Kažkodėl šitas "malonumas" visai manęs netraukia. Aišku išgeriu, bet mažais kiekiais. Tikriausiai čia tokių reta, o gal ir iš viso nėra , bet nė karto nebuvau nusigėrusi . Būna, kad rytais gerklė sausa ir tada visą dieną geri vandenį, sultis, girą, mineralinį ar dar ką nors, kad tik nejaustum to sausumo burnoje. Tai viena iš priežasčių, kodėl nepiknaudžiauju alkoholiu. Be to, kai kada alkoholiniai gėrimai visai nelenda į gerklę, ypatingai alus.
Įkišiu savo penkiagrašį (ne trigrašį). Nenoriu dabar visko skaityti, šiek tiek paskaičiau, kažkas sakė, kad nėra reikalo būti nusistačiusiam prieš alkoholį, ar kažkas tokio, ar kad tai yra kvaila būti prieš jį nusistačiusiam.
Tai aš sakau: Esu nusistatęs prieš alkoholio vartojimą, šito dalyko nevartoju, niekada daug ir nevartojau, niekada ir nejaučiau poreikio girtuokliauti. Kai prasidėjo masinės girtuoklystės jaunime, aš neprisidėjau (gal kad neturėjau su kuo, bet dar ir dėl to, kad nenorėjau). Vienu metu šiek tiek patekau į tas alaus pinkles, tai buvo prieš kažkur metus ir labai mažomis dozėmis. Kaip tik tuo metu, kai "sukūrėme" grupę ir tapome true roko/metalo muzikantai : D. Bet paskui nesunkiai mečiau ir labai esu savimi patenkintas, kad nevartoju. Ir čia jau būsiu netolerantiškas ir pasakysiu: alkoholis = šlamštas. Čia jau kitaip negaliu pasakyti, kad ir kaip kvailai atrodyčiau, bet nepajudėsiu iš šitos pozicijos. Yra daug dalykų, kuriuos gyvenimas gali priversti daryti, bet tik ne vartoti alkoholį. Sakykim, man ir taip trūksta smegenų, tai kam aš dar tas likusias ląsteles žudysiu?
Ir Kalėdas šiais metais nei lašo nedarysiu.
Aš jau geriau niekada nebūsiu atsipalaidavęs, nei taip elgsiuosi. Be to, turiu kitą (gal ir labai jau nepriimtiną) būda "pasilinksminimui".
Kartais - geriam...
Bet geriam prie progos,ir ne prie bet kokios progos,ta prasme negeriu del to,kad penktadienis,sestadienis,sekmadienis ar del to,kad pirmas pirmo menesio pirmadienis...Geriam labai retai,geriam palyginus nedaug,geriam tik su kompanija...Tiesa sakant man nera labai svarbu isgert,tai man...na nera butinybe..galiu laisvai be to isgyvent,laisvai be to pasilinksmint...Todel reziume - retai ir labai retai - geriam...
kartais paragauju, bet visada tik ragauju, ir beveik visada su tevais, jie laikosi nuomones, kad geriau as gerciau nedaug bet su tevais, negu daug su draugais, dar niekad nebuvau apsvaigusi. Bet siaip nelabai megstu alkoholi, nebuna tokiu, "oo, kaip noreciau isgerti" . Jei rinkciausi skaniausius, tai man patinka likeriai, sia vasara Vanna Tallin daznai tekdavo ragauti, nes is Estijos nemazai jo buteliu parsivezem, patinka sidrai, silpni kokteiliai, labai nemegstu alaus ir degtines, sausu vynu, is vis nemegstu visu tu stipriuju gerimu.
Kartais, prie progos vyno ar sampano. Alaus daznai, nu ne kiekviena diena, bet daznai alus yra gerai, ypac prie kases arba seip su draugais Nu dar vermutas arba sidras kartais, bet alus geriau
geriu retai... bet po paskutinio karto manes alcohol visiskai nebetraukia... fui! pasizadejau sau isvis nebegertu... gal ir pavyks, nes esu pasizadejus nerukyti, tai niekada cigaretes rankose nelaikiau...
per draugus pradejau gert(aisq ne kiekviena diena)dazniausiai geriam degtine su sultim,ai dar likeri jagermaister ar kaip ten jis,sampana(nou jo man bluna ,,blogai")kai kurie alu(nemegstu alaus)
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. gruodžio 7 d. 00:52:30
2004 m. gruodžio 5 d. 23:36:59
2004 m. gruodžio 5 d. 23:20:53
2004 m. gruodžio 5 d. 22:29:47
2004 m. gruodžio 5 d. 19:35:56
Tai aš sakau: Esu nusistatęs prieš alkoholio vartojimą, šito dalyko nevartoju, niekada daug ir nevartojau, niekada ir nejaučiau poreikio girtuokliauti. Kai prasidėjo masinės girtuoklystės jaunime, aš neprisidėjau (gal kad neturėjau su kuo, bet dar ir dėl to, kad nenorėjau). Vienu metu šiek tiek patekau į tas alaus pinkles, tai buvo prieš kažkur metus ir labai mažomis dozėmis. Kaip tik tuo metu, kai "sukūrėme" grupę ir tapome true roko/metalo muzikantai : D. Bet paskui nesunkiai mečiau ir labai esu savimi patenkintas, kad nevartoju. Ir čia jau būsiu netolerantiškas ir pasakysiu: alkoholis = šlamštas. Čia jau kitaip negaliu pasakyti, kad ir kaip kvailai atrodyčiau, bet nepajudėsiu iš šitos pozicijos. Yra daug dalykų, kuriuos gyvenimas gali priversti daryti, bet tik ne vartoti alkoholį. Sakykim, man ir taip trūksta smegenų, tai kam aš dar tas likusias ląsteles žudysiu?
Ir Kalėdas šiais metais nei lašo nedarysiu.
Aš jau geriau niekada nebūsiu atsipalaidavęs, nei taip elgsiuosi. Be to, turiu kitą (gal ir labai jau nepriimtiną) būda "pasilinksminimui".
2004 m. gruodžio 5 d. 16:38:42
Bet geriam prie progos,ir ne prie bet kokios progos,ta prasme negeriu del to,kad penktadienis,sestadienis,sekmadienis ar del to,kad pirmas pirmo menesio pirmadienis...Geriam labai retai,geriam palyginus nedaug,geriam tik su kompanija...Tiesa sakant man nera labai svarbu isgert,tai man...na nera butinybe..galiu laisvai be to isgyvent,laisvai be to pasilinksmint...Todel reziume - retai ir labai retai - geriam...
2004 m. gruodžio 5 d. 15:18:32
2004 m. gruodžio 5 d. 13:43:27
2004 m. gruodžio 2 d. 20:11:01
2004 m. gruodžio 2 d. 19:52:46
2004 m. gruodžio 2 d. 18:17:22
Va dabar pagalvojau,kad jau senokai isgerinejau...
Nu nieko,visada tam yra 5tadienis...
ryt penktadienis
2004 m. gruodžio 2 d. 18:05:41
Nu nieko,visada tam yra 5tadienis...
2004 m. lapkričio 22 d. 09:33:13
2004 m. lapkričio 21 d. 13:24:14
2004 m. lapkričio 21 d. 13:15:58
2004 m. lapkričio 21 d. 11:39:34
2004 m. lapkričio 21 d. 00:21:02
2004 m. lapkričio 20 d. 22:18:01
ir galit nevaryt, jog durnai darau. as ir pati tai zinau.
2004 m. lapkričio 20 d. 21:29:24
2004 m. lapkričio 20 d. 15:00:19