hmmmm kaij ash su sese susimushu ji ima kriokt pamachius krauja, uzhsidaro tulike ir sedi kol ash vos i kelnes nevarau.........(blin pas mochiute begt tenka)...........
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
va gerai kad yra suprantanciu zmoniu hm kartais kai susimusam tai buna baisu bet as nekalta nes as pvz tik sneku o jei jam nepatinka tai ka as sneku arba jei yra susinervines tai pradeda mane musti na tada ir prasideda
jo ash irgi tokia taikinga nors jei kas uzpultu pvz kokie forsai tai bandyciau mustis o va anadien brolis pradejo mustis tai su nagais sudraskiau ranka [che che] ir jis labai supyko [gal kraujo nemegsta] tada pradejo dar lysti o as sakau dar gausi o ji nu davai duok [galvojo kad neduosiu optimistas] na as ir trinktelejau biski che tokia melyne biski buvo bet as neziauri i savo broli myliu ir nenoriu primust...
net nzn,nesu dawg bendrawgus su metalistajs,taj ir nlb juos pazhystu..bet shejp palajkaw wisus zhmones,kurie kazhkuo ishsiskiria ish minios..net ir tos pachios fyfos..gan drasios jos yra,nes nebijo wieshaj demonstruoti sawo blondinishkumo ir nebijo buti sumushtos kokioo hoperiu ar metalistu nors nemanaw,kad atsirastu tokiu debilu hoperiu,kurie mushtu panas, nebent apwareetoo
mano nuomone yra gera, net labai, pati priskeriu save prie metalistu. patinka ju ideologija, filosofija, gyvenimo budas, muzika... nezinau ka dar tau pasakyti, nes viska puikiai zinai pati
2004 m. lapkričio 17 d. 19:21:32
2004 m. lapkričio 17 d. 19:16:10
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2004 m. lapkričio 17 d. 19:13:37
2004 m. lapkričio 17 d. 19:09:52
2004 m. lapkričio 17 d. 19:07:41
2004 m. lapkričio 17 d. 19:01:39
2004 m. lapkričio 17 d. 18:45:26
2004 m. lapkričio 17 d. 18:41:22
2004 m. lapkričio 17 d. 18:16:28
mano nuomone yra gera, net labai, pati priskeriu save prie metalistu. patinka ju ideologija, filosofija, gyvenimo budas, muzika... nezinau ka dar tau pasakyti, nes viska puikiai zinai pati
2004 m. lapkričio 17 d. 18:03:58