Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Metalistai. Kas gi jie tokie?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
darkbless
2005 m. sausio 3 d. 18:47:05
anksciau man seksuolaiusi bachurai buvo... geda prisipazinti... taip,... forsai poto banglai veliau pankai o dabar metalistai pankai ir gi patinka bet tie ilgi plaukai... sakes... vel susijaudinau bet ne ziauriai praena ir pankai jie juk irgi nebuna sku

2005 m. sausio 3 d. 12:54:21
"oi metalistai tai tokie seksi bachuriukai su ilgom kasytem ir odinukem"
Na jei nebūtų ilgų kasyčių, tai būtų kaip iš Village People ("Y.M.C.A" gabalas) tas "baikeris" arba "Žydrosios austrės". Tau tikrai mietalai panašūs į tuos?

Atsakyti
HyD
2005 m. sausio 2 d. 21:10:41
nu pz.. cia tai pasakey kaip ant kokiu geju..

Atsakyti
bazaraz
2004 m. gruodžio 14 d. 12:26:37
is musu shooles yra hyd jis yrA sukures savo grupe

2004 m. gruodžio 13 d. 22:53:22
jo kur buna tik tipo metalistaj taj ju paklausus kokias grupes zhinaj taj gali atsakyt tik kokias 5

Atsakyti
negative-creep
2004 m. lapkričio 20 d. 19:44:59
"neturint konkrecios pozityvios programos"
Manau, tuo norėta pasakyti tai, kad neigi viską, neigiamai kalbi, ir panašiai, o pats negali pasiūlyti "taisymo" variantų. Tai yra, negali pasiūlyti, kaip tuos dalykus pataisyti. Tik prieštarauji ir neigi, bet pats nieko nesiūlai. Aš taip suprantu - gal klaidingai.

Dėl metalistų... Aš gal jau atsibodau savo tuo palyginimu, bet, sakykim, man tai yra geras pavyzdys, kuriuo aš tikiu. Žodžiu, visi žino, kokia neigiama nuomonė šiais laikais apie metalistus. (Turbūt niekada ir nebuvo teigiama). Turiu omenyje, tokia yra visuomenės nuomonė. Atseit satanistai, bukapročiai, mušeikos, gatvinių kačių kankintojai ir aukotojai, triukšmo (o ne muzikos) klausytojai. Ir štai tas klasikinis mano pamėgtas Ugniaus Liogės paaiškinimas. Jis paaiškino, kodėl toks blogas įvaizdis Lietuvoje susiformavo. Seniau, prieš kokius 15-10 metų, Lietuvoje metalas buvo tapęs mada. Maždaug tais laikais, kai pasaulyje death metalas buvo apskritai pasiekęs viršūnę. Tai žmonės klausėsi metalo iš mados, iš mados ir vadinosi metalistais, ir rengėsi taip. Bet jų smegenys vis tiek buvo tokios, kokios buvo, jos nesikeitė, nes nebuvo ideologinės mados. Be to, muštynės ar muštynių vengimas - tokia ideologija į metalo muzikos ideologiją neįeina. Taigi visokie vadinamieji forsai, urlaganai užsimesdavo odinę striukę, grandinę, klausydavosi Sepulturos (būtent kad pastebėjau faktą, kad tada Sepultura buvo labai populiari Lietuvoje), eidavo girtuokliauti ir muštis. Madą priimdavo, bet pomėgių nekeisdavo. Sako, kad seniau apskritai Lietuvoje koncertuose būtinai įvykdavo muštynės. Tai Liogė ir sako, kad seniau tai buvo tie patys urlaganai, tik kad klausėsi metalo iš mados. O ką tie žmonės, nesidomintys metalo muziką gali pamatyti? Nieko jie giliau nežiūri. Mato, kad eina kažkoks juodai apsirengęs, su odine striuke, dar ir ilgais plaukais, tai viskas - metalistas. O tų "metalistų iš mados" išsišokimai ir gadino šitą įvaizdį. Pamenu, kad aš ir pats vaikystėje bijodavau metalistų. (Ir ne be reikalo). Dabar, kai mada pasikeitė... Kad ir tie patys ŽAS - seniau grojo metalą, dabar - pop muziką, daugelis Lietuvoje metalo grupių iširo... Taigi, mada pasikeitė į pop muziką, tie urlaganai persimetė į šiuolaikinę madą. Tie, kas buvo rimtai metalistai, liko metalistai, bet juk gerai dabar matome, kad koncertuose dabar žymiai saugiau. Muštynes dažniausiai sukelia kokie nors mažvaikiai, ir tai jos būna tokios mažos ir greitai nuraminamos.
Atrodo, kad ginu metalistus, bet noriu pasakyti, kad iš tikrųjų ne nuo klausomos muzikos priklauso žmogaus savybės. Urlaganai - nesvarbu, kokios muzikos klausysis, vis tiek bus tokie patys. Tik kad tas klaidingas metalisto įvaizdis ir atėjo iš tų false metalistų.

