Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Diskusijos apie alkoholį

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 9
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Pwoper_music
2010 m. kovo 15 d. 19:34:29
negeriu alkoholio, niekad nesu pasigėrus ir net nežadu gerti to bizalo.. na nebent vaistus kokius su alkoholiu išrašys, bet šiaip nenoriu gerti, nes jis net ir padorius žmones paverčia didžiausiais kvailiais ir siaubingai kenkia sveikatai.

2010 m. kovo 15 d. 13:46:31
Pingvi.com Isgerk linksmai. alkoholio pramogos

2008 m. gegužės 28 d. 00:45:29
lietusryte rašė:
Apie alkoholį diskutuoti nereikia...Reikia tik jį gerti,ir viskas bus aišku

puikus žmogaus linkusio į alkoholizmą pavizdys

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 28 d. 00:35:42
Apie alkoholį diskutuoti nereikia...Reikia tik jį gerti,ir viskas bus aišku

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 28 d. 00:09:13
daina į temą:
sitting in the corner i don't know what to think i can't speak i sink a little deeper with every drink i try to sleep i shut my eyes and like a leaky faucet fear floods the room the one that drips away patiently by day it was either lost or it was stolen but it's been missing for too long i woke up one morning and i couldn't see the sunrise i can't recall the exact moment now but it began some time ago and it makes me wonder after all i've done what have i got to show i'm aggravated i'm what you created now don't break me

samiam - don't break me

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 27 d. 21:02:57
o šiaip kodėl TSRS trūko visko tik ne degtinės suprasti galima nesunkiai - prasigėrusią tautą valdyti lengviau nei ...

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 27 d. 20:58:00
nu Putinas ten kažką megina daryti bet čia turbūt tas pats kas su Kirkilo kova su korupcija. bando naikinti tai kas pats yra

o šiaip Rusijoj abortų yra padaroma daugiau nei gimsta vaikų. T.y. >50% vakų yra nužudoma. Turbūt nereikia sakyti, kad dauguma iš jų "padaromi" esant girtiems...

Atsakyti
CJ (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 27 d. 20:54:38
xdm rašė:
Aš taip pat gėriau būdamas labai jaunas ir grynai įtakojamas (blogos) aplinkos. Buvau silpnas. Bet vėliau kažkodėl pradėjau įžvelgti žmonėse kitus dalykus nes visad jaučiau kad man kai kurie dalykai (kaip gėrimas) yra svetimi. gėrimas ir rūkymas greitai pradėjo atrodyt toks super-primytivus mados dalykas. Toks beždžioniškas o skonis niekad nepatiko. jaustis "krūtu" patiko. Tas apsvaigimas jis toks neįdomus yra labai daug būdų atsipalaiduoti ir plečiant savo regos lauką, o ne siaurinant jį (geriant). Mes tiek daug nepažįstame šiame pasaulyje, o taip dažnai norime bėgti nuo jo į apsvaigimo pasaulį (gerti). Šiaip greičiausiai aš piknaudžiauju muzika vietoj alkoholio bet turbūt tai sukels senatvėj klausos problemų bet tai man rodos žymiai geriau nei alkoholio sukeltos problemos.
Dabar dar bendrauju kartais su ta "bloga" aplinka bet su visai kita jos puse nes pradėjau matyti kitą pusę. Svarbiausia nepalikti žmogaus vieno nes žmogus yra silpnas būdamas vienas. Aišku tie kurie liberalizuoja alkoholio industriją sako kad svarbiausia žmogaus laisvė rinktis. Beš aš manau kad liberalizmas tai laisvė pavergti žmogų per jo laisvės pojūtį.
Gerai kad radau ir kitokią aplinką Dabar matau žmonėse ir pasaulyje žymiai daugiau dalykų ir žymiai daugiau noriu pamatyti, ir vertinu pagal man atrodančius vertingus dalykus (krikščioniškos vertybės), o ne vienadienį "madingą "šlamštą. Todėl kai artimiausi draugai geria ir tai daro su kultūra aš nematau problemos. Apskritai krikščionybė sako švesti ir linksmintis ir džiaugtis bet visur yra saikas - t.y. harmonija. Iš čia išplaukia du paprasti žodžiai ir gerime nematau problemos: gerimo kultūra. Pats negeriu beveik. kokius 2 kartus per metus truputi išgeriu Žinoma kartais tenka išgirsti tokių absurdiškų: "baik, kaip tu negeri gi reikia", "gerk - ką tu nevyras?". Nors patys taip sakantys dažniausiai yra tokios fizinės buklės nuo gerimo kaip seniai, o vadinasi vyrais . O tas "baik, kaip tu negeri gi reikia" tai tas pats kas "gi nušauk tą žyduką - gi reikia". Kuo šių dalykų pagrindai skiriasi? Niekuo - jie abu neturi pagrindų ir yra absurdiški nes juk "taip reikia". Man tai juokingi žmonės, ir greičiausiai juose yra skylė ten kur yra supratimas kitaip pasaulį matančių. Jaučiasi pažeminti kai tarp jų yra kitoks ir vertina viską pagal "jis blogesnis už mane, jis geresnis už mane". Toks (po)sovietinis nepilnavertiškumas.

