Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kas yra laimė?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
wintry
2004 m. lapkričio 26 d. 19:53:43
Na, aš parašysiu matematiškai :
laimė = gyvenimas - (nelaimės + rūpesčiai + kerštas + išdavystės + ... + pavydas)

2004 m. lapkričio 26 d. 19:35:53
"galbut laime nebutinai yra kazkokie dideli, radikalus pkyciai ar tai, kad gyvenime viskas butu savo vietose. gal laime kaip puokste reikia suskinti is nedideliu malonumu. ziureti "mis visata" konkursa su slepetemis. valgyti pyragaicius su vaniliniais ledais. pasiekti septinta "drakonu meistro" lygi ir zinoti, kad ju yra dar dvidesimt.
gal laime priklauso nuo mazu sekmiu, avyzdziui, kai zalia sviesoforo sviesa uzsidega kaip tik ta akimirka, kai prieini sankryza. ir nesekmiu, kaip oda braizanti etikete ant apykakles. tokiu dalyku kasdien patiria visi zmones. galbut kiekvienam kasdien skirta po tam tikra laimes kieki.
gal laime nepriklauso nuo to, kas esi: pasaulinio garso zvaigzde ar tikras apkiautelis. gal ji nepriklauso ir nuo to, kad tavo drauge galbut mirsta. gal tiesiog reikia tai istverti. gal tai viskas, ko galetum tiketis."
cia is vienos ganetinai gudrios knygos. nors siaip nemanau, kad reikia zinoti, kas yra laime. reikia ne zinoti, o jausti... (: vat.

2004 m. lapkričio 20 d. 16:07:32
laime yra gerai.. be laimes negerai.. laime buna tada kai buni laimingas.. o laimingas buni kai MYLI..

2004 m. lapkričio 20 d. 12:57:08
laime tai minedas su laimuciu purviniu

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
pissed_bitch
2004 m. lapkričio 19 d. 19:58:25
laime - tai Sv. Minedas

Atsakyti
devi
2004 m. lapkričio 19 d. 19:53:27
laime - tai gera vidine savijauta

2004 m. lapkričio 19 d. 19:40:26
pagal Requiem:

"laimė- tai tavo sapnai
tik sapne kartais būni laimingas
tavo laimė- tai skausmas kitų
galbūt skausmas taip pat reikalingas.."

laimė yra kažkas nepaprasto, kai tau jau niekas neberūpi, nes žinai, kad geriau būti negali.. laimė- tai ne pinigai, ne meilė, ne draugai, ne svaigalai, ne....... laimė- tai toks šiltas šiltas jausmas, kai širdyje yra viskas, ko tau reikia.. būti laimingam- tai nereikšia turėti viską, ko trokšti.. ne.. tai reiškia būti ramiam savo vidumi, savo siela, savo protu.. bet tai ir ne dvasios ramybė ;]

2004 m. lapkričio 19 d. 19:32:05
Laime yra ne vienkartine nosinaite - ne toks daikciukas,kurio kartais reikia (nosinaites reikia slogos ir ne vien atvejais...).Laime apskritai yra aplink mus,ir dauguma is musu esame laimingi,bet kartais tai sunku pripazinti...keista kad sunku,bet,manau,kad sunku.nes zmogii lengviau buti auka,amzinu nelaiminguoju,ir laukti uzuojautos is kitu, negu buti tos uzuojautos dalintoju...aisku,neskirio sito VISIEMS zmonemes,bet visgi daug kas taip tikrai tikrai daro...
Laime yra visa tai,del ko mes galime sypsotis...ir,pripazinkim, materialus dalykai,ir nematerialus...Visa,kas privercia mus dziaugtis (nuosirdziai)...Laime,kaip ir gyvenimas,kaip meile,kaip mirtis - naturalus mus visad supantis dalykas...Ir jos,Laimes,visur pilna... Tik reikia neuzsimerkt pries ja ir neapsimest,kad jos nematai..o jei is tiesu nematai - paieskok...neveltui juk jau nuo senu senoves sakoma - kas iesko,tas randa...!

