Blackened rašė: Na žinai, tu esi vyras tai gal tau ir labai aktualu vokalistės, jų grožis ir pan. Aš metalo/roko muzikoje labiau pageidauju matyti vyrus. Moterys man neįdomios ir visai netinka tokioje muzikoje (mano kuklia nuomone). Ir ko čia nesuprasti? Tai, kad tau ji graži, nereiškia, jog simpatiška ir man. Tau - stebuklas, man - košmaras. Viskas labai aišku. Ir apskritai man pačiai prie širdies labiau vyrai, moterys neįdomios
tada negaliu suprast, kaip gali teigti kad tai kosmaras?
tau turetu buti jos visos vienodos tada
(kaip pas mus darbe vienas 'senukas' sake: man visi vyrai vienodi, nera graziu arba negraziu )
neatsakei i klausima, kas yra ne kosmaras?
o as neskirstau atlikejus pagal lyti! klausau tiek vyrus, tiek moteris
Man jos paprasčiausiai nemielos akiai, negražios, todėl ir sakau - košmaras. Aš juk neįrodinėju tau, kad šitos merginos yra siaubingos, tai tiesiog mano nuomonė ir aš nebūtinai turiu ją pagrįsti, nes nematau tam reikalo. Nieko neteigiu, tiesiog sakau kaip man atrodo. Nežinau kaip turėtų atrodyti ne košmaras. Nesidomiu, bet šitos man negražios.
O dėl tos lyties tai... Moterys metalo/roko muzikoje man varo vėžį, bjauru klausyt jų spiegimo, baisiai nemėgstu. Tuo labiau visų šitų gothic ir pan. stilių. Vyrai priimtiniau ir geriau, man asmeniškai žymiai gražiau skamba.
Aišku jeigu tau jos gražios - tai prašau, spoksok kad ir visą dieną, nedrausžia gi nieks
Blackened rašė: Na žinai, tu esi vyras tai gal tau ir labai aktualu vokalistės, jų grožis ir pan. Aš metalo/roko muzikoje labiau pageidauju matyti vyrus. Moterys man neįdomios ir visai netinka tokioje muzikoje (mano kuklia nuomone). Ir ko čia nesuprasti? Tai, kad tau ji graži, nereiškia, jog simpatiška ir man. Tau - stebuklas, man - košmaras. Viskas labai aišku. Ir apskritai man pačiai prie širdies labiau vyrai, moterys neįdomios
(kaip pas mus darbe vienas 'senukas' sake: man visi vyrai vienodi, nera graziu arba negraziu )
Na žinai, tu esi vyras tai gal tau ir labai aktualu vokalistės, jų grožis ir pan. Aš metalo/roko muzikoje labiau pageidauju matyti vyrus. Moterys man neįdomios ir visai netinka tokioje muzikoje (mano kuklia nuomone). Ir ko čia nesuprasti? Tai, kad tau ji graži, nereiškia, jog simpatiška ir man. Tau - stebuklas, man - košmaras. Viskas labai aišku. Ir apskritai man pačiai prie širdies labiau vyrai, moterys neįdomios
zmones zmones ir sugalvokit jus man taip, truksta zodziu, nors as aisku toleruoju tavo skoni kad ir neaisku kas tau prie sirdies nes tik pasakei kas yra kosmaras
Tiesą pasakius, grožis labai jau subjektyvus dalykas. Merginos, kurias išvardinai tau atrodo labai gražios, o aš tuo tarpu pasakyčiau - košmaras. Rimtai. Ta mergina pirmoje nuotraukoje man netgi nesimpatiška, taip kad ne visų skonis vienodas ir ne visiems tos a la gotiškais aksesuarais pasidabinusios ir akis prisimaliavojusios merginos yra gražios. Ir apskritai,šiitose nuotraukose jos pridažytos ir prifotošopintos, taip kad nelabai galima ką spręsti apie jų tikrą, natūralų grožį. Ir galiausiai, ne grožyje visa esmė. Svarbiau, kad turėtų balsą ir mokėtų išreikšti ir perduoti dainos nuotaiką, to užtenka, kad net ir nepatrauklus žmogus sužavėtų (aš nesakau, kad tavo išvardintos merginos to negali). Tai tokia tat mano nuomonė, subjektyvi
sakyciau, tobula, nei ko pridet, nei ko nuimt
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 4 d. 19:17:50
Nemanau,kad sutapimas.Visokių jų būna,nors grupėms su gražiomis vokalistėmis išgarsėti sekasi greičiau.Paprasčiausiai kuriant grupę,graži vokalistė yra svarbesnė,nes ją pastebės daugiau žmonių,atkreips dėmesį,daugiau vyrų ir pan.Todėl garsesnes gothic/emo rock/metal grupės turi gražias vokalistes.Tačiau aišku,būna išimčių - pvz.Nightwish vokalistė nėra labai graži.[Čia mano nuomone].Daug pavyzdžių negaliu suteikti,nes iš panašios muzikos klausau tik kai ką.. [subtilaus].