yra žmonės kurie:
1 - geria nes yra silpni
2 - geria nes jiems tai patinka
3 - negeria nes jiems tai nepatinka
4 - negeria nes prisižiūri kiek nelaimių per alkoholį.
1 ir 4 yra glaudžiai susiję - 4 yra to paties medalio kita pusė.
mano kelias: 1 -> 4 -> 3 bet tikiuosi į 2 nepapulti
---
o šiaip jei pažiūrėtumėt į Caro laikus ir į tarpukario Lietuvą tai visuomet alkoholimas buvo siekiamas išgyvendinti ir lietuviškas identitetas nedėro su alkoholimu. Yra toks puslapis (labai gaila bet nepamenu adreso) kur galima rasti nuskanuotų senų laikraščių, knygų (300 metų senumo) ir pasiskaityti ką tuomet (lenkiška abecele, kirilica, lietuviška) rašė lietuviai Alkoholimas yra atėjęs iš ruskių. Dėja per tiek laiko nu-rusinti esame kaip reikalas...
tai čia ir taip aišku jog rusai - alkoholikų tauta

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 27 d. 20:45:54
Aš taip pat gėriau būdamas labai jaunas ir grynai įtakojamas (blogos) aplinkos. Buvau silpnas. Bet vėliau kažkodėl pradėjau įžvelgti žmonėse kitus dalykus nes visad jaučiau kad man kai kurie dalykai (kaip gėrimas) yra svetimi. gėrimas ir rūkymas greitai pradėjo atrodyt toks super-primytivus mados dalykas. Toks beždžioniškas o skonis niekad nepatiko. jaustis "krūtu" patiko. Tas apsvaigimas jis toks neįdomus yra labai daug būdų atsipalaiduoti ir plečiant savo regos lauką, o ne siaurinant jį (geriant). Mes tiek daug nepažįstame šiame pasaulyje, o taip dažnai norime bėgti nuo jo į apsvaigimo pasaulį (gerti). Šiaip greičiausiai aš piknaudžiauju muzika vietoj alkoholio bet turbūt tai sukels senatvėj klausos problemų bet tai man rodos žymiai geriau nei alkoholio sukeltos problemos.
Dabar dar bendrauju kartais su ta "bloga" aplinka bet su visai kita jos puse nes pradėjau matyti kitą pusę. Svarbiausia nepalikti žmogaus vieno nes žmogus yra silpnas būdamas vienas. Aišku tie kurie liberalizuoja alkoholio industriją sako kad svarbiausia žmogaus laisvė rinktis. Beš aš manau kad liberalizmas tai laisvė pavergti žmogų per jo laisvės pojūtį.
Gerai kad radau ir kitokią aplinką Dabar matau žmonėse ir pasaulyje žymiai daugiau dalykų ir žymiai daugiau noriu pamatyti, ir vertinu pagal man atrodančius vertingus dalykus (krikščioniškos vertybės), o ne vienadienį "madingą "šlamštą. Todėl kai artimiausi draugai geria ir tai daro su kultūra aš nematau problemos. Apskritai krikščionybė sako švesti ir linksmintis ir džiaugtis bet visur yra saikas - t.y. harmonija. Iš čia išplaukia du paprasti žodžiai ir gerime nematau problemos: gerimo kultūra. Pats negeriu beveik. kokius 2 kartus per metus truputi išgeriu Žinoma kartais tenka išgirsti tokių absurdiškų: "baik, kaip tu negeri gi reikia", "gerk - ką tu nevyras?". Nors patys taip sakantys dažniausiai yra tokios fizinės buklės nuo gerimo kaip seniai, o vadinasi vyrais . O tas "baik, kaip tu negeri gi reikia" tai tas pats kas "gi nušauk tą žyduką - gi reikia". Kuo šių dalykų pagrindai skiriasi? Niekuo - jie abu neturi pagrindų ir yra absurdiški nes juk "taip reikia". Man tai juokingi žmonės, ir greičiausiai juose yra skylė ten kur yra supratimas kitaip pasaulį matančių. Jaučiasi pažeminti kai tarp jų yra kitoks ir vertina viską pagal "jis blogesnis už mane, jis geresnis už mane". Toks (po)sovietinis nepilnavertiškumas.

