Aš negaliu įkelt "Deep Dish : Global Underground: Moscow", nes ten nedalomas DJ setas į atskirus gabalas. Bet tiek Maskva, tiek Torontas yra verti būti music'e Deep Dish diskografijoje....arba tada sukurt GLOBAL UNDERGROUND atskirą sekciją bei įkėlinėti suskaidžius po vieną dainą, jų, Oakenfoldo, Danny Tenaglia, Darren Emerson[UNDERWORLD], Tom Novy, Dave Seaman, Nick Warren, Sasha+Digweed ir visų kitų.
thatsme rašė: grojo gera muzika (progressive house, deep house). man patiko tokie albumai kaip: "Deep Dish : Global Underground: Moscow" "Deep Dish : Global Underground: Toronto"
o dabar tai pradejo grot popsa ir nieko gero pasakyt apie juos nebegaliu.
aha, sutinku, "Deep Dish : Global Underground: Moscow" " tikrai geras, na o dbr ka groja taj pff...
ir "say hello" kaip tik viens is lievesniu ju gabalu
grojo gera muzika (progressive house, deep house). man patiko tokie albumai kaip: "Deep Dish : Global Underground: Moscow" "Deep Dish : Global Underground: Toronto"
geras,kaip tik dabar per tv uzleido deep dish - flash dance.ju muzika tusams tinkama....
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Tokios muzikos kaip Deep Dish'ų neklausau, bet tarp savo stiliaus muzikantų (vos verčiasi liežuvis juos taip įvardint) jie yra tapę elitu. Na, savo srities profesionalai.
Deep Dish gaila neteko sudalyvaut Atari tuse, buvau isvarius pas vokiecius tuo metu vat... bet is draugu atsiliepimai apie Deep Dishu pasirodima tik patis geriausi asmeniskai man tai tikrai nerealiai praeina ju muzikytea, galima pasitaskyt belekaip, nius zdz mane veza
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2013 m. balandžio 3 d. 18:17:21
Aš negaliu įkelt "Deep Dish : Global Underground: Moscow", nes ten nedalomas DJ setas į atskirus gabalas. Bet tiek Maskva, tiek Torontas yra verti būti music'e Deep Dish diskografijoje....arba tada sukurt GLOBAL UNDERGROUND atskirą sekciją bei įkėlinėti suskaidžius po vieną dainą, jų, Oakenfoldo, Danny Tenaglia, Darren Emerson[UNDERWORLD], Tom Novy, Dave Seaman, Nick Warren, Sasha+Digweed ir visų kitų.
2006 m. spalio 12 d. 00:35:20
2006 m. rugsėjo 27 d. 21:31:56
grojo gera muzika (progressive house, deep house). man patiko tokie albumai kaip: "Deep Dish : Global Underground: Moscow" "Deep Dish : Global Underground: Toronto"
aha, sutinku, "Deep Dish : Global Underground: Moscow" " tikrai geras, na o dbr ka groja taj pff...
ir "say hello" kaip tik viens is lievesniu ju gabalu
2006 m. rugsėjo 27 d. 21:18:35
2005 m. rugpjūčio 28 d. 11:55:23
ypac SAY HELLO
2005 m. rugpjūčio 27 d. 10:46:24
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2005 m. rugpjūčio 27 d. 10:44:23
2005 m. rugpjūčio 13 d. 11:54:21
2005 m. rugpjūčio 12 d. 16:12:53
2005 m. rugpjūčio 12 d. 07:36:50
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. rugpjūčio 12 d. 04:38:43
2005 m. birželio 26 d. 15:23:59
2005 m. birželio 15 d. 16:17:40
2005 m. birželio 15 d. 13:34:06
gaila neteko sudalyvaut Atari tuse, buvau isvarius pas vokiecius tuo metu vat...
asmeniskai man tai tikrai nerealiai praeina ju muzikytea, galima pasitaskyt belekaip, nius zdz mane veza
2005 m. birželio 15 d. 12:26:19
2005 m. birželio 15 d. 10:07:20
2005 m. balandžio 7 d. 13:45:18
2005 m. balandžio 7 d. 13:39:21
2005 m. balandžio 7 d. 09:10:15
2005 m. balandžio 2 d. 11:10:56