Kaip tik dabar ruošiuosi kalbėjimui tema : "iš visų meno rūšių labiausiai vertinu muziką." Taigi šia tema, ką man reiškia muzika pastaruoju metu nemažai galvoju..mna tai kiekviena daina, posmas yra vieninteliai. Niekada jie neskambės tai pat, kad ir kiek klausytum, tai juk priklauso nuo nuotaikos, aplinkos. Kiekvieną kartą dainos veikia vis kitaip, o muzika, kurios aš klausau, mane veikia stipriai... Ir muzika man reiškia iš ties draug, teko susidurti su situacija, kai kokią savaitę negalėjau klausyti didžiosios dalies savo muzikos, patikėkit, jausmas ne iš gerųjų, tiesiog kaip nesava buvau... Tai man ir parodė, kad be muzikos tikrai sunku būtų..
man muzika ishties rejshkia lb daug... bewejk wisi mano pomegiaj, lajswalajko pralejdimo budaj daugiau ar mazhiau susije su muzika... daug kas to nesupranta, daug kam taj atrodo juokinga, bet muzikos klausimas man tapo hobiu... ash atsisedu arba dar geriau atsigulu, ishsijungiu shwiesa ir klausaus muzikos, gaudau kiekwiena garsa, zhody... kox kajfas, pabandykit kada dabar ash pwz nebesuprantu tokiu zhmoniu, kurie sako, kad negali be muzikos, bet isijungia ja tik muzikiniuj fonuj palajkyt.... ash muzikiniuj fonuj negaliu ysijungt sawo megstamiausios muzikos, man jau ant tiek wiskas susisuke galwoj, kad taj lajkau nepagarba muzikaj,,, aj krc gal ash jau ir psichine pasidaraiau, bet tajp jau yra...
atsiprasau labai, bet negaliu tiesiog tusciai pasakyt, kad "man muzika yra viskas" ir "reiskia labai labai daug" ir sitaip numesti jums ant kelio tokius pasakymus, nes jie jums nieko ir nepasakys. tokiu atveju, kam bereikalingai kurti tema..?
stai man asmeniskai, muzika gali apibudinti visa zmogu. nebutinai toji jo megiamiausia ar siaip klausomiausia grupe, kai jis islieja pykti ar atsipalaiduoja. visa klausomaja muzika megstu sulieti i viena visuma ir tada galiu kazka spresti. tos melodijos gali atskleisti ne tik jo ketinimus, svajones ar laisvalaikio praleidima, gal tai daugiau atskleistu jo tuometine busena, sielos vidu, kazkokius jausmus, nuotaika.
pati muzika labai vertinu skirtingai ir ziuriu i zodzius. skirstau i dvi pagrindines dalis. kazkas rimto ir kazkas labai smagiai trenkto.
kazkas rimto - tai turetu buti kazkas sudetingesnio, idomaus, ko negaletumei klausytis visa laika ir nuolat. butent tokia muzika gali klausyti susikaupus, susimascius, o kartais juk norisi prasiblaskyti, tada ir uzsileidi kazko kvailai trenkto, kazko panasaus iExploited jega.
va taip as vertinu muzika, tiesa sakant gal ir prirasiau cia kazko daug, bet tas kazkas gali pasakyti daug, o gali ir nieko nepasakyti.
iš kitos, vistiek niekada niekada jos neatsisakyčiau..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 3 d. 18:57:10
2006 m. sausio 3 d. 10:58:51
2005 m. gruodžio 27 d. 13:56:23
2005 m. lapkričio 7 d. 17:58:14
2005 m. lapkričio 7 d. 17:36:43
2005 m. lapkričio 7 d. 17:28:30
2005 m. lapkričio 7 d. 17:22:53
2005 m. spalio 7 d. 13:49:09
2005 m. spalio 7 d. 13:40:48
2005 m. rugsėjo 24 d. 13:34:21
2005 m. rugsėjo 24 d. 11:25:26
2005 m. rugsėjo 20 d. 16:41:44
2005 m. rugpjūčio 1 d. 05:55:03
stai man asmeniskai, muzika gali apibudinti visa zmogu. nebutinai toji jo megiamiausia ar siaip klausomiausia grupe, kai jis islieja pykti ar atsipalaiduoja. visa klausomaja muzika megstu sulieti i viena visuma ir tada galiu kazka spresti. tos melodijos gali atskleisti ne tik jo ketinimus, svajones ar laisvalaikio praleidima, gal tai daugiau atskleistu jo tuometine busena, sielos vidu, kazkokius jausmus, nuotaika.
pati muzika labai vertinu skirtingai ir ziuriu i zodzius. skirstau i dvi pagrindines dalis. kazkas rimto ir kazkas labai smagiai trenkto.
kazkas rimto - tai turetu buti kazkas sudetingesnio, idomaus, ko negaletumei klausytis visa laika ir nuolat. butent tokia muzika gali klausyti susikaupus, susimascius, o kartais juk norisi prasiblaskyti, tada ir uzsileidi kazko kvailai trenkto, kazko panasaus iExploited
va taip as vertinu muzika, tiesa sakant gal ir prirasiau cia kazko daug, bet tas kazkas gali pasakyti daug, o gali ir nieko nepasakyti.
2005 m. liepos 31 d. 22:14:08
2005 m. liepos 30 d. 04:28:26
2005 m. liepos 29 d. 15:23:34
iš vienos pusės, muzika man kartais - kankynė, nes lankau muzikos mokyklą. Kartais tai iš tiesų užknisa
iš kitos, vistiek niekada niekada jos neatsisakyčiau..
2005 m. liepos 27 d. 19:34:44
2005 m. liepos 27 d. 19:11:02
O jei jos ir nebutu, ji visada skambetu manyje!!
2005 m. liepos 17 d. 07:37:42
2005 m. liepos 1 d. 20:06:42