"galbut laime nebutinai yra kazkokie dideli, radikalus pkyciai ar tai, kad gyvenime viskas butu savo vietose. gal laime kaip puokste reikia suskinti is nedideliu malonumu. ziureti "mis visata" konkursa su slepetemis. valgyti pyragaicius su vaniliniais ledais. pasiekti septinta "drakonu meistro" lygi ir zinoti, kad ju yra dar dvidesimt.
gal laime priklauso nuo mazu sekmiu, avyzdziui, kai zalia sviesoforo sviesa uzsidega kaip tik ta akimirka, kai prieini sankryza. ir nesekmiu, kaip oda braizanti etikete ant apykakles. tokiu dalyku kasdien patiria visi zmones. galbut kiekvienam kasdien skirta po tam tikra laimes kieki.
gal laime nepriklauso nuo to, kas esi: pasaulinio garso zvaigzde ar tikras apkiautelis. gal ji nepriklauso ir nuo to, kad tavo drauge galbut mirsta. gal tiesiog reikia tai istverti. gal tai viskas, ko galetum tiketis."
cia is vienos ganetinai gudrios knygos. nors siaip nemanau, kad reikia zinoti, kas yra laime. reikia ne zinoti, o jausti... (: vat.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
"laimė- tai tavo sapnai
tik sapne kartais būni laimingas
tavo laimė- tai skausmas kitų
galbūt skausmas taip pat reikalingas.."
laimė yra kažkas nepaprasto, kai tau jau niekas neberūpi, nes žinai, kad geriau būti negali.. laimė- tai ne pinigai, ne meilė, ne draugai, ne svaigalai, ne....... laimė- tai toks šiltas šiltas jausmas, kai širdyje yra viskas, ko tau reikia.. būti laimingam- tai nereikšia turėti viską, ko trokšti.. ne.. tai reiškia būti ramiam savo vidumi, savo siela, savo protu.. bet tai ir ne dvasios ramybė ;]
Laime yra ne vienkartine nosinaite - ne toks daikciukas,kurio kartais reikia (nosinaites reikia slogos ir ne vien atvejais...).Laime apskritai yra aplink mus,ir dauguma is musu esame laimingi,bet kartais tai sunku pripazinti...keista kad sunku,bet,manau,kad sunku.nes zmogii lengviau buti auka,amzinu nelaiminguoju,ir laukti uzuojautos is kitu, negu buti tos uzuojautos dalintoju...aisku,neskirio sito VISIEMS zmonemes,bet visgi daug kas taip tikrai tikrai daro...
Laime yra visa tai,del ko mes galime sypsotis...ir,pripazinkim, materialus dalykai,ir nematerialus...Visa,kas privercia mus dziaugtis (nuosirdziai)...Laime,kaip ir gyvenimas,kaip meile,kaip mirtis - naturalus mus visad supantis dalykas...Ir jos,Laimes,visur pilna... Tik reikia neuzsimerkt pries ja ir neapsimest,kad jos nematai..o jei is tiesu nematai - paieskok...neveltui juk jau nuo senu senoves sakoma - kas iesko,tas randa...!
Laime - kai truputi duodi ir truputi imi, net jeigu tai tik piene.Nes piene verta raudonu roziu puokstes, perristos dailia juostele, jei ja dovanoji su meile.
Laime - kai gali ryte pasisveikinti su skubancia drauge, kai nemokamai gali nusisypsoti praeiviui, kai turi zmogu, kuriam gali atverti sirdi, kai sugebi padeti kitam ir daug ka pasiekti savo pastangomis, kai turi mylincia seima, kai karts nuo karto prisimeni jog turi svajoniu, kai zinai ko nori is gyvenimo, kai turi vilties...
laime yra tada kada tau viskas itinka mematai jokiu blogybiu savo gyvenime pvz bus kontras bet nieko pasimokysiu ir man bus viskas chiki o del pinigu, be ju neisgyvensi bet vient tik su pinigais irgi negivensi reikia meiles draugu zodziu laimes receptas yr ilgas
na o man pvz teikia, kad ir pernaij va tox pavyzdys sirgau plauchiu uzhdegimu ir vaistaij kainavo tikraij brangiai, o jeigu mano tevai butu buve neturtingi ir jie negaletu nupirkt tu vaistu, ash tikraij nebuchiau buvus laijminga,nes taij buvo gvybes ir mirties klausimas, o givendama ash esu laiminga, taij v ajeij ne pinigaij ash buchiau likusi nelaijminga, nu shiajp galima rast daug pavyzdzhiu kaijp pinigaij zhmogu padaro laimingesny...
taij blemba nx sedi kokiam nors padvale su bomzhais tevais ir jiems kartoji"kaijp as tave myliu, man daugiau nieko nereijkia tik tu mylek mane..." nu nzn heigu tu taip ysivaizduoji laime taij chia tavo pasirinkimas, man taij pvz jokia meile y galva nelystu, kaij kojos ish shalchio nupuva, oskrandis gauna kokiu koncervu atliekas...