Kad būti tikrai metalistui, neužtenka apsirengti juodai, užsiauginti plaukus ir klausytis metalo muzikos. Nepadės ir pikta išvaizda. Taisyklių, aišku, nėra, nes jų niekas ir nesugalvojo. Tai gerai, nes taisyklės tik gadina viską. Reikia, kad ir galvoje būtų kažkas atitinkamo. Kas - negaliu pasakyti, nes nežinau.

Atsakyti
insanity
2004 m. lapkričio 19 d. 21:38:19
na, dar del nihilizmo galima patikslinti : neigiamas visuomeninio gyvenimo ar dalies jo reiskiniu vertinimas, neturint konkrecios pozityvios programos (nors nelabai pati supratau cia del tos programos) : )
o del metalistu - tokie visokie \"reminimai\" ir aiskinimaisi kas kaip ir tas noras isnagrinet iki smulkmenu ten gotus ar metalistus..kam to reik? jie patys zino kas yra..nlb megstu tokiu kalbu,net lyg ir turiu principa niekur tokiom temom nekomentuoti,but sen.. beto, vistiek niekad nebus vienos "teisybes", o ir nereik.
keistas vakaras sen..

Atsakyti
Dr_CooliZ
2004 m. lapkričio 18 d. 21:21:03
nihilizmas 1. Krashtutinis visu priimtu normu, principu neigimas, visishkas skepticizmas. 2. nuo 1860 m. Rusijoje - progresyvi rusu visuomenes minties srove, kritikavusi reakcines bajorijos tradicijas, bajorines kulturos principus.

Atsakyti
Dead_soul
2004 m. lapkričio 18 d. 20:54:56
zhmones nieks nezhada paaishkinti trupai kas yra NIHILIZMAS?..........

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Dead_soul
2004 m. lapkričio 18 d. 20:51:19
niu chiau jiau tik kvankteleje kaijp mes tesupras..........

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Gothic_thuG
2004 m. lapkričio 18 d. 20:49:18
nu jo tas zmoniu skirstymas tai aisku uzknisa bet irgi nervina mane tokie desimteciai kurie uzsideda lp [ne ne cia ne laimucio purvinio jos labai retos ] maikes ir varo per visur visiems rodydami savo remus ir savo tuos vaizdavimus kas per AS.. priveliau kaska sifruokit dabar is kvanktelejusiu kalbos

Atsakyti
Gothic_thuG
2004 m. lapkričio 18 d. 20:40:41
@AnsweR va va tokie "metalistai" tai ir mane be galo nervina

Atsakyti
enigmatic
2004 m. lapkričio 18 d. 20:39:59
Dead_soul rašė:
vat dar norechiau konkretaus atsakymo kas yra nihilizmas...........
mazhdaug zhynau, bet tos zhynios tokios rataijs rataij ir prie nieko konkretaus neprivedanchios ish kart dekuij..............

jo,sita savoka ir as noreciau suzinoti

2004 m. lapkričio 18 d. 20:38:23
galiu pasakyti kad nervina tokie "metalistai", kurie klausydami linkin park'u ar slipknot'u skelbiasi esantys metalistai...
o siaip nieko pries metalistus tikrai neturiu

2004 m. lapkričio 18 d. 20:29:17
vat dar norechiau konkretaus atsakymo kas yra nihilizmas...........
mazhdaug zhynau, bet tos zhynios tokios rataijs rataij ir prie nieko konkretaus neprivedanchios ish kart dekuij..............

Atsakyti
maxe
2004 m. lapkričio 18 d. 19:21:28
taip... metalistai.. mm... sheip nu nezinau man tai jie labai faini zmones labai linksmi (bent jau tie kuriuos pazystu) na nezinau tikrai labai faini geri zmones... nezinau ka daugiau apie juos galima butu parashyti

2004 m. lapkričio 17 d. 19:35:27
ha ha niu man ir taijp buna.........

Atsakyti
Gothic_thuG
2004 m. lapkričio 17 d. 19:34:42
kokia santazuotoja nors ir mano brolis mane santazuoti megdavo bet dabar nebesantazuoja kai syki sako as pasakysiu mamai ka ana penktadieni veikei o as sakau ok tupasakysi ka as veikiau tada as pasakysiu ka tu veikei nuo tada nebelenda

Atsakyti
Dead_soul
2004 m. lapkričio 17 d. 19:23:17
o ash manau kad ji spicialiaij kad ash privarychiau i kelnes..........

Atsakyti
Gothic_thuG
2004 m. lapkričio 17 d. 19:22:33
visgi dabar tulikai kuo toliau tuo labiau naudojami ne pagal paskirti

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Kontrabanda Kontrabanda
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 4279
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 92834