už ko užsikabinti ir kuo tikrai save išskirti iš kitų, turi kam paskirti savo darbą (visi jie gražiai ir evil čiulbia), turi jie ir savo įvaizdį. Kiti man atrodo tiesiog kaip pagrinde alaus siurbikai (dažnai besitrinantys kokiame nors "kabake") ir metalo "popso" mėgėjai (metalo "popsu" vadinu defą, hevį, trešą, pauerį, hardroką). O drabužiai čia neturi per didelės reikšmės. Metalizme tai jau tik vos ne mados reikalas, manau. O drabužių mados nebūtina laikytis.
Jei nori mano tiesios nuomonės, Lentsai, mano nuomonė yra: tu esi metalistas.
O aš savęs nei arti prie metalgalvių nekišu.

Atsakyti
Exaton
2005 m. kovo 27 d. 22:20:00
Metalistai tokie pat, kaip ir visi žmonės, yra ir visiškų kaušų ir padorių žmonių.

2005 m. sausio 6 d. 02:36:24
neber tu metalistu tokiu topiniu.baigesi mada.ir isvis kas sugalvojo ta durna kultura?

Atsakyti
MoHax
2005 m. sausio 5 d. 18:25:54
kazkas su metalu susije
jo renka metala, ir gauna uz ji piniga, neblogai gyvena, rimtai.
isvis is spalvoto metalo galima neblaga bizniuka padaryti...
va tokie tie metalistai...

2005 m. sausio 4 d. 16:12:09
ishties priesh kokius 10 metu buvo metalistu era. ash tai nors ir miglotai prisimenu. mano vienas artimas zmogus, kuriam dabar 29 irgi buvo metalistas. ash dar buvau maza ir nelabai ka susigaudziau. bet pamenu, jis uzsisakinedavo brangiausius metalistu zurnalus ish uzsienio, ish ten pirkdavo visokias kelnes, striukes, kasetes,.. zodziu, jis naturaliai buvo ant to pasineshes. keista, bet atrodo tuo laikmechiu zmones ishties tuo gyveno.

2005 m. sausio 4 d. 12:41:26
klausykit, o jeigu as klausau manowar'u, metallica'os, ac/dc, canibal corpse'u, six feet under'iu ir taip toliau, pats bandau kazka griezto groti, turiu ilgus plaukus, myliu alu, mocus, mergickas, bet neturiu nei kozos, nei odiniu kelniu, nei kerzu, nei spygliu ar grandiniu. tai ar as metalistas ar ne? biski nesupratau jusu visu. kiek supratau, vieniems metalistai, tai tie, kurie zino daug metalo grupiu, kiti, kurie odinkas nesioja. tai kaip cia dabar suprasti? apsvieskit mane.

2005 m. sausio 4 d. 12:31:14
siurbele, tu kalbi apie išvaizdą. Bet ne visi metaliugos taip rengiasi. Manau, čia ir kalbama apie žmones metalistus, o ne apie metalistų stereotipinę išvaizdą.

"o tu manai, kad tarp metalistu nera geju? ju visur yra, tik reikia paieskoti"
Kiekvienas save gerbiantis metalistas tikrai turi žinoti, kad odinius drabužius, spyglius ir panašų stuffą jis dėvi dėka GĖJAUS Robo Halfordo! Judas Priest (kurie grojo heavy metal) vokalistas! Jis gėjus ir jis pradėjo visų šitų metalistiškų drabužių madą.

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Kontrabanda Kontrabanda
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 4279
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 92834