Pati geriausia tai - It's A Long Way To The Top [If You Wanna Rock'n'Roll].Vaizdo klipas vienas geriausių.O toliau jau - Thunderstruck,Money Talks,Whole Lotta Rosie,Hells Bells,The Jack,Thats's The Way I Wanna Rock N Roll...
Visos nesulyginamos ir labai geros, bet siuo metu Razors Edge
Pagal mane, tai "Highway To Hell" buvo nemaza itaka roko muzikoje, daug populiarumo dar iki siu laiku turinti daina, "T.N.T." tai daina, kuri spindejo is pradziu tik Australijoje, veliau po pora metu ir visam pasauliui pradejo kilti jos populiarumas, "Back In Black", tai daina, kuri irode, kad AC/DC dar nera paluzusi po Bon Scott'o mirties ir, kad jie vel pasirose daryti, tai ka ir pries tai dare, si daina manau yra laikoma viena is rock muzikos himnu dainu ar kazkas tokio panasaus. "Thunderstruck" tai daina, kuri sakyciau kartu su "Highway To Hell" dalynasi panasu populiaruma ir tai daina, kuri irode, kad AC/DC vel atgyja, po nelabai sekmingu pries tai buvusiu albumu (Flick Of The Swich 1983, Fly On The Wall 1985, Blow Up Your Video 198, tai taip pat buvo pelningas AC/DC hitas tais laikas
Apskritai galim sakyt Australija tikrai nebetures tokios pelningos grupes kaip AC/DC, kazkaip labai retas atvejis, kad jie kanors visikai tobulo muzikoje pazanga padarytu, AC/DC butent ta staigmena ir buvo
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. gruodžio 30 d. 00:10:43
Man tai geriausia Money Talks...Išgirdus šią melodiją,apima kažkokie nerealūs jausmai...
Kartais sustojimas nereiškia, kad pasiduodi ir nuleidi rankas. Sustoti kartais tereiškia atsikvėpti nuo besaikio skubėjimo į begalybę.
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
2010 m. gegužės 15 d. 16:04:16
2010 m. gegužės 15 d. 11:19:12
2009 m. rugpjūčio 30 d. 22:11:22
2009 m. rugpjūčio 28 d. 19:45:15
2009 m. rugpjūčio 28 d. 12:50:51
2009 m. gegužės 5 d. 20:25:54
2009 m. kovo 23 d. 17:26:49
2009 m. vasario 28 d. 16:00:17
2009 m. vasario 28 d. 15:06:25
Apskritai galim sakyt Australija tikrai nebetures tokios pelningos grupes kaip AC/DC, kazkaip labai retas atvejis, kad jie kanors visikai tobulo muzikoje pazanga padarytu, AC/DC butent ta staigmena ir buvo
2009 m. vasario 13 d. 19:31:29
Thundertale
2009 m. vasario 13 d. 08:04:06
The Jack
Thundertale
Back in black
T.N.T
highway to hell
2009 m. vasario 9 d. 14:22:40
2009 m. vasario 8 d. 22:12:09
2009 m. sausio 2 d. 19:17:22
Mane labiausiai užveda kažkaip ši, atsimenu per Ac/Dc projekto koncertą šis gabalas irgi labiausiai sulindo
2009 m. sausio 2 d. 19:07:01
2008 m. gruodžio 30 d. 00:10:43
2008 m. gruodžio 30 d. 00:05:33
"Thunderstruck" arba "Back In Black", nors sunku issirinkti, daug geru dainu jie turi
Ir dar You Shook me all night long bei highway to hell.
2008 m. gruodžio 29 d. 22:32:52
2008 m. gruodžio 29 d. 22:13:01
Back In Black
Rock' N Roll Train
ir dar daaaaaaugelis kitu
2008 m. lapkričio 10 d. 15:24:40