Laime...Tai jausmas kai zmogus jauciasi pilnavertis, o laime tai ne tik sypsena veide, o vidinis pilnavertiskumo jausmas...Zmogus ne visada buna laimingas ir nevisada suvokia tai turys...(dar pagalvosiu ir veliau parasysiu )
aij niekuomet nebivau filosofe, bet man taij laijme tuomet, kaij gaunu gera pazhymy, tevaij duoda pinigu, nieko neskauda, nieko nereijkia daryt, zhodzhiu laime tox dalykas kuris gali tetrukt pora minuchiu...
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. lapkričio 26 d. 19:53:43
laimė = gyvenimas - (nelaimės + rūpesčiai + kerštas + išdavystės + ... + pavydas)
2004 m. lapkričio 26 d. 19:35:53
gal laime priklauso nuo mazu sekmiu, avyzdziui, kai zalia sviesoforo sviesa uzsidega kaip tik ta akimirka, kai prieini sankryza. ir nesekmiu, kaip oda braizanti etikete ant apykakles. tokiu dalyku kasdien patiria visi zmones. galbut kiekvienam kasdien skirta po tam tikra laimes kieki.
gal laime nepriklauso nuo to, kas esi: pasaulinio garso zvaigzde ar tikras apkiautelis. gal ji nepriklauso ir nuo to, kad tavo drauge galbut mirsta. gal tiesiog reikia tai istverti. gal tai viskas, ko galetum tiketis."
cia is vienos ganetinai gudrios knygos. nors siaip nemanau, kad reikia zinoti, kas yra laime. reikia ne zinoti, o jausti... (: vat.
2004 m. lapkričio 20 d. 16:07:32
2004 m. lapkričio 20 d. 12:57:08
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 19 d. 19:58:25
2004 m. lapkričio 19 d. 19:53:27
2004 m. lapkričio 19 d. 19:40:26
"laimė- tai tavo sapnai
tik sapne kartais būni laimingas
tavo laimė- tai skausmas kitų
galbūt skausmas taip pat reikalingas.."
laimė yra kažkas nepaprasto, kai tau jau niekas neberūpi, nes žinai, kad geriau būti negali.. laimė- tai ne pinigai, ne meilė, ne draugai, ne svaigalai, ne....... laimė- tai toks šiltas šiltas jausmas, kai širdyje yra viskas, ko tau reikia.. būti laimingam- tai nereikšia turėti viską, ko trokšti.. ne.. tai reiškia būti ramiam savo vidumi, savo siela, savo protu.. bet tai ir ne dvasios ramybė ;]
2004 m. lapkričio 19 d. 19:32:05
Laime yra visa tai,del ko mes galime sypsotis...ir,pripazinkim, materialus dalykai,ir nematerialus...Visa,kas privercia mus dziaugtis (nuosirdziai)...Laime,kaip ir gyvenimas,kaip meile,kaip mirtis - naturalus mus visad supantis dalykas...Ir jos,Laimes,visur pilna... Tik reikia neuzsimerkt pries ja ir neapsimest,kad jos nematai..o jei is tiesu nematai - paieskok...neveltui juk jau nuo senu senoves sakoma - kas iesko,tas randa...!
2004 m. lapkričio 18 d. 18:20:53
Laime - kai gali ryte pasisveikinti su skubancia drauge, kai nemokamai gali nusisypsoti praeiviui, kai turi zmogu, kuriam gali atverti sirdi, kai sugebi padeti kitam ir daug ka pasiekti savo pastangomis, kai turi mylincia seima, kai karts nuo karto prisimeni jog turi svajoniu, kai zinai ko nori is gyvenimo, kai turi vilties...
2004 m. lapkričio 18 d. 18:20:16
2004 m. lapkričio 18 d. 18:11:15
2004 m. lapkričio 18 d. 14:36:30
2004 m. lapkričio 18 d. 14:28:46
2004 m. lapkričio 18 d. 14:22:12
2004 m. lapkričio 18 d. 14:07:02
2004 m. lapkričio 18 d. 14:04:22
Tik_Ieva >> tu materialiste, pinigai laimes tikrai neatnes
taij blemba nx sedi kokiam nors padvale su bomzhais tevais ir jiems kartoji"kaijp as tave myliu, man daugiau nieko nereijkia tik tu mylek mane..." nu nzn heigu tu taip ysivaizduoji laime taij chia tavo pasirinkimas, man taij pvz jokia meile y galva nelystu, kaij kojos ish shalchio nupuva, oskrandis gauna kokiu koncervu atliekas...
2004 m. lapkričio 18 d. 13:59:17
2004 m. lapkričio 18 d. 13:56:54