della, teisingai darai, reik laikytis istatymu i tavo kai kuriuos girtus bendraamzius, tai kartais geda net ziuret ( ypac per koncertus), norisi i snuki duot.
Myliu sampana, bet kai jo buna ne per daug, mm, sidrui irgi silpnybe jauciu, vienu metu net atrode kad esu nuo jo priklausoma :}}
karta i diena gurksteliu tecio alaus is saldytuvo..:} bet tik maza maza gurksni, nzn kodel, seip nemegstu alaus..
turbut delto negaleciau teigt kad nevartoju? : ) bet as ne(be)geriu. jau seniai. ir labai puiku.
cia kalbant apie tuos stipriuosius gerimus.
nors nepamenu ir kada paskutini karta ir sidra ar kanors(betka tokio) didesniu kiekiu geriau.
dazniausiai - alu
kartais - degtine, starka, vynas
labai retai - likeris.
o seip negeriu daug, tik kai pasitaiko proga, kokia svente ar gimsa. vasara tai kai kurnors nuvarom papiknikauti, ar seip su draugais alaus uzsimanom. o zema alkoholio nevartuoju beveik, nes neturiu tam skirto laiko
dazhbiausiai taij alaus atsigeriu...bet shiaijp jeij su draugaijs taij sidra, ir skanus ir per daug neprisigeri ir pan.shiaijp vyno negeriu nesskrandy nuo jo skauda...dar shampana labaij megstu...o geriam taij retaij, dazhniausiai kaij proga buna...
Negeriu. Ta prasme nesu nusiteikusi konkreciai priesh alkoholi. Taciau, kaip jau minejo, man shlykshtu gerimas vardan gerimo. Mazdaug gimtadienis ar shiaip shvente: "visi prisigerem, visi apsivemem, prishnekejom ir pridarem nesamoniu, ryte nieko neprisimenam, arba dar blogiau - jei kam nors pasakei ka nors shlykshtaus ir Tas zmogus Tai prisimena. Vynas ar shiaip kieno nors gurkshnojimas kompanijoj, bet tik kaip priedas, o ne esme. Degtine man shiaip atrodo shlykshti.
geriu. kaskada net negalejau normalei pasokt kur nors neisgerus laselio.bet tada buvau pyktai nusiteikusi paaugle.dabar irgi geriu.dazniausiai kiekviena savaitgali.vienas buteliukas alaus pirmadieni ar treciadieni nedaro zmogaus zemu,bjauriu alkoholiku.ir siaip,gal cia vieni taip pries nusiteike,nes pagal metelius jiem dar ir negalma gert..
daugiausia geriau turbut per sias atostogas.kaskur intensyviai 10 dienu.bet nemanau kad tai daug.tesiog reikejo uzsimirsti.negeriu kad prisigerciau,ir siaip,mane sunkiai ima tokie dalykai.
na negeriu daznai na gal bet cia tas gerimas buna is neapykantos kam nors pvz buna kokia diena kai nekenciu viso pasaulio nekneciu visu zmoniu ir noriu prisigert iki samones netekimo o siaip dar pasitaiko per sventes na ir siaip uzplaukia taigi geriu vyna [niam niam] vermuta kartais, samane [made by Jadze ] su sirupu [niam niam ] hm ka cia dar na kartais degtine hm bet jos nelabai megstu nes taip suvimdo nuo gurksnio na kartais buna alus bet jo nemegst cia kartais taip apsinesimui.. na trauktine zemuogiu skani sidro nemegstu nes man kaip limonadas na bet cia jo prie alkoholio gal ir nelabai skaitos.. na ir dar visokiu oj atsimenu mama bvo parvezus kaskoki ten gerima kaip ten vadinos dzinas gal neatsimenu nu bet kale neblogai o jau vien pauoscius supykindavo
karti karti degtine karti...
tik ne subelekuop...ne bet kur..ir ne dazhnaj...shejp moku acipalajduoti ir be shnapso
bet kaj labaj chujova...arba nedrasu
Dazniausi geriam degtine, nors as jos asmeniskai nelabai megstu skaniausias gerimas yra vynas arba vermutas. O siaip geriu nedaznai per progas su draugais..
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. lapkričio 20 d. 14:51:08
2004 m. lapkričio 20 d. 14:43:48
2004 m. lapkričio 20 d. 14:42:23
2004 m. lapkričio 20 d. 14:37:31
2004 m. lapkričio 20 d. 13:17:03
2004 m. lapkričio 20 d. 13:04:48
2004 m. lapkričio 19 d. 21:54:53
karta i diena gurksteliu tecio alaus is saldytuvo..:} bet tik maza maza gurksni, nzn kodel, seip nemegstu alaus..
turbut delto negaleciau teigt kad nevartoju? : ) bet as ne(be)geriu. jau seniai. ir labai puiku.
cia kalbant apie tuos stipriuosius gerimus.
nors nepamenu ir kada paskutini karta ir sidra ar kanors(betka tokio) didesniu kiekiu geriau.
2004 m. lapkričio 19 d. 19:58:59
kartais - degtine, starka, vynas
labai retai - likeris.
o seip negeriu daug, tik kai pasitaiko proga, kokia svente ar gimsa. vasara tai kai kurnors nuvarom papiknikauti, ar seip su draugais alaus uzsimanom. o zema alkoholio nevartuoju beveik, nes neturiu tam skirto laiko
2004 m. lapkričio 19 d. 15:55:15
2004 m. lapkričio 19 d. 15:52:38
2004 m. lapkričio 19 d. 15:42:03
2004 m. lapkričio 18 d. 22:05:50
2004 m. lapkričio 18 d. 21:10:50
2004 m. lapkričio 18 d. 21:01:43
daugiausia geriau turbut per sias atostogas.kaskur intensyviai 10 dienu.bet nemanau kad tai daug.tesiog reikejo uzsimirsti.negeriu kad prisigerciau,ir siaip,mane sunkiai ima tokie dalykai.
2004 m. lapkričio 18 d. 20:52:27
2004 m. lapkričio 18 d. 20:02:30
2004 m. lapkričio 18 d. 19:49:45
2004 m. lapkričio 18 d. 19:49:43
2004 m. lapkričio 18 d. 19:17:19
tik ne subelekuop...ne bet kur..ir ne dazhnaj...shejp moku acipalajduoti ir be shnapso
bet kaj labaj chujova...arba nedrasu
2004 m. lapkričio 18 d. 19:08:50