yra žmonės kurie:
1 - geria nes yra silpni
2 - geria nes jiems tai patinka
3 - negeria nes jiems tai nepatinka
4 - negeria nes prisižiūri kiek nelaimių per alkoholį.
1 ir 4 yra glaudžiai susiję - 4 yra to paties medalio kita pusė.
mano kelias: 1 -> 4 -> 3 bet tikiuosi į 2 nepapulti
---
o šiaip jei pažiūrėtumėt į Caro laikus ir į tarpukario Lietuvą tai visuomet alkoholimas buvo siekiamas išgyvendinti ir lietuviškas identitetas nedėro su alkoholimu. Yra toks puslapis (labai gaila bet nepamenu adreso) kur galima rasti nuskanuotų senų laikraščių, knygų (300 metų senumo) ir pasiskaityti ką tuomet (lenkiška abecele, kirilica, lietuviška) rašė lietuviai Alkoholimas yra atėjęs iš ruskių. Dėja per tiek laiko nu-rusinti esame kaip reikalas...

Atsakyti
Stingas
2008 m. gegužės 27 d. 17:38:23
kol nepripazinau, kad man alkoholis jau yra tapes problema buwo visai smagu... reikejo visai nedaug... tik pagalvot koks buwau, koks esu dbr ir kokiu busiu jei nekeisiu savo gyvenimo budo... buwau prarades saika, jei jau vienas bokalas subego, tai veikiausiai atsibudes ryte neprisiminsiu kur buvau ka weikiau ir bla bla, o jei nedasimusdavau iki komos, tai kaip ir nlb vykes vakaras budavo retkarciais pasidarydavau lb agresyvus ir ne karta vos savo dantu neismeciau, o kas blogiausia ir tu, kurie buwo su manim... buwo ir kelione greitaja i ligonine pries gristant namo buvo keletas kartu, kai taikiniais tapo automobiliu stiklai, kurie skildavo arba duzdavo nuo smugiu alkunem arba kojom.. vnz daug kartu alkoholis padejo parizikuot savo sveikata... aisku, niekam nepaslaptis, kad alkoholis yra depresantas + slykstus cigaretes dumas nesantis nikotina, kuris irgi yra depresantas suteikia proga nebematyt spalvu... visi sitie nuo mazu dienu laikyti 'kieti' uzsiemimai pasirodo yra sudo verti, juose laime nesislepia, tik piknaudziajant jais suteikia galimybe degraduot... pasinaudojau ja ir tai paliete tik mano mokslus, santykius su seima, dave man kompleksu ir nepasitikejimo savim... tai bent nuskilo
po 7 metu rukymo dbr wel uzuodziu kvapus ir galiu ikvept gyliai i plaucius oro neuzsikosejes, jauciu maisto skoni, dingo nemiga... mokinuos bendraut su zmonem be alkoholio arba vartoju kaip imanoma maziau jo...jei anksciau iki pilnos laimes penktadieni reikedavo 7-10 bonkiu, tai dbr uztenka 0-1 ... pavyko issivaduot, o vel nepaslyst padeda ne tik pradejusios wel funkcionuot smegenys, bet ir aplinkeniai, kurie ziuri kaip i debila... "juk rukyt ir prisigert kas antra diena zjbs" ir laukia kol susimausiu... nes juk visad susimaudavau... juk ir jie susimaudavo...
cia pripaisiau, todel, kad irgi kazkada galvojau galintis bet kada mest rukyt ir, kad nero tokio dalyko kaip priklausomybe nuo alkoholio,o jei ir yra, tai man tikrai taip nebus... mhm... ir ziure as jau toks is kokiu juokiaus ir niekinau nepaslyskit...