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. rugsėjo 5 d. 20:30:26
2008 m. rugsėjo 5 d. 19:51:26
Na žinai, tu esi vyras tai gal tau ir labai aktualu vokalistės, jų grožis ir pan. Aš metalo/roko muzikoje labiau pageidauju matyti vyrus. Moterys man neįdomios ir visai netinka tokioje muzikoje (mano kuklia nuomone). Ir ko čia nesuprasti? Tai, kad tau ji graži, nereiškia, jog simpatiška ir man. Tau - stebuklas, man - košmaras. Viskas labai aišku. Ir apskritai man pačiai prie širdies labiau vyrai, moterys neįdomios
(kaip pas mus darbe vienas 'senukas' sake: man visi vyrai vienodi, nera graziu arba negraziu
Man jos paprasčiausiai nemielos akiai, negražios, todėl ir sakau - košmaras. Aš juk neįrodinėju tau, kad šitos merginos yra siaubingos, tai tiesiog mano nuomonė ir aš nebūtinai turiu ją pagrįsti, nes nematau tam reikalo. Nieko neteigiu, tiesiog sakau kaip man atrodo. Nežinau kaip turėtų atrodyti ne košmaras. Nesidomiu, bet šitos man negražios.
O dėl tos lyties tai... Moterys metalo/roko muzikoje man varo vėžį, bjauru klausyt jų spiegimo, baisiai nemėgstu. Tuo labiau visų šitų gothic ir pan. stilių. Vyrai priimtiniau ir geriau, man asmeniškai žymiai gražiau skamba.
Aišku jeigu tau jos gražios - tai prašau, spoksok kad ir visą dieną, nedrausžia gi nieks
2008 m. rugsėjo 5 d. 15:40:15
2008 m. rugsėjo 5 d. 13:36:14
(kaip pas mus darbe vienas 'senukas' sake: man visi vyrai vienodi, nera graziu arba negraziu
2008 m. rugsėjo 4 d. 23:40:19
jau nekalbant apie lacuna coil, epica, evanescence, within temptation, sena nightwich...
o jus kokiu dar pvz turit?
ale kaip čia suprast? : ]
2008 m. rugsėjo 4 d. 22:34:33
2008 m. rugsėjo 4 d. 22:04:28
nenoreciau tokios visai
tai ir negausi
Simone, niam niam
tikras, vaiksiojantis po scena su mikrofonu rankose 'košmaras'
zmones zmones ir sugalvokit jus man taip, truksta zodziu, nors as aisku toleruoju tavo skoni
2008 m. rugsėjo 4 d. 21:32:05
2008 m. rugsėjo 4 d. 21:29:48
2008 m. rugsėjo 4 d. 20:08:09
2008 m. rugsėjo 4 d. 19:30:33
Tačiau aišku,būna išimčių - pvz.Nightwish vokalistė nėra labai graži.[Čia mano nuomone].
sakyciau, tobula, nei ko pridet, nei ko nuimt
2008 m. rugsėjo 4 d. 19:17:50
2008 m. rugsėjo 4 d. 18:56:51
...dar simfoninio metalo..
ir norisi panauduot necenzurini epiteta, a**** grazios
ar cia tik sutapimas ar kokia mistika?
Innocens, Katerina
teisiog stebuklas
jau nekalbant apie lacuna coil, epica, evanescence, within temptation, sena nightwich...
o jus kokiu dar pvz turit?