muzika padeda atsipalaiduoti, ikvepti, subesinti, uzgruzint visiskai ir t.t.
ka reiskia muzika man?
nezinau. sunkus klausimas, negaliu sakyt kad galeciau visai puikiai ir be jos apsieit, bet negaliu sakyt kad ji man viskas ir pan. atsakymas butu kazkoks kompromisas, vidurys.
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 27 d. 16:31:23
Muzika paįvairina mano gyvenimą. Be muzikos tikrai neįsivaizduoju savo gyvenimo. Jis taptų tikrai pilkas ir nykus. O su muzika, gyventi daug geriau ir paprasčiau. Paklausai, geriau pasidaro. Užsimiršti viską. Ir atvirkčiai kai kuri muzika, primena ką nors. Žodžiu, muzika dalis mano gyvenimo.
Su muzika susijes mano gyvenimo tikslas.
Su muzika susijusi kiekviena mano diena.
Su muzika gyvenimas siltesnis, sviesesnis, skaidresnis, tyresnis. Mane muzika atpalaiduoja, suteikia energijos, skatina, suteikia dziaugsmo, pasigerejimo gyvenimu.
muzika man antras gyvenimas...joje nuo visu pasislepiu...kai buna liudna,muzika mane atpalaiduoja...mane muzika lb smarkiai veikia,negaliu ilgiau klausytis muzikos,kurios negaliu pakest,imu nervintis
nezmonikai daug reiskia.. tai neatsiejama mano gyvenimo dalis, oras,kuriuo kvepuoju, narkotikas, be kurio negaliu but.. iki gyvenimo galo busiu dekinga savo tevui, kuris padejo man suprasti sia meno kalba, pakreipe teisingu muzikos supratimo keliu..
Tiesiog per daug laisvo laiko turit ir tiek.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 27 d. 16:57:24
muzika padeda atsipalaiduoti, ikvepti, subesinti, uzgruzint visiskai ir t.t.
ka reiskia muzika man?
nezinau. sunkus klausimas, negaliu sakyt kad galeciau visai puikiai ir be jos apsieit, bet negaliu sakyt kad ji man viskas ir pan. atsakymas butu kazkoks kompromisas, vidurys.
2006 m. gegužės 27 d. 16:52:35
2006 m. gegužės 27 d. 16:31:23
2006 m. gegužės 27 d. 16:16:51
2006 m. gegužės 27 d. 15:57:34
2006 m. gegužės 27 d. 10:06:52
Su muzika susijusi kiekviena mano diena.
Su muzika gyvenimas siltesnis, sviesesnis, skaidresnis, tyresnis. Mane muzika atpalaiduoja, suteikia energijos, skatina, suteikia dziaugsmo, pasigerejimo gyvenimu.
2006 m. gegužės 27 d. 09:54:34
2006 m. kovo 21 d. 20:46:53
2006 m. kovo 12 d. 15:01:43
2006 m. kovo 12 d. 14:34:12
2006 m. kovo 12 d. 14:08:47
2006 m. kovo 11 d. 18:23:12
2006 m. vasario 22 d. 11:40:25
2006 m. vasario 20 d. 20:10:41
2006 m. vasario 17 d. 17:50:02
2006 m. sausio 8 d. 17:21:05
2006 m. sausio 8 d. 17:09:38
2006 m. sausio 8 d. 16:48:11
muzika- kaip narkotikas, leidziantis dziaugtis ir liudet......
muzika- mano gyvenimo dalis.......
2006 m. sausio 3 d. 19:26:29
2006 m. sausio 3 d. 19:07:58
Reiktų tai ir išgyventumėt ir nenumirtumėt ir galėtumėt...
Tiesiog per daug laisvo laiko turit ir tiek.