2008 m. gegužės 26 d. 20:58:31
mhm.. Pati savim stebiuosi, nes paskutiniu metu nebegeriu. Nebenoriu. Gal todel, kad nepatinka ta busena, kada nebegali kontroliuoti savo kalbu ar veiksmu. Ir labai nemegsta girtu zmoniu, kurie prisigere pradeda taukst "nesamones". Turime ismokti pasakyti tikrus dalykus budami blaivus, o ne sapalioti kazka tik apsvaige.
Ir man tikrai atrodo klaikiai draugu kasdieninai pasisedejimai su buteliu rankose. Negi nebemokat bendraut be alkoholio? O apie Lietuvos veida siuo atzvilgiu, tai is vis tyliu. Kaip tik sventes, taip pilnas miestas apsvaigusiu mumiju. Kazkokia anomija jau issivyscius, nes daugelis net nemato problemos tame.

2008 m. gegužės 26 d. 20:40:09
Darkshines rašė:
Nesuprantu tėvų, kurie duoda vaikams paragauti alkoholio...

Geriau jau duotu tevai, negu pakampese slapstytis

Atsakyti
Darkshines
2008 m. gegužės 26 d. 15:34:33
Nesuprantu tėvų, kurie duoda vaikams paragauti alkoholio...

Atsakyti
InFamOus_DoMiniOn_
2008 m. gegužės 26 d. 15:31:46
Man tevai dave paragaut vyno, gal kokiu sesiu metu.Supratau, kas tai tokio, ir zinau, kad gert geriau su saiku.
Na isgeriam tai daugelis, eini su draugais susitikt, tai visada alaus atsigeriam, o jei geriam tai, kai proga buna, tada ir alus, ir degtine, kas tik yra geriu.
Praeitais metais pamenu, labai skubejom i varzybas, reikejo zaist uz klase, tai ant greicio, tryse degtine, is butelio iskart isgerem ir zaist nuejom. Pasitaiko.

Atsakyti
Sikness (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 26 d. 00:58:30
skaistusia rašė:
alkoholis yra blogis

Kartais visai nieko išgert kokio alaus...

Atsakyti
skaistusia
2008 m. gegužės 25 d. 21:57:18
alkoholis yra blogis

2008 m. gegužės 25 d. 21:48:46
Kai susitinku su draugais, beveik visada išgeriam alaus...

Atsakyti
Someone_Else
2006 m. gegužės 31 d. 17:55:22
Kartais geriu.
jei noriu atsigert - sidra, jei noriu prisigert - viska, kas normalaus skonio.
Niekad nesu vemus nuo alkoholio, pagirios tik 1 karta gyvenime buvl. Gal todel, kad jauciu saika

2006 m. gegužės 20 d. 20:38:34
nju nzn nzn;}~ nrs aisq geriau gert nei rukyt DD~ visi gi isgeriam kartajs;P~

Atsakyti
eglermknt
2006 m. gegužės 20 d. 13:28:17
Given_to_fly >> Neįsivaizduoju, kaip galima suprasti nerūkančių Aš jau dvi savaites kaip nerūkau. Ir net nepastebėjau, jog būčiau pasikeitusi nuo to laiko, kai rūkiau.

Kvailas požiūris.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

Emilie Autumn Emilie Autumn
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3618
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 2429