Atsakyti
_ManiLLa_
2004 m. lapkričio 18 d. 18:20:53
Laime - kai truputi duodi ir truputi imi, net jeigu tai tik piene.Nes piene verta raudonu roziu puokstes, perristos dailia juostele, jei ja dovanoji su meile.
Laime - kai gali ryte pasisveikinti su skubancia drauge, kai nemokamai gali nusisypsoti praeiviui, kai turi zmogu, kuriam gali atverti sirdi, kai sugebi padeti kitam ir daug ka pasiekti savo pastangomis, kai turi mylincia seima, kai karts nuo karto prisimeni jog turi svajoniu, kai zinai ko nori is gyvenimo, kai turi vilties...

Atsakyti
cool_blondine
2004 m. lapkričio 18 d. 18:20:16
piniguose laimes nera.laime - kai vaikinas padovanoja grandinele, auskarus ir zieda(auksinius zinoma).

2004 m. lapkričio 18 d. 18:11:15
laime...toks paselusiai geras jausmas...bet jo kaip ir meiles....neapykantos.....nelaimes...zod ziais neina apsakyt......bent as to nemoku.....

2004 m. lapkričio 18 d. 14:36:30
laime yra tada kada tau viskas itinka mematai jokiu blogybiu savo gyvenime pvz bus kontras bet nieko pasimokysiu ir man bus viskas chiki o del pinigu, be ju neisgyvensi bet vient tik su pinigais irgi negivensi reikia meiles draugu zodziu laimes receptas yr ilgas

2004 m. lapkričio 18 d. 14:28:46
va va...mano nuomone apie pinigus labaij panashi y Mirties...

2004 m. lapkričio 18 d. 14:22:12
na o man pvz teikia, kad ir pernaij va tox pavyzdys sirgau plauchiu uzhdegimu ir vaistaij kainavo tikraij brangiai, o jeigu mano tevai butu buve neturtingi ir jie negaletu nupirkt tu vaistu, ash tikraij nebuchiau buvus laijminga,nes taij buvo gvybes ir mirties klausimas, o givendama ash esu laiminga, taij v ajeij ne pinigaij ash buchiau likusi nelaijminga, nu shiajp galima rast daug pavyzdzhiu kaijp pinigaij zhmogu padaro laimingesny...

2004 m. lapkričio 18 d. 14:07:02
nu gal jus teisus bet shiaijp taij pinigaij gyvenime yra gan svarbus...nes be pinigu shiaijs laijkais ishgyvent be shancu...

2004 m. lapkričio 18 d. 14:04:22
zero rašė:
Tik_Ieva >> tu materialiste, pinigai laimes tikrai neatnes

taij blemba nx sedi kokiam nors padvale su bomzhais tevais ir jiems kartoji"kaijp as tave myliu, man daugiau nieko nereijkia tik tu mylek mane..." nu nzn heigu tu taip ysivaizduoji laime taij chia tavo pasirinkimas, man taij pvz jokia meile y galva nelystu, kaij kojos ish shalchio nupuva, oskrandis gauna kokiu koncervu atliekas...

2004 m. lapkričio 18 d. 13:59:17
Laime...Tai jausmas kai zmogus jauciasi pilnavertis, o laime tai ne tik sypsena veide, o vidinis pilnavertiskumo jausmas...Zmogus ne visada buna laimingas ir nevisada suvokia tai turys...(dar pagalvosiu ir veliau parasysiu )

2004 m. lapkričio 18 d. 13:56:54
aij niekuomet nebivau filosofe, bet man taij laijme tuomet, kaij gaunu gera pazhymy, tevaij duoda pinigu, nieko neskauda, nieko nereijkia daryt, zhodzhiu laime tox dalykas kuris gali tetrukt pora minuchiu...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja Kardiofonas Būkit laimingi
 Kardiofonas

Alvydas1 Golden Earring Weekend Love
 Golden Earring

einaras13 Ange Ennio
 Ange
 Nuostabus tribute\'as Ennio Morriconei
Very_crazy_enough X-Press 2 Lazy
 X-Press 2

Šiuo metu vertiname

Martynas Beinaris Martynas Beinaris
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2561
